Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kaosz86

    aktív tag

    válasz kisbarack #2555 üzenetére

    Nos, tény és való én csak odáig néztem, hogy elindul az app. Igazából én aza fajta user vagyok akinek első dolga minden olyan szir-szart leszedni és letiltani amire az életben nem lesz szükségem. Köztük az ilyen sokadik típusú külön app gyűjteményeket is. Ennyi.

    Ha rajtam múlna csakis a úgy lehetne eladni okostelefont, hogy van rajta egy android rendszer a legalapvetőbb és nélkülönözhetetlenebb appokkal. Minden más ( csicsapicsa csengőhangok, hátterek, a számomra érthetetlen népszerűségnek örvendő témák és betűtípusok) totál felesleges kategória. És ott a google play . onnan le lehet szedni minden nyavaját. Nem a bloatware áradattól és a választható képernyőfeloldó animációtól lesz számomra értékes valami. Aztán a végén úgy néz ki majd az egész rendszer mint annakidején, amikor a nőnemű egyedek rájöttek, hogy az msn-be bele lehet rakni csillogó animációkat és kacifántos betűket (jaaj most hímsoviniszta voltam) .
    Aki meg akarja az rakja tele minden sz@rral a telefonját aztán sírjon hogy ez a baja meg az baja, így lassú meg úgy lassú
    Aztán kinek a pap , kinek a papné

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák