- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz knorbi555 #1159 üzenetére
Köszi. Lefrissítettem a lányomét.
Annyi hozzáfűzés. Ha átállítottam COM20-ra nem futott le.
Ha hagytam azon a COM-on ahol magától megtalálta úgy sikeresen lefutott.
Másik hogy azóta kijött a szolgáltatófüggetlen román kdz.
Azt raktam fel. Tökéletesen fut. Nyilván az elején van a hibaüzenet.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
róland
veterán
Gyors kérdés, adott országban forgalomba hozott készüléknél azon ország bármelyik ROM-ja jó? (Az enyém Lengyel importból érkezett Magyarországra. S Lo-ban egy Orange ROM-ot láttam 6.0-ban, eddig.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
rooland
senior tag
Szerintem is sokkal jobb lett az új android. Tényleg gyorsabb lett, gondolok itt a menu-ben való mozgásra, programok váltogatására. Nincs akadás, sokkal folyékonyabb minden.
Az ikonok szerintem is csúnyácskábbak, de ez ízlés kérdése. És én is észre vettem a kikapcsolási animáció hiányosságát. Apróság nagyon, de a fenéért kellet kivenni... -
csabi98
tag
válasz z123456z #1198 üzenetére
Enis csak annyit vettem eszre hogy a gyari bongeszoben az oldalak gyorsabban toltodnek be illetve bizonyos programokat sokkal gyorsabban nyit meg mint 5.0-val az aksi időben annyira nagy változás nincs kb annyi hogy ugyanolyan es ugyanannyi használattal mint 5.0-n kb 3-4 órával többet bír nállam az aksija XDD
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
kátú
őstag
Rendeltem Ebay ról képernyő védő üveget a leonra 1100 pénzért 2 darabot és teljes megelégedéssel használom, nagyon jól illeszkedik, azt nem tudom, mennyire lesz ütés és karc álló, ma került rá, de tájékoztatást adok majd minden atrocitásáról
It still works!
-
foxymaci
senior tag
Telekomosra érkezett már a mályvacukor?
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Kisszabó
tag
Írttátok, hogy nektek jobb lett a telefon az új ROM-mal... nekem a feloldás az botrányos lett, olyan akadozva oldja fel, hogy csuda.
Főleg, hogy MiBand-et is használok, ugye ha rajtam van, akkor nem nincs képernyőzár - na akkor még lassabb.
Meg olyan akadozósabb az egész - pl cseng, de nem ad képet... csak 1-2mp-el később...Sex & Girls & Rock 'n Roll
-
PistiSan
addikt
válasz Kisszabó #1215 üzenetére
Az OTA frissítést közvetlenül a telefonod jelzi hogy talált frissítést, és akarod e telepíteni.
Hasznos és kényelmes dolog, de néha szokott vele gond lenni 1-1 esetben, ilyenkor szokták azt javasolni, hogy töltsd le a ROM-ot és rakt fel manuálisan az egészet.Még megpróbálhatod a gyári beállítások visszaállítását, az is töröl jó sok minden ott maradt "szemetet" a telefonról, és újra belakva a rendszert lehet nem is lesz majd gondod vele.
Úgy képzeld el ezt a frissítést, mint ha most váltottál volna XP-ről Windows7-re, kaptál egy viszonylag tök új rendszert, de mivel nem teljesen friss telepítés, hanem rá frissítettél (OTA frissítés) ezért lehetnek ritka esetekben hibák, szerintem nálad is ilyen hiba lehet.
Leon telefonja az asszonynak van, neki még nem jött meg a frissítés, ő meg hallani sem akar arról hogy én majd kézzel rakjam fel neki az új droidot.
-
szemesi69
addikt
válasz PistiSan #1217 üzenetére
Mivel verzió váltás volt, idézem tőled "Még megpróbálhatod a gyári beállítások visszaállítását, az is töröl jó sok minden ott maradt "szemetet" a telefonról, és újra belakva a rendszert lehet nem is lesz majd gondod vele."
Ajánlott elvégezni, valószinű, megoldja a problémát, Kisszabó kollégának
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
waslaw
tag
Hello
Erdekelne a velemenyetek errol a telefonrol az Xperia E4g-hez viszonyitva ha lehetseges, osszesegeben valamint memoria felhasznalas es kamera teren. -
attila8248
csendes tag
Sziasztok!
Amelyik készülék (Leon H340n) független,arra miért nem telepíti fel a frissítést? Elméletileg Telenornál vásárolt független,még garis készülékről van szó. Azt írta a teló letöltés után,hogy root-olt gyanús,ezért nem frissítette..
-
lazajnd
tag
válasz attila8248 #1225 üzenetére
Próbáltad LG PC Suite segítségével?
-
atala
addikt
válasz attila8248 #1224 üzenetére
A papírmatrica csíkot az egyik réteggel együtt kell lehúzni.
De vegyél inkább rá edzett üveget. -
Kisszabó
tag
Nagyon köszönöm!
Így már világos minden! Köszi szépen a segítséget fiúk!Sex & Girls & Rock 'n Roll
-
C. Vieri
tag
Megjött az OTA frissítés Telekomhoz is, meglepően gyorsak voltak, előző frissítés is hónapokat csúszott (és Vodánál már kb 2-3 még újabb kijött idő közben).
-
Zoli170
csendes tag
Sziasztok.
A telómon Leon H340 garanciába csináltak egy alaplapcserét. Viszont most a biztonsági mentést nem tudom visszaállítani mert a LG PC Suite nem látja. A számítógépen pedig megvan. Valami tipp?[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz attila8248 #1232 üzenetére
A sima fólia általában 3 rétegből áll. Le kell húzni az 1-es réteget, feltenni a telefonra, és rásimítás után lehúzni a 2-es réteget.
Néha csak két rétegűt adnak. Akkor meg csak 1 papír csík van rajta. Azt kell lehúzni, és a maradékot feltenni a telóra.Az edzett üveg az sokkal jobb, mert az valóban védi a telefont. Ha ráülsz, vagy oda csapod valahova, akkor csak az edzett üveg törik be, a képernyő sértetlen marad.
Szép tiszta átlátszó.
Amit linkeltem az már a második rendelés (tartalék). Tehát még nem jött meg, de szerintem ez is ugyan olyan lesz mint az első.[ Szerkesztve ]
-
alfa159sw
tag
Sziasztok! Frissítettem én is a telót,de már megbántam,mert voltak gondok és van is egy amivel nem bírok.Még a múlt héten jelzett,hogy van frissítés, wifiről fel is raktam, újraindult a készülék majd nem működött többé a wifi,csak egy gyári visszaállítás után,de ez megoldódott.Az akksi szerintem gyorsabban merül,de mindegy. Amivel nem jutok dűlőre az a "ne zavarjon" beállítás, be lehet állítani az ütemezést,de nálam néma üzemmódba vált az ütemezés végén, így nem jó. A kérdés ez ilyen lett vagy valami nem jól működik megint? Másnál visszatér a normál hangra?
-
lazajnd
tag
válasz attila8248 #1231 üzenetére
Marhaság ez a szolgáltatósdi. Nem lehet kiigazodni a frissítésekkel... nem tudok mit mondani erre a problémára
-
randrew
csendes tag
válasz attila8248 #1225 üzenetére
"Azt írta a teló letöltés után,hogy root-olt gyanús,ezért nem frissítette.."
Az OTA frissítéskor fontos, hogy korábbi rendszer bizonyos elemei változatlan formában jelen legyenek a készüléken. A rootolás után kigyomlált rendszeralkalmazások és esetlegesen megváltoztatott rendszerfájlok ezen oknál fogva meghiúsíthatják a frissítés ilyen formáját. Ekkor az OTA helyett az imageből való frissítés a lehetséges megoldás.
A frissítés -a mai napon- nálam is megvolt (Telekom függő készülék), hamar lement. A készülék érezhetően gyorsabban reagál, bár nekem eddig sem tűnt lassúnak. A hívásfogadási képernyő elrendezése is jobb lett. Az egyetlen dolog, ami esetleg még hiányozhat néhány embernek, az a töltés közben, a visszalévő idő kijelzésének hiánya. Ezt eddig a feloldási képernyőn mutatta, a frissítés után már csak a %-os érték látható.
--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
rooland
senior tag
A frissítés óta minden frankó egy apróságot leszámítva. A főképernyőre kirakott gyári accuweather-es időjárás/óra widget 2-3 naponta gondol egyet és nem tud időjárást frissíteni. Folyamatosan forog a frissítés, de nem megy neki. Ilyenkor kicsit akad is a telefon folyamatosan, látni a főképernyők váltásakor, hogy darabosabb a váltás. Teló újra indítás után OK.
Valakinek tapasztalat? -
törölt tag
6.0-ban az SD kártyára való áthelyezése az applikációknak hova tűnt?
-
kátú
őstag
válasz attila8248 #1224 üzenetére
Szia! Bocsi, hogy csak most válaszolok, kiment a fejemből őlenne az tökéletesen illeszkedik a twelefonra
It still works!
-
tillatrilla
senior tag
Újabb gond merült fel:-) A Leon most nem látja a saját wifi hálózatunkat. A szomszédét,utcai upc-s hálózatot látja,de a sajátot,amihez eddig kapcsolódott,azt nem. A többi gyenge,úgy hogy kiestek,a saját lenne jó természetesen. Mi lehet a hiba? Restart,ki,majd be kapcsolás is megvolt,nem javult. Nem értem... Ja,és igen,6.0-alatt semmit nem enged pakolni az SD-re.
Üdv: Attila
-
róland
veterán
Tegnap végre megjött a független Lengyel importos készülékre is a 6.0 FOTA frissítés.
S jelentősen javult a rendszer sebessége.Aki kevesli a háttértárat, annak ajánlom, hogy szabaduljon meg a gyári facebook alkalmazástó, elég a Chrome-ban megnyitott m.facebook.com oldal ikonját kitenni valamelyik főképernyőre.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
z123456z
őstag
válasz tillatrilla #1245 üzenetére
Váltsál csatornát, 12, 13 nekem se látja, alatta tökéletes.
-
tillatrilla
senior tag
válasz z123456z #1247 üzenetére
És tényleg! Eszembe nem jutott volna! Köszi! A 10-es csatornára állítottam,egyből jó lett. Most már csak arra kellene valami ötlet,hogy a letöltött játékokat a lányom át tudja mozgatni az SD-re. 6.0-ás verzió,jelenleg nem lehet átmozgatni.Csak tudnám,hogy miért raktam bele neki 8Gb-os kártyát... Ha csinálok egy gyári rendszer visszaállítást,akkor visszaáll 5.0-ra?
Üdv: Attila
-
lazajnd
tag
válasz tillatrilla #1248 üzenetére
Nem áll vissza. Viszont a memóriakártyát tudod formázni belső memóriaként. Ezzel törlődik minden adat az SD kártyáról. Itt tudod megtenni: Beállítások -> Tárhely és USB -> SD kártya -> jobb fölső menüben a beállítások -> formázás
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
válasz lazajnd #1249 üzenetére
Szia.
És ha leformázom,így annyival több lesz a belsőmemória? Ezt úgy értem,hogy nem fogy el a szabadhely olyan hamar? Ugye a lány play-ről egy vödör játékot szedett le,a belső memória lassan elfogy,az SD meg szinte üres. Letörölni már nem tudok szinte semmit. Pc suite progival sem tudom a játékokat áthelyezni?Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest