- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slovak
tag
válasz djnyakesz #15800 üzenetére
én csak azt tudom tanácsolni, hogy legyen több gmail címed. nekem is van spames reggelős meg egy a számoknak, doksiknak (bár arra mást is használok) és a privát mailjeimnek (ami egy átirányítás).
szóval ha googlet használod, nincs ilyen problémád. ez most rajtad nem segít. -
peter_27
aktív tag
válasz djnyakesz #15800 üzenetére
Én azt tanácsolnám, ha már mindegy (adatok elvesztek) , hogy kezd elölről az egészet.
1. smartflashel felraksz egy V10D gyári romot. (ez lepucol mindent)
2. Rootolod. (mivel ez 2.2 froyo az 1.hsz-ben le van írva hogyn kell tuti működik)
3. Felrakod a cwm-et (1.hsz-ben ott van ez is)
4. marketről letöltöd a Rom manager-t és frissíted vele a cwm-et a legújabbra. (különben nem fog felmenni a CM7.1)
5. mem kártyára rámásolod a CM7.1 romot és a gapp-ot (google alkalmazások, ezek nincsenek benne a rom-ban ezért kell külön telepíteni)
6. újraindítod cwm-beCWM-en belül:
1. wipe data/factory reset
2. advanced-->wipe dalvik cache majd "go back)
3. instal zip from sd card
4. choose zip from sdcard
5. itt kiválasztod a cm7.1 romot (amilyen néven felmásoltad a kártyára)
6. ha végzett a fenti módszerrel (cwm 3. ponttól kezdve) telepíted a gapp-ot is, majd reboot system[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
bostone
addikt
válasz enekes19sve #15793 üzenetére
Óh, köszönöm!
Összejött a dolog.
Nem tudom szavakban kifejezni a hálámat. -
Slovak
tag
válasz peter_27 #15802 üzenetére
Figyi, én ma ram managerrel telepítettem újra a cm7-et n200-zal, és a telepítés előtt megkérdezte, hogy szükségem van-e a google appra is és bepipálhattam! nem tudom. szüóval gyanítom belerakták, csak azért nem tudom biztosan, mert csa khelyreállítás volt az enyém és az appok meg minden maradt.
-
peter_27
aktív tag
válasz Slovak #15805 üzenetére
Nem használtam még így a rom managert. Én abban bízok amit én töltők le/telepítek fel. A rom managert csak arra szoktam használni, hogy frissítse a CWM-et, amúgy is feleslegesen van a memóriában állandóan mikor fel van telepítve. Ezért frissítés után már szedem is le.
Galaxy S10
-
Slovak
tag
Szóval itt erősíteném meg a korábban írtakat, a cm7-ben benne van már a gapps-gb.
-
Coleszi
tag
Új probléma adódott, de ezúttal már nemtudom mit kezdejek vele. Rá szeretném dugni USB-re adattároló módban (beállításoknál sem megy), hogy átrakjam a dolgaimat gépre. Régen ugye feldobta a kis ablakot a zöld droiddal ami utána narancssárga lett, de most már semmi ilyen. Kikapcs-bekapcs megvolt, ujrahuzni nem szeretném azért. Valakinek valami ötlete van ? Tölteni tölti.
-
Crytek
nagyúr
GPS-re multkor irtátok a nav free progit.
Ennek melyik opciója fizetős? Mert olvastam hogy free tehát ingyenes de nem egészen!
Ez kell használnom mert igot hiába raktam fel szarik jelet találni!Next PC Upgrade: 2022
-
Engineer81
csendes tag
Üdv,
Ha az első hsz frissítésre kerül, a gyári 2.3.4-ben általam tapasztalt hibák:
1. GPS probléma, mint oly' sokaknál. Megoldás: bekapcsolt GPS-szel telefon ki-bekapcs.
2. Akkumulátor használatnál rosszul írja az akksiról futott időt. Magyarul nem mindig nullázza a számlálót, amikor leveszem a töltőről. Megoldás: háromszor aszfalthoz kell csapni a telefont.
3. És tegnap megvolt az első, beszélgetés közben történő, telefon váratlan kikapcsolás is. Megoldás: lásd 2. pont. (Ráadásul tiszta ciki volt, mert egy almacsutkás spanommal beszélgettem. Kérdezte, hogy mi volt, mondtam, megszakadtunk véletlenül.) :-)
4. 2-3 nap használat után a telefon belassul, de nem kicsit, nagyon! Megoldás: telefon ki-bekapcs vagy ha ez nem segít, lásd a 2. pontot.
5. Az üzemidő megbecsülhetetlen.
6. Wifi nem találja a saját, jól felfogott routeremet. Megoldás: a routert egy konkrét csatornára kell állítani és voila. Ha ez nem segít...a megoldás a 2. pontban.
O2x - 2.3.4
-
Coleszi
tag
válasz Engineer81 #15816 üzenetére
azért csak óvd, hogy el lehessen adni normál állapotban
-
Naras
őstag
"Almacsutkás"... hát ez nagyon jó
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
wolruf
őstag
"mert egy almacsutkás spanommal beszélgettem."
Nemmondod, hogy a zajfon érzékeli, hogy 2X van a túloldalon, aztán kikapcsoltatja?! Basszus, én meg mit kínlódok távoli eléréssel...Még jó, hogy nincs ilyen telefonnal rendelkező ismerősöm, csak csövik vannak, így nálam nincs kikapcsolás (igaz, GPS se megy )
Más. Játszom a gondolattal, hogy lecserélem a kettőXet. Megnéztem ezt a jó kis SE Xperia Pro-t, és hát tetszik
Lehet hogy nem 2 mag, de hogy zökkenőmentesebb, minta 2x, az biztos[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
djnyakesz
aktív tag
válasz peter_27 #15802 üzenetére
A gondom az lenne, hogy amikor a cwm-el szarakszok, bedugva a telcsi simán adattár módban kell vagy sem.... még ezt sem tudom...?
de a lényeg hogy amikor a cwmet nyomom akkor a kis fekete ablak bejön, na de minek kellene történnie? mert az a 10-20 mp "telepítés" amit az első hsz ír nagyon nem valósul meg
-
peter_27
aktív tag
válasz djnyakesz #15822 üzenetére
Ha jól emlékszem az usb hibakeresést be kell kapcsolni és adattár módban kell kapcsolni csatlakozás után. Ezután futtasd a bat fájlt. Ha nem megy.....
A root megvolt? ha igen akkor a Rom manager is fel tudja már tenni "elvileg" a cwm-et. Próbáld azzal. A "Flash ClockworkMod Recovery" feliratra kell kattintani és elvileg feljön egy ablak ahol ki kell választani a készülék típusát, ezután letölti a és felrakja a cwm-et. Ha sikerült neki akkor a "current recovery: " sorban ott kell lennie a feltetepített cwm verziószámának.
Nem biztos hogy minden pont úgy történik ahogy leírtam mert már nagyon rég csináltam és nem emlékszem mindenreGalaxy S10
-
Mogcaa
aktív tag
hallottátok hogy megnyílt a webos ??
elképzelhetö, hogy mivel nyitott lesznek majd portolások androidos telóra? tegyük fel 2x ??? -
djnyakesz
aktív tag
válasz peter_27 #15824 üzenetére
Ugyan az a story, egész nap! Nem jutok túl ezen a szemét cwm telepítésen!
Fogja magát és teljesen mindegy hogy int vagy ext.batra megyek akkor is ugyan az a story! bevillan a cmd kis fekete ablak, majd el is tűnik AZONNAL! Sikerült lekaponom mit ír ki, hát nem lettem okosabb, de hátha ti igen:
MIT rontottam el megint?
UI: USB hibakeresés be volt nyomva meg nem is...próbálkoztam így is úgy is! Adattár "opció" be volt kapcsolva, de volt olyan is hogy nem! SEHOGY nem ment!
UI2: Superoneclick nem ment, így a rootolás szerintem ne sikerült! Már azt sem tudom hogy csináljam, totál összezavarodtam!
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
Agyamra megy az USB néha... telefon rádug, Afattár bekapcsol, ez meg random módon lecsatlakozik az USB - ről, aztán rögtön vissza... Adattár mód meg persze szakad... ráadásul most ki is fagyta magát a drágaságom. Kábelt akárhogy rángatom, semmi baja, csak néha gondol egyet, ez így nem túl faja
djnyakesz Mit is akarsz feltenni? Először a root kell meg legyen mindenképpen, addig felesleges mással vacakolni, itt is az lesz a problem forrása, azért nincs neki permissionja... legalábbis elég valószínű
[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
Igen ...
na most közben kiderült hogy én voltam a hülye mert 2.3-as androidra tök más a root menetrendje!
Rootoltam, felraktam az új romot (cyanogen mod 204)...
na most itt gördeszkázik nekem jobbra balra egy kék android figura és nem indul el a telcsi!
Ez nem vicces.... nem tudok belépni a telcsibe
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
-
Marteen4
tag
Na, vihettem megint szervizbe a telefont, jack bemenet kontakt hibás lett, azt hittem a headset romlót el de amikor ma kipróbáltam más fülessel, azzal sem működött rendesen, aztán megnéztem még egyel azzal is sz*r volt, szóval menthetem le a dolgokat és smartflash..k*rva jó.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2x - CM7 - 7.2 RC0 KANG - BB 0725
-
Caaabi
senior tag
szép estét! A napokban sikeresen frissítettem kdz fájl segítségével a telefont 2.3.4 es androidra V20L_00.kdz vel, adatok beállítások megmaradtak, aminek nagyon örültem hogy skypen végre ment a videóhívás, erre ma próbáltuk és egyből azt irja hanghívásnál is skypeban hogy call failed, videóhívásra is, kipróbáltam a vibert, ott pedig mikor felveszem a hívást azt írja ki hogy Crashed Clear state és include logs..
A böngészővel megy a netezés, a whatsapp is működik.. szöveges üzenetet tudok küldeni vel meg fogadni is skypen is megy a szöveges üzenetküldés oda-vissza, viberen is a szöveges, csak a hanghívás nem müködik se viberen se skypen és a videóhívás sem megy... mi lehet az oka ennek ? tudna valaki segíteni? előre is köszönöm! -
djnyakesz
aktív tag
válasz Tutu7030 #15835 üzenetére
Market ikon van de Gmail nincs...
Gmail fiókot alapból hozzáadott amikor indult a telefon elsőre... Gmail ikon ugyan nincs, nem mintha használnám...de akkor ezek szerint sikerült!SIKERÜLT??? el sem hiszem!
Köszönöm a sok segítséget, azt hiszem jó ideig nem fogok hozzányúlni! Buktam csomó telefonszámot, mert ez a szemét Gmail-re nem töltötte fel a régieket.
IJKöszi mindent! Úgyis jövök még
[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
válasz peter_27 #15838 üzenetére
Ja az lesz.
Egyébként Go Launcherrel ugyan úgy tudom ezt is varázsolni amilyenre akarom gondolom!
+ az sms beviteli nyelvét itt nem tudom módosítani magyarra? Az "Y" és a "Z" cseréje zavar a legjobban, és a beállításoknál a beviteli nyelvet módosítottam magyarra de semmi változás!ötlet?
-
Naras
őstag
válasz djnyakesz #15840 üzenetére
Mindent fel tudsz tenni Marketről, amire szükséged van, a CM7 alapból elég minimalista appok terén. Billentyűzetnek a SlideIT - et ajánlom, nem tudom, hogy akciós-e még, mivel én már megvettem, és nem írja az árát...
Jah, már sajna nem akciós, megnéztem... persze attól még megveheted, ha rászánsz némi pénzt, nagyon jó... illetve lehet feltenni más billentyűzeteket is, nézz körül, biztosan találsz kedvedre valót.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz djnyakesz #15840 üzenetére
Én az AnySoftkeyboard billentyűzetet használom. A beállítások->szöveg. és billentyűzet beállítások alatt az anysoft beállításánál ki lehet választani, hogy qwertz vagy qwerty legyen a kiosztás(meg még van pár fajta).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Tutu7030 #15843 üzenetére
Köszönöm a tippeket srácok!
Már csak a telefonszámaimat kell visszaszereznem! Azt is le lehet tölteni Marketről??? vicc
Szedek mindent ami kell!
KösziUI: A market sokszor csinálja azt hogy benyomok valamit keresésbe és azt írja ki hogy "kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" nektek nem csinálja?
A net nem lehet rossz mert wifi, és 100%os! hm?[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz djnyakesz #15844 üzenetére
Nálam nem szokott ilyen előfordulni... húzd le a marketről a GetRIL nevű appot, elindít, ajánlott RIL kiválaszt, installál... ha ez nem segít, majd meglátjuk mit lehet tenni...
Más: létezhet olyan app, ami néha lecsekkolja, hogy egy konkrét megadott Router hatótávon belül van-e, és akkor bekapcsolja a Wifi - t, egyébként pedig kikapcsolva tartja? Legjobb az lenne, ha csak nagy adatforgalmak idejére kapcsolná be... dehát, a világbéke sem lenne rossz
[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
Hali
Most tértem vissza O2X-re. Előtte Galaxy S2-m volt, ami simán lejátszott megavideo videókat, míg az O2X erre nem képes, és kíváncsi lennék van-e ötlet, hogyan oldjam meg, hogy böngészőből meg tudjam az ilyen vidiket nézni (CM7-et használok). A másik meg, hogy marketben, ha a Tegra HD játékokra azt írja, hogy nem támogatott, ezzel mit lehetne tenni? Előre is köszönöm a válaszokat.Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz Rotate #15849 üzenetére
A két teló közti 30 ezer forint különbség meggyőzött Meg, mint telefon az O2X sokkal jobban tetszik, talán a legjobban az okostelók között, és az SGS2-re kb semmilyen játékot nem tudtam tenni, mert nem támogatják a jó játékok a prociját, míg a tegrát imádják. Max emulátorral tudtam volna nyögve nyelősen megoldani. Egyelőre nincs gond, az O2X gyors, minden rendben van , a kijelzőről hiányoznak a feketék, de a színek még jobban is tetszenek picit. Az egyetlen komoly gond, hogy az akksija hihetetlenül gyorsan merül. 50%-os fényerőn is kb 1 perc 1%. A Galaxy S2 jobban bírja sokkal. Viszont gyorsan töltődik. Kb 1 órája tettem fel kb 15 %-al, most meg 93-on van. Összességében csak a mélyfekete, a megavideo és a gyári mkv támogatás hiányzik, de ezzel együtt lehet élni. Amúgy, meg érdekes együtt használni a kettőt (még nem adtam el az SGS2-t) főleg, hogy a kijelző színvilága mennyire eltér, hogy ugynaz a video, mennyire más lehet, pl csak a zöldek mennyire eltérnek, vagy főleg a bőrszín, az O2X-en kifejezetten olyan mint a valóságban, jó erősen szaturálva, míg az SGS2 még erősebben szaturált, de teljesen más, mintha abba a bőrszínbe (és mindegyik másba) belekevernének egy kis sárgát is, viszont összességében sokkal élettel telibb, szemet kápráztatóbb, míg az O2X meg élethű. Nagyon izgalmas ez a kijelzőfejlődés meg a különböző technológiák
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal