- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz tabletgenius #10950 üzenetére
Nálam annyi volt, hogy gyakran, ha autókázás közben utasként megnézem a google térképet, és mondjuk 5 percenként rápillantok, kicsit lassan találja meg magát, néha 1 utcát is téveszt. De pl. használtam bicajozás közben trackingre (runtastic pro) és ott tejesen pontosan rajzolta ki a nyomvonalat. Tehát ilyen durva kilóméteres eltérések sosem voltak, csak 1-2 utcásak, azok is csak az elején.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tabletgenius
tag
válasz Tsebacsi #10951 üzenetére
A nyomvonal kirajzolassal nincs is gond, csak a hosszaval. A gps adatok feldolgozasakor jelenik meg a tevesztes, vagy eleve rossz adatokat vesz. (itt a magassagertekekre gondolok, s hiaba a sikban nezve helyen a nyomvonal, mert ha ket szomszedos rogzitett pont helyzete fuggolegs sikban tevesen mentodik, a koztuk levo tav is hibasan szamolodik. Kulon konyveszete van ennek.. nem is terhelem tovabb a forumot ezzel, csak erdekelt, hogy vajon mas is eszlelt ilyen hibat, vagy csak en.
-
Rascally81
aktív tag
Az Optimus G Tweaker - G Tools Pro-t próbálta már valaki?
Vélemény?Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
nagyúr
válasz koxminator #10939 üzenetére
Köszönöm megcsináltam, úgynézki sikerült! Hálás vagyok!
-
Goldguy
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám,hogy a PowerAMP zenelejátszó-ban a MusixFX funkciót nem tudom használni a G-n,mert nincs ROM által támogatva.Valaki tud olyan ROM-ot mondani,amivel ez működhet?
E975V10H van a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Reggel hívtak 2x, abból az egyiknél megint kihangosítva vette fel a telefon. Mostmár nekem is i-s van fent, szóóval fogalmam sincs mitörténik
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok.
Olvasgattam az angol sajtoban, hogy varhato e 4.4 a G-re, es sajnos sehol sem szerepel a frissitesi modelek kozt. Ti tudtok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
berbatov2
senior tag
válasz csababarca #10963 üzenetére
G2-re van már 4.4 nem?
-
CygnusX
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen különbségek tapasztalhatók üzemidőben egy gyári ROM (az én esetemben magyar 10H), és egy CM10.2/CM11 között? Nyilván elsősorban azoktól kérdezném ezt akik használták már mindkettőt a telefonjukon Azért kérdezem, mert egy kicsit karcsúnak találom a 3 óra kijelzőidőt 100%-ról 3-4%-ig merülésnél (WiFi-vel, 50%+automata fényerőn, jó 3G térerővel), és talán a "tisztább" CM ROM-ok kevesebbet fogyasztanak a mindenféle "bloatware"-rel megrakott gyárinál (félreértés ne essék, szívesebben használnék gyári ROM-ot, nagyon tetszik a gyári launcher [az egyik legjobb gyári launcher, amit ismerek], és az előbb említett "bloatware"-ek többségét használom is, csak itt most kulcskérdéssé vált nekem az akksiidő)"All glory to the hypnotoad!" (Futurama)
-
CoroStar86
aktív tag
válasz CygnusX #10965 üzenetére
Hali! 10H és CM 10.2 üzemideje között tapasztalataim szerint nincs sok különbség, sőt, mintha a CM kicsit gyengébben is teljesítene a gyárinál (mondjuk ezzel a véleményemmel egyedül szoktam lenni). 10I már érezhető javulást mutat, de csodát nem kell várni tőle. CM 11-et nem próbáltam.
-
nagyúr
válasz CoroStar86 #10967 üzenetére
Nálam a 10i semmivel sem másabb mint a G vagy a H Ugyanúgy tapasztalom a hálózatdobálást is, vagy telefonfüggő a dolog (valakié csinálja valakié nem) illetve lehet hogy a vágott sim is közrejátszik. A köv. telefonba már fogok kérni rendes mini kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Ordowick
tag
Sziasztok!
Sajnos ellopták a gyári töltőmet és utána vettem hozzá utángyártott valamit, de az moat kontakthibás lett és teljesen megbolondítja szegény telefonomat, úgyhogy beruháznék egy gyárira. Megtudnátok mondani, hogy hol vegyek ilyet és mennyibe kerül kb?
Előre is köszi -
ravebp
senior tag
nekem fent volt vagy két napig a cm11. Nagyon szupi volt, hipergyors(a gyári rom elbújhat mellette), de lehet mert sokat nyomogattam de sztem gyorsabban merült a dolog.
Most az artmod van fent, és azt kell mondjam, fantasztikusan király.Rave
-
jooker82
nagyúr
válasz csababarca #10966 üzenetére
már van rá 4.4 euban,igy itthon is csak napok kérdése..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz csababarca #10973 üzenetére
Koreába meg már november óta van.
De legalább most nem csúsztak el hónapokat mint szoktak az aktuális csúccsal.bár,ha megnézed az One 4.4 frissitést is visszahivták mert bajos...Szóval ennyit az egyes gyártók gyorsaságáról.Ja és az s4 is bugos....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
csababarca
őstag
válasz jooker82 #10974 üzenetére
Hát jah, csak azért mondtam,mert hivatalosan még nincs itthon 4.4.
az,hogy feltákolható a telóra,az egy dolog.Most ezen az 1-2 hónapon már nem múlik, de a G2 biztosan megkapja, a G már nagyon necces,szerintem nem mi nem fogunk kapni semmit.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
jooker82
nagyúr
válasz csababarca #10975 üzenetére
Nekem igy is tökéletes a teló,örömmel használom.
ja a random kihangositást más topicban is észlelték One,meg Sony Z... Szóval droid bug...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
A chrome frissitése okozta a galibát,minden topic ettől szenved. töröljétek ki és egy régebbi verzióját fel.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz csababarca #10978 üzenetére
Én a knock on miatt gyanitom,hogy kaphatunk 4.4-et,mivel minden telóra megigérték és eddig azok kapták meg,melyekre nem várható már köv frissités.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz csababarca #10980 üzenetére
Magyarul úgy értsd,legalábbis én igy matekoztam ki,hogy már az L széria 3 tagja megkapta a knock-ont egy átlagos kissebb frissitéssel és ezek a telefonok már nem kapnak nagyobb frissitést,ezért dobták ki már egy pár hete rá. Mivel az LG közölte,hogy minden telefon megkapja a knock ont,igy gondolom mi még azért nem kaptuk meg,mert mi egy nagyobb frissitésnél láthatjuk majd ezt a funkciót.
itt azért még vannak kérdőjelek,de gondolom,hogy alapból nem a 3 kis telefon kapta volna meg elsőként. ennek oka van.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
aktap
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az optimus g-men ha csörög és felveszem egyből kihangosíva lesz. Kerestem a beállításoknál, de nem találtam semmit. Aki esetleg tud vmi megoldást, légyszi írjon, mert eléggé zavaró.
Előre is köszönöm! -
jooker82
nagyúr
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Tsebacsi #10968 üzenetére
Nálam hálózat eldobás talán egyszer fordult elő, még tavaly ősszel (ha az volt egyáltalán, már nem is emlékszem...). Kihangosítós hiba pedig sosem fordult elő. Egyetlen hibája (bő fél éve van meg), hogy pár alkalommal 30% körüli töltöttségről kikapcsol pillanatok alatt, néha ez után bekapcsolni se lehet, csak ha 10mp-ig nyomom a power gombot, majd utána újra bekapcs. Ezeket leszámítva még így is az egyik legbugmentesebb telefon, amit életemben használtam (Android sose volt hibátlan és sose lesz, aki ilyet akar, pár fagyásnak bele kell férni... ).
-
jooker82
nagyúr
válasz csababarca #10986 üzenetére
Úgy értem L7 2..sorry,ezt lehet nem irtam,szóval ez csak a tavalyi mudellekre érvényes..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Goldguy
tag
Ha ezt felteszem a telefonra,akkor röviden milyen változásokat jelent?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2511730 -
Ordowick
tag
Köszi a választ!
Es a chrome helyett tudnátok esetleg ajánlani valami jobbfele böngészőt, ami ötvözi a gyari gyorsaságát és a chrome ránagyítós dolgát?
Köszi!w -
Tutu7030
veterán
válasz feelurself #10994 üzenetére
+1 a dolphin-re. Évek óta ezt használom.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
CoroStar86
aktív tag
válasz feelurself #10994 üzenetére
+1 Boat. Gyors, flash-támogatás.
-
miki555
újonc
Sziasztok!
Vettem egy mhl kábelt,de nem tolja ki a képet a tv-re. Telón bejön a plusz felület tv-n semmi,4 hdmi bemenettel is próbálkoztam.Két dologra gondolok vagy nem kompatibilis az LG smart tv-mel vagy ami a valószinübb,hogy rossz kábelt vettem ugyanis nincs rajta töltés leágazás.Valaki írta,hogy csak úgy működik,ha közben töltöm is.
Aki használ mhl-t leírhatná,hogy milyen adapter jó hozzá! /optimus G E975/ -
Rascally81
aktív tag
válasz jooker82 #10977 üzenetére
Az az érdekes, hogy a Chrome-ra gondoltam elsőként még a múlthéten, ezért töröltem a frissítést és tiltottam, de a KIHANGOSÍTÁS akkor is jelen volt...
Na akkor, most mi van???Ui: Valóban több telefon topikjában ott van a kérdés
Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
koxminator
senior tag
válasz miki555 #10997 üzenetére
ilyen van nekem, ezen van töltés ág is, és gyönyörűen működik
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest