- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamas4245
újonc
nekem ma van meg két hete
aktiv használattal ami kb két óra minecraft plusz egy óra 4g-s netezés(facebook) igy birja az aksi kb 5 órát
nekem nagyon melegszik meg a tőltő is zúg
meg a melékelt képen nem engedi a 6-ból három lépernyőzárat,ez mitől lehet?első napn még engedte de már aznap este nem
beálitotam a mintás zárat utána nem engedte vissza állitani
csináltam gyári visszaállitást akkorsem csak bettete csuszkára
amugy nem rosz telo
/dl/upc/2015-08/08/564993_olgc99hulebarhbb_image_3a22337_2.jpg[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
válasz gtamas4245 #301 üzenetére
Linkeld újra, ez nem jó cím!
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Skillet
addikt
megjött a kínai tempered glass. majd este felrakjuk a telefonra. asszony amúgy elért vele egy töltéssel 125 órát. nem egyszerű.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Ferke66
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés,szerintetek melyik a jobb választás LG G2 mini vagy LG Leon 4G LTE? (Méret nem számit,minőség használhatóság/készülék tudása/frisítése amire gondolok)
A készülékek mind kettő esetében szolgáltató függő Telekomos lenne,ebben az esetben kérdésem még az lenne hogy az LG G2 mini hivatalosan megkapta-e az Android 5-öt a Telekomnál?
A válaszokat előre is köszönöm,üdvözlet! -
gaben0211
tag
telenornál gondolom ha online rendeled most okosórával 22 hónapra 1200 ft lenne ha jól értelmezem az árlistát az okosóra miatt megérné mégha nemis egy nagy szám
-
KunZi
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem a telenornál egy ilyen kütyüt és az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a szoftver frissítést megcsinálni amit felajánl? Mert olvastam a fórumon, hogy utána produkált ilyen képernyő sötétedést pár embernél, ez egyszeri eset, vagy azóta folyamatosan csinálja? Amúgy milyen tapasztalatok vannak a frisstés után?
-
atosan
veterán
Onnan egyik sem, baxa meg, a sima Leont linkeltem, neki ne álj!! Ittaz H340-esre, persze ha az van Neked, az előbbi a H320-asé. Értelemszerűen a telefonodban megtalálható tipus névnek megfelelőből kell választani, ország mindegy.
Topikgazdával kérem töröltetni a 310-es hozzászólásból a linket, mielőtt valaki téglásítt.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
veterán
Eddigi Lg telóimra is innen szedtem le a cuccot, arra tudok gondolni, hogy az eredetit nem teszik fel, csak a frissítéseket.
Az F60-asra raktam már fel cseh, lengyel, svájci, osztrák romot is, nem változik a nyelvi beállíttás, meg függő/független sem lesz, ilyen dolgokon nem változtat. A lengyel közt láttam c jelzésűt, az egyel előbbi elméletileg.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
-
Olavi
tag
Sziasztok, kamera szempontból LG Leon, vagy inkább Samsung Ace 4?
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Skillet
addikt
Szerintem mégsem jó. Koszosnak látszik a kijelző jobb felén pár rész. Ha megtöröljük, eltűnik... de pár másodperc után vissza is jön. Nem kosz, hanem elválik a "fólia" az üvegtől. Igaz, minimálisan, de annyira biztosan, hogy zavaró legyen. Amikor megtöröljük, azért tűnik el, mert visszasimogatjuk az üvegre.
Úgy tűnik nem ragadt oda rendesen. Nem ajánlom senkinek.
De később még írok róla. Addig meg simogatjuk, hátha meggyógyul
Lehet mi raktuk fel rosszul, bár nem kell túl nagy agynak lenni hozzá.[ Szerkesztve ]
-
bbpro
tag
Sziasztok!
Tudja-e esetleg valaki,hogy mi a külömbség a h340n és az lgms345 között? A 345-ös is Leon 4g LTE. -
cidalain
veterán
Hat, az lg usa oldalan van fennt. Kerj ott egy compare-t a h340-nel.
De ahogy atfutottam csak annyi hogy egy dedikaltak annak a szolgaltatonak. Igy gondolkozva jo lehet, de merget nem veszek ra termeszetesen. Szoval csak sajat felelossegre>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bbpro
tag
válasz cidalain #327 üzenetére
Bevállaltam a saját felelősséget és kipróbáltam.A 345-ös rommal működik a telefon de sajnos nincs hálózat úgyhogy a cm12-re még várhatok.Most az europe romot tettem rá ami annyiból tetszik jobban,hogy szinte semmi felesleges dolog nincs benne.Vagy húsz progi telepítése után is 3gb szabad van a belső tárhelyen.
-
DS39
nagyúr
Telefonálás után előfordul, hogy az eszköz körülbelül 30 másodpercet tölt el hálózatkereséssel, ilyenkor csak segélyhívást enged kezdeményezni, ez sokszor elég zavaró lehet.
ez általános hiba a telefonnál vagy csak a tesztelt készülék volt bugos?
ha általános, frissítéssel javították már az LG részéről?[ Szerkesztve ]
-
sanyo654
újonc
Üdv!
Nekem is van ilyen telóm 4g-s változat Telenornál vásárolt. Eddig nem volt vele semmi baj de egy, másfél hete olyat csinál, hogy ha kilépek home gombbal folyamatosan kidobálja a launcher választást ráadásul úgy, hogy csak a gyári launcher-ek vannak rajta. Gyári visszaállítás nem segített!
Valaki tudja, hogy miért van ez és hogyan lehetne ezt megszüntetni? -
Applefun01
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem meg a telót és hozzá 16GB-os SD kártyát...
Viszont nem látok olyan opciót, hogy alapból az SD kártyára telepítsen. Van rá megoldás? -
bbpro
tag
válasz Applefun01 #336 üzenetére
Nem lehet az sd-re telepiteni de ez nem a telefon hibája hanem az android 5.0-é
-
oroszkrisz
tag
Sziasztok!Ma csatlakoztam, csak mert a Samu S4 minimet a Samu szerviz nem hajlandó kicserélni...mindegy hosszú story
Első blikkre egész ok a teló. Fényérzékelő aalternatívájaként ajánlom a Lux nevű appot, kis időbe telik míg a beállítod, de nekem bevált. Az előlapi kam veszi a fény mintát és az alapján állít. Azt kell mondjam, hogy vannak kompromisszumok a készülékkel, de ár-érték aránya kiváló. Lollival kicsit tűnik lassabbnak az S4 mininél, pedig nem egy kategória. A fizikai menu gombot én mindenképp hiányolom, és a hátulra tett gombot kopogtatásra cserélni, na az is vicces. Aki ezekkel meg tud barátkozni, bátran ajánlom.
Hangsúlyoznám első napunk ez együtt. -
oroszkrisz
tag
Kedves Ti!
Nem tudok apk-t telepíteni, tudtok rá megoldást? 5.0.1-es Lolly van a telón. Köszi! -
Skillet
addikt
válasz oroszkrisz #339 üzenetére
Minden telefonon így van alapból. Beállításokban valahol (biztonság?) be kell pipálni, hogy ismeretlen forrásokból is lehessen telepíteni. Vagy más a gondod?
-
oroszkrisz
tag
Természetesen a biztonsági beállításoknál a megfelelő rész pipálva, mégsem engedi.
-
atosan
veterán
válasz oroszkrisz #341 üzenetére
Ha telepíteni akarsz, addig kapcsol ki a Luxot, menni fog.
Maine coon
-
atosan
veterán
válasz oroszkrisz #343 üzenetére
Ha jól emlékszem az Android szakmai topikban kérdeztem rá, szintén így jártam, ott adták a tippet.
Maine coon
-
jancsiii
tag
Sziasztok! Vettem én is egy ilyen telót. Kérdésem,hogy lezárt képernyőre lejet e olyat varázsolni mint a spiriten van? Ha lefele kapirgálom a sötét kijelzőt akkor előbukkan egy óra a felsőrészen. Köszi a válaszokat!
-
VZoli74
újonc
Sziasztok. Meg tudja valaki mondani hogy a h340n.ben milyen kamera van? Az LG oldalán 5 MP van írva. A boltban azt mondták hogy 8 MP-es van benne. Több oldalon írnak 8 MP-est. MOST AKKOR MELYIK IS??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest