Új hozzászólás Aktív témák
-
C. Vieri
tag
Nálam a háttérben lévő programokat határozottan gyorsabban nyitja meg (V20b).
Amúgy akinél a 6-os frissítés óta gondok vannak, szerintem valami összeakadhatott, vagy nem tudom, nálam érezhetően begyorsult a telefon, gördülékenyebb lett a használata, kevesebb belassulás van, és akku is valamivel tovább bírta vele. Utóbbit még nem tudom a V20b-nél, hogy változott-e.
-
Riot Gin
aktív tag
Én nem megyek 6.0-ra, az tuti. Együtt tudok élni az 5.0 dolgaival. Én maximum akkor megyek 6.0-ra, ha az Custom Rom lesz Egy jó Custom Rom 1000x jobb mint egy LG Gyári Rom.
És nem, ettől a nézettől nem szabadulok. Túl sok Custom Rom-ot használtam az életemben, hogy ne ezt írjam.
Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects
-
lazajnd
tag
Csak T-Mobile van eddig?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Riot Gin #1409 üzenetére
lefrissítetted OTA-val, pedig tudott itt is, hogy lehet bugos.
nem gond, de ha ezek után probléma van, akkor az a minimum hogy megpróbálkozol a pc-s frissítésselnem csináltál factory resetet, pedig tudott, hogy erősen ajánlott.
nem kötelező, de ha egy frissítés után gond van, akkor az első lépés egy factory resetfeltolod a warez appjaidat, 'szt sírsz hogy bugol a rendszer
meg lehet csinálni, de ha pc-s frissítés és FR után még mindig bugol, akkor bizony ez a következő amit ki kellene iktatniráeresztesz egy ilyen habiszti optimalizálót, mint a greenify ami alapból kb. többet árt mint használ az meg még inkább kérdéses, hogy a 6.0 management funkcióit sikerült-e implementálni vagy éppen az fekteti meg a rendszert, hogy ez az app beszél hülyeségeket egyfolytában a rendszernek, hogy mit töröljön meg mit hibernáljon meg mit ürítsen.
persze, lehet mondani, hogy ha ezekre lehetőség van, akkor miért te vagy a hülye, működnie kellene így is, csak ebben az esetben én úgy látom, hogy ennek ellenére visszanyalt a józan paraszti ész ízű fagylalt. ami a te szempontodból nem érdekel, csak másokat meg félrevezet.
-
C. Vieri
tag
Greenify nekem személy szerint másfél napig volt fenn régi telefonomon, teljesen megfektette. Esélyes, hogy itt is az a hunyó...
-
dark2
tag
Pár napja tesztelgetem a 6.0-t, mert nyaralás közben ezt a legkönyebb használni netezésre. Van valami a memória telítődésével, mert a korábbi 2 játékom és igo szülinapp mellé feltettem a facebook klienst, illetve messengerét és vlc playert és a korábban írt 173-ról 40mb-ra apadt a szabad memória mennyiség. Lassulást viszont nem tapasztaltam.
Viszont van egy apró bosszúságom. Ha van tipp rá, megköszönném: bármilyen sms értesítő hangot állítok be, csak egy pittyenő hangot ad... Pedig a beállításokban a megadott neve szerepel.[ Szerkesztve ]
-
Riot Gin
aktív tag
válasz DeFranco #1410 üzenetére
Na, szóval:
- Igazad van a warez cuccokkal kapsolatban
- Nem tudtam hogy az OTA frissítés nem 100%-osan jó dolog.
- A Greenify nálam TÉNYLEG működik, 3 eszközön is.
- Most már belátom, hogy akkor PC-ről frissíteni lehet bölcs dolog
- De akkor is
- Ez is tapasztalat, tehát aki olvassa, és Félre érti, akkor ő a "lüke" nem én, oda is írtam hogy "Nem google play edésön" meg ilyenek. Tehát, majd az olvasó , eldönti hogy releváns-e vagy sem. De azért bevallom, korrektnek tartom a véleményemet. ( no egoizmus, just őszintén)Hamarosan újra rakom a telefonom....
-
törölt tag
Kaspersky Internet Security - LG LEON 4G/LTE H340N - Android 6.0 - Youtube
Teló nálam szépen elbírja
-
Riot Gin
aktív tag
Emberek, akkor most a Júniusi update-n kívül, jött egy másik Júliusban?
-
Riot Gin
aktív tag
-
lazajnd
tag
válasz Riot Gin #1428 üzenetére
Pontosan tudom hogyan kell, az elsők között tettem fel a 6.0-t is KDZ-ből.
Csak reménykedem benne, hogy érkezik hozzánk is javítás. Ami igazán bosszant a 6.0-ban, az a memóriakezelés, nagyon agresszív. Ezt nyilván lehet fixelni, de csak root megléte mellett, az pedig csak 5.0 alatt működött Kingroot-tal (oké, van systemless root 6.0 alatt, de azt nem mertem kipróbálni ). -
bogdanfy
csendes tag
válasz bogdanfy #1433 üzenetére
Egyéni felelősségre:
Találtam egy IMEI számhoz kötődő KDZ letöltési lehetőséget, amelyet biztosan sokan ismertek már, de azok számára, akinek ez új, beírom.Az IMEI számot több módon is megtudhatjátok, de van egy utasításos lehetőség is, amit itt ismertetnek: azt kell beírni (pl. tárcsázáskor) , hogy *#06# , és kiadja az IMEI kódot.
Ezt a 15 jegyű számot pedig beírod az oldalon, én ad egy linket a KDZ-hez.Egyébként "kereséssel" nem találtam sem a support oldalon, sem másutt meg a Leon H340n-hez a legfrisebb KDZ-t.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz bogdanfy #1435 üzenetére
Én innen töltöttem. Offline flash. És működik. Meg azt sem tudom mit értesz legfrissebben. v20a-t töltöttem, ami azoonal telepítés után frissült v20b-re. (Telekomos Leon 4G)
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bogdanfy
csendes tag
válasz Milestone2 #1436 üzenetére
Itt a fórumon felmerült, hogy alapból a 20b-re kéne flash jelleggel frissíteni. . Persze az is jó, amit Te mondasz, csak nem tiszta V20b.
-
Milestone2
nagyúr
-
bogdanfy
csendes tag
válasz Milestone2 #1438 üzenetére
Milyen flash toolt-t használtál?
-
-
bogdanfy
csendes tag
válasz Milestone2 #1440 üzenetére
Köszi. Majd nyomozok
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Dooge X5 és Lg leon H320 közt vacilálok.
Akadna itt olyan aki esetleg használt már Dooge X5.öst is illetve nem a topic címben szereplő készüléket hanem a sima Lg leon H320 tud nyilatkozni róla esetleg, hogy melyik lenne jobb választás?
Tehát Lg leon H320 vagy Doogee X5? Üzemidő fényképező fagyás? Ilyenek érdekelnének.
Köszönöm. -
Kolty
aktív tag
Köszönöm.
kátú
bbproLeírás szerint a processzor is más a H340.esbe illetve az lte ugye , bár szerintem számomra lényegtelen.
Szóval akkor a Leon kamerája jobb még doogeenál is.
Nemrég vettem egy Lenovo A 536.ost háát annak még roszabb volt a kamerája mint az X5.ösé.
Szerencsére rendeltem, így szépen vissza is küldtem... -
-
törölt tag
Akit érdekel a kamerával felvehető videó minősége, tegnap rögzítettem:
Hajdúszoboszló (Invitel Pont) - Derecske - Berettyóújfalu
- YoutubeKamera: LG Leon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest