Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snipr

    aktív tag

    Megint egy update hátha van akit érdekel...

    Feltettem tegnap még a HP-rc9-et is, rc10-hez hasonlóan jól indult, de ott is beugrott egy veletlen reboot, raadasul meg is szabaditott a belső sd kartya tartalmától... mire visszapakoltam mindent gondoltam elég ennyi az rc-kből, próbáljuk ki a stabil release-t... SR2 felmegy (modaco gr5-re) minden tök jó, átlagos akku fogyás... este egy tervezett reboot után viszont ő is megszabadított a belső sd kártya tartalmától...

    Nem volt más hátra feltettem a kernelhez tartozó performance pack-et is (PPv8) ettől fáztam kicsit, mert ext4-re konvertálja a particiok egy részét (ext4-el eddig többet szívtam mint amennyi hasznot hozott)... egyelőre kellemesen csalódtam, 7:21kor jelzett az ébresztő, azóta gyakorlatilag minden holt időmben nyomkodom/tesztelem, eddig minden marha gyors és stabil, akku 99%-on :)

    Aminek utána kéne olvasni az az, hogy rom frissítéskor mindenképpen vissza kell-e állnom ext3-ra, vagy elég ha rom frissites utan azonnal felteszek egy ext4-es kernelt?! (gondolok itt arra, hogy pl a mindenki által elérhető modaco gr5 az bizony ext3-as és ott is van a readme-ben, hogy aki ext4-ről jön, az konvertálja vissza ext3-ra és csak utána tegye fel... namármost, ez minden esetben igaz, vagy működne egy olyan, hogy mondjuk gr5, hpkernel, PPv8 egymás után gyorsan frissen feltesz és csak ezek után az első reboot?! Nyilván ez akkor lesz majd érdekes, ha kijön a gr6 és az is ext3 only... )

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák