- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
czeller
csendes tag
Sziasztok! Ma újra indítottam a G-et és nem kapcsol be, csak jön a logó és alattaSecurity error felirat.Mit kell ilyenkor csinálni?
Az élet csoda szép
-
czeller
csendes tag
-
n0rbert0
senior tag
válasz jooker82 #11142 üzenetére
Használom a chrome-ot, tehát nem törlöm. Kb. 2-3 hónapja jelentkezett ez a probléma, addig semmi baja nem volt, nem tudom melyik app frissítése okozta ezt. Nem vagyok benne biztos, hogy a chrome, mert korábban írták, hogy letörölték és a probléma továbbra is fenn állt.
-
Rotor82
aktív tag
válasz Rascally81 #11156 üzenetére
valamiért nem jó. Fekete marad...
-
Rotor82
aktív tag
válasz Rascally81 #11159 üzenetére
kb 5X!
-
csababarca
őstag
válasz Rascally81 #11149 üzenetére
Ehhez kell root? vagy csak sima programmal megoldható?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
czeller
csendes tag
-
Rotor82
aktív tag
válasz Rascally81 #11159 üzenetére
Lehet, hogy az a baj, hogy nem gyári FW-t használok, hanem Artmod-ot?
Amúgy az állapotsáv háttérszínnek #000000 -n kell lenni? Vagy az mindegy?[ Szerkesztve ]
-
Rascally81
aktív tag
-
kano
nagyúr
válasz Rotor82 #11164 üzenetére
Nekem az Artmod 2.0-n a GravityBox sem működik.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CoroStar86
aktív tag
válasz czeller #11162 üzenetére
A közvetlen link nem szokott működni. Innen indulj el, keresd meg a pontosan a telefonodhoz (LGE975) illő, magyar V10H-t. Letöltés közben jobb nem piszkálni a gépet, mert a folyamat gyakran hajlandó megszakadni. A telepítés úgy, mint az 1.hsz.-ben. Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
Rascally81
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy lehet a Chrome-ban beállítani, hogy ne ugorjon mindíg vissza a mobil könyvjelzőbe?
Kikészülük, hogy egy kib.szott kezdőlapot nem lehet bállítani...Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
kano
nagyúr
válasz Rotor82 #11167 üzenetére
Azt is feltettem, de amikor indítanám a Gravityt, valamilyen framework problémája van.
Nekem ráadásul rengeteg nem magyar rész maradt benne (mondjuk nekem dark ui van, de ez nem hiszem, hogy lényeges lenne).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Rotor82
aktív tag
Xposed-modulok pipa.
-
kano
nagyúr
válasz NTonee #11171 üzenetére
Az is megvan. Újraindítás is.
Mindegy, nem lényeges.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Preko18
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekelne, eladó lett kijelzőtörött Optimus G-m.
-
bajnokpityu
félisten
-
Rascally81
aktív tag
válasz CoroStar86 #11124 üzenetére
Kipróbáltam a Nightly féle Cm11-et!
Csináltam mentést (app + data) 10i-ről, most a TitaniumBackup-al, és sikerült is feltenni a cm11-re, így adtam neki még 1 esélyt.
Szuperül beállítottam mindent, nagyon tetszik az egész, kivéve egy dolgot...a proci terhelés az úgy ugrál mint a fene, megállás nélkül.
Sokszor úgy belassul a telefon, hogy még a lapozás is nagy kihívásnak tűnik számára!
Te nem tapasztaltál ilyet?Megvárom a válaszod, és ha nincs megoldás, megy vissza a 10i.
Ui: Sajnálnám nagyon, mert a bluetooth problémám megszünt a cm11-el!
[ Szerkesztve ]
Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
Davebowman
senior tag
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Rascally81 #11176 üzenetére
Akkor Rascally81 kolléga kérdése apropóján következzen egy kis frissített beszámoló a CM11-ről.
Futtatási környezet: CM11 (2014.03.16. nightly), Solid kernel v0.6, Trickster Mod, Nova Launcher.
Pozitív tapasztalatok:
- megfelelő beállítással nagyon jó AnTuTu eredményeket lehet kapni, az eddigi rekordom 22690 pont
- teljesen belakva is tökéletesen akadásmentes (a gyári CM11 Trebuchet Launcherrel még simább a scroll, ha lehet, Novát csak az ikonok cserélhetősége miatt használok)
- eddig egyetlen szoftverrel sem voltak kompatibilitási gondok
- fejlesztői mód aktiválása után számtalan beállítási lehetőség, mint minden CM-ben (már-már kényelmetlenül sok... )
- az ART futtatókörnyezet alatt mintha még "smoothabb" lett volna a rendszer (bár lehet, hogy csak placebo, de szerintem gyorsabban indultak a programok), és bár a CM fejlesztői kimondottan felhívják rá a figyelmet, hogy nem támogatják ezt a környezetet és a használata hibás működést, valamint teljes összeomlást is eredményezhet, ilyet én sosem tapasztaltam
- sokkal könnyebben használható és átlátható, logikusan felépített tárcsázó
- a sokakat érintő "kihangosítós" hibát nem tapasztaltam, ahogyan a minden gyári romon nálam kb kéthetente előbukkanó minden látható ok nélküli lefagyást sem
- működő KnockOn (bár csak három tapira hajlandó ébredni, de annyi baj legyen)
- átlátszó statusbar, amite már a Froyo óta várok...Negatív tapasztalatok:
- a KitKat alapból nem támogatja a Flash-t, és bár Dolphin Browser + Dolphin Jetpack + hackelt Flash formájában működésre lehet bírni a dolgot, ez a böngészőben összeomlásokhoz, tördelési és kép "szétesési" hibákhoz, akadásokhoz vezetett. Véleményem szerint azért a flash nem egy létkérdés, Indavideo működik nélküle is, YouTube-ra van natív kliens, a pörgő-forgó reklámok hiánya böngészés közben meg gondolom senkit nem fog zavarni...
- ART környezet számtalan programmal nem kompatibilis, pl. az énMegyek-kel bár nem kötelező használni ugye. . Teljes lista itt
- ART környezet alatt érthetetlenül alacsony AnTuTu-pontszámok (16000-17000 között)
- néhány (nekem) felesleges programot még Root Explorerrel sem lehet eltávolítani, pl. Üzenetek, Google Keresés, Hangtárcsázó, stb.Kérdésedre válaszolva: ha a mentés még gyári romról származik, akkor biztos hogy az lesz a ludas! Jó ez a CM11, érdemes egy full tiszta telepítésre és beállításokra rászánni egy fél napot és aztán menteni, bár a biztonság kedvéért talán egy stable verziót érdemes lehet megvárni (nem mintha ezzel bármi baj lenne, de fő a biztonság). Kérdéseket mindenkitől szívesen fogadok.
[ Szerkesztve ]
-
Rascally81
aktív tag
válasz CoroStar86 #11178 üzenetére
Lehet hogy a mentés, bár én kétlem. Szerintem megpróbálom én is a solid kernel-el.
Nekem sikerült törölni gyári app-ot, csak egy kis átverés van a dologban, mert nem a megszokott system/app könyvtárban kell keresni, hanem system/priv-app-ban! :-)Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
Demolator
tag
Sziasztok!
Még nem próbáltam a telón romot cserélni de látom sokan csinálják. Kérdésem az lenne mennyire érdemes és ha nagyon akkor mire váltani 10H-ról? Miben lesz jobb szebb a teló? Nem kéne jönnie magától a telóra frissítésnek?
A reklám helye
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Rascally81 #11179 üzenetére
Köszi a tippet! Mentem is purgálni...
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Demolator #11180 üzenetére
Hogy miben lesz szebb-jobb, az mindig magától a ROM-tól függ. A CM11-es tapasztalataimat fentebb leírtam. A custom ROM-okban általában több a kényelmi funkció, némileg esetleg optimalizálva/tuningolva vannak és hiányoznak belőle a gyártók által előre telepített, legtöbb esetben csak zavaró és helyfoglaló applikációk. A spéci ROM-ok hátránya lehet, hogy esetleg ugrik a garancia (LG-nél nem tudom, hogy van, de Sony Xperia S-en pl hiába zártad vissza a bootloadert, az első nyitásnál a DRM-kulcsok végleg elvesznek és ezt a szervizben is észre veszik). Az automatikus frissítés (OTA) meg a telefonod régiójától függ. ha EU-s akkor működnie kellene, de gyanítom távol-keleti importos, mint a többségünké.
[ Szerkesztve ]
-
Rascally81
aktív tag
válasz CoroStar86 #11182 üzenetére
Szóval!
Próbáltam a solid kernelt, ugyan azt tapasztalom!
A proci felváltva ugrál 384-1026-1521-1836 frekvenciák között....
Gőzöm nincs mitől lehet ez, és szerintem eszi is az aksit rendesen, mert 40% járok reggel 7-óta.Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Rascally81 #11183 üzenetére
Szerintem a procinál pont az a lényeg, hogy "ugráljon", mindig annyit fogyaszt, amennyit éppen kell (gondolom én). A legtisztább az lenne, ha kapna egy full-full gyalut az egész, majd a mentések visszaállítása nélkül tesztelgetni pár napig. Gyári szoftos dolgokat CM-esekkel keverni nem javallott, pár év mobilos fórum után másoktól én ezt tapasztaltam (én névjegyeken kívül sohasem mentettem semmit). Folyamatoknál megnézted, hogy mi pörgeti legjobban az akkut? Mert ha nincs semmi különös, lehet, hogy csak kalibrálni kell az akksit (anno Galaxy S-nél is szükség volt rá néha, merült rohamosan, aztán még 1%-on ellavírozott 4-5 órát).
-
Demolator
tag
válasz CoroStar86 #11182 üzenetére
Köszi, még 1 kérdés . "Az automatikus frissítés (OTA) meg a telefonod régiójától függ. ha EU-s akkor működnie kellene, de gyanítom távol-keleti importos, mint a többségünké." - hogy tudom megállapítani hogy EU-s e a telóm? (használtan vetem, független)
A reklám helye
-
kano
nagyúr
válasz CoroStar86 #11184 üzenetére
Ha egyszer teljesen lemeríted és feltöltöd akkor is ugyan azt éred el vele (kalibrálás).
-
Gtaati
őstag
válasz Rascally81 #11183 üzenetére
Hello. lehet h hülyeséget kérdezek de max cpu frekvencia nem 1512mhz? 1836mhz hogy tud lenni? Vagy kernel és rom függő, van amiben van "tuning" ? Köszönöm
-
Gtaati
őstag
válasz Rascally81 #11191 üzenetére
Helló, köszönöm durva, nem tudtam
-
Gtaati
őstag
válasz Rascally81 #11191 üzenetére
Akkor olyat kérdeznék, hogy kernelt hogyan tudok cserélni, illetve gyári állapotú telóra 10i-vel van értelme a solid kernelt felrakni? Az enyém eu-s Otan frissült, pároméra a KDZ-vel raktam fel a 10i-t. Köszönöm
-
w333
félisten
válasz CoroStar86 #11178 üzenetére
Pedig ez a Soc sokkal többre is képes ... Link
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Van értelme 10h-rol 10i-re váltani? Van lényeges különbség, akku idő, kamera, valami?
Köszi -
ravebp
senior tag
na elvileg a g2-re megérkezett a frissítés..
Rave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest