- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem, nem számít sokat, de nehogy már egy gengébb felbontású kamera jobb videót csináljon...az még csak csak hihető ha kb. egálban vannak. De hogy egy jobb videó tulajdonságokkal bíró telónál jobb videót csináljon egy gyengébb felbontású kamera...de még ha így is lenne, az csak szoftveres hiányosságból adódhat, hogy az Arena-m nem a megfelelő szoftver van. Arena-ra van az újabb szoftverek közül 2db amikkel jól müxik a telefon. A V10D_01_03 és a V10P_00...
De egyébként tök egyszerű...fel kell venni azonos feltételek mellett 2p videót mind a két telcsivel, és fel kell tölteni a jutyubra. Ennyi lenne az egész... Persze az Arena-n vagy a D-s vagy a P-s szoft legyen.
ujtzjani: Nem befolyásoló tényező hogy függő vagy független. Véleményem szerint sok esetben csak "júzer error" van a dolgok mögött, szóval nem kell mindjárt az ördögöt a falra festened. Megveszed, és jó lesz...ennyi.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Ez ugyanaz, mintha azt írnád, hogy: "Nehogy már egy 12 megapixeles telefon rosszabb képeket készítsen, mint egy 8 megapixeles"
A felbontás talán a legkevésbé fontos paraméter
A YouTube nem jó ötlet, mert átkódolja a rendszer feltöltés után a videókat. Eredeti állapotban kell feldobni őket valamilyen tárhelyre. Hajrá tulajok
“All nothings are not equal.”
-
zack
nagyúr
"A felbontás talán a legkevésbé fontos paraméter"
Igen, van olyan hogy egy 8mp gép jobb képet csinál mint egy 12mp....főleg a fényképezőknél, és nem a telefonoknál. A telefonoknál a 8MP vagy a 12MP gyengélkedése nagy részben a nem megfelelő szoftveren múlik. De kizártnak tartanám hogy egy kiforrott szoftverű Omnia I8910 HD szarabb képet csináljon mint az "5MP etalon" az Innov8... Most még lehet előnye az Innov8-nak, de ahogy a szofverek tökéletesedni fognak úgy fogják szépen lassan trónfosztani.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
szabboy
csendes tag
frissítés közben áramszünet...Hétfőn szervíz vagy van ötlet esetleg??
-
jooker82
nagyúr
Már töltöm is fel a két videót...tárhelyre...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
olbaidhun
őstag
hi all. Rég olvasgattam, tényleg röhej ami itt megy.. Minek kell omniához hasonlítgatni, meg más egyéb okostelóhoz a készüléket, mert mint tudjuk szimplán: "pofánveri" a többieket.. Már csak szimplán a zárt rendszer sebessége miatt is. Aki nem bízik a kamera minöségében vegyen fel pár órányi anyagot ezzel és egy másik telóval.. Változó körülmények között jön ki igazán az ereje
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam már itt,gondoltam,hogy megkérdezem történt-e már vmi egetrengető fw frissítés?
Az én telómon most V10m fw van,tudtok esetleg ajánlani ennél jobbat?
Előre is Köszi! -
jooker82
nagyúr
válasz olbaidhun #6561 üzenetére
Akkor tehát itt az Arena
És itt a Viewty
Mindkettőt napos időbe csináltam..de nem most mivel a viewtym már nincs meg,auto beállitással.
A hejszin között pár méter távolság van,...ahol az arenával vettem ott másabb,gyengébb a fű...tehát ezt számoljátok hozzá.
Az arenámnak v10a a szoftja de ez igy helyes,mivel a viewtyban is az első szoft van..
Igazából lcd-n láttam nagy különbséget a két video közt nagy különbséget.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
caverinha
aktív tag
V10P-hez tudnál linket dobni? mert nem találom sehol.
Próbáltam felrakni a V10d-t,de vmiért nem megy :S :S
V10P-ből vagy V10D-ből nincs cab kiterjsztés,mert a V10m-t is csak azért tudtam felrakni,mert cab kiterjesztésű volt,nem értem,hogy miért nem tudom a kdz kiterjesztésűt felrakni :S ha a kdz-t átnevezem cab-ra,akkor azzal sem megy
vkinek vmi ötlet,hogy mi lehet a gond??? -
caverinha
aktív tag
Letöltöttem a V10P_00.kdz-t de a telefon frissítésénél kicsit fut majd ezt írja ki:
a frissítés nem lehetséges a LG Mobile Phone Software Frissítés folyamata alatt felepo súlyos hibák miatt. ez miért van??? Vmi megoldás rá??? amikor még a V10m előtt a V10 B-t akartam felrakni az is kdz volt és ugyanez a hiba volt,viszont a v10m már cab kiterjesztésű volt és az simán felment,de ezekből nem találok cab kiterjesztésűt ( -
caverinha
aktív tag
Nah sikerült! A gond az volt,hogy a C meghajtó-n vmi védelem van,ezért nem tudta kicsomagolni a V10P_00 fájl-t,de a D meghajtóra másolva már jó lett
Lehet a szemem káprázik,de mintha gyorsabb lenne a teló
Menüben való lépkedéskor is látszik,hogy gyorsabb ^^Holnap lesz wifi-m szóval azt majd csak holnap tudom letesztelni.
Mondjuk V10M-n nem volt gond a wifi-vel,de youtube nem ment rajta
ezen a V10P-n megy a youtube?[ Szerkesztve ]
-
iistii
tag
P-n megy a youtube
TWRM_00 (VADM mod)
-
leroyclub
senior tag
Na gyorsan tuladtam az arenamon. 2 nap alat pedig jo telo. De azért még van hova fejlödni. Pl ami nagyon boszantott, hogy nem tudott outlookal szinkronizálni. Elkezdte, de 6 név után ugy érezte hogy kész. WTF? Külsöre amugy a legszeb érintös telo sztem. Kár hogy nem lehet háttérképet beállitani. A t-s szoft meg ugy ahogy van egy nagy sz*r... legalábbis kinézetre.
-
zack
nagyúr
válasz leroyclub #6571 üzenetére
Gratula! Nyomós érvek mondhatom... Szerintem inkább a te hozzáállásod volt a WTF...én azért be tudtam állítani háttérképet, igaz ezt a telóban úgy hívják képernyőzár. Nevezhetjük ezt nyugodtan akár háttérképnek is...de nem is értem hogy az ikonok alatt mi látszana egy klasszikus háttérképből? Semmi. A független szoft színvilága pedig abszolút megállja a helyét bármelyik téma vagy háttérkép helyett. Jah! Hogy nem vetted a fáradtságot és nem cserélted le e T-s szoftot? Magadra vess...
Ezért írtam pár hsz-el ezelőtt hogy a legtöbb Arena eladás és fikázás a JÚÚZER ERROR miatt van, mert te ugye 2 nap alatt megmondod róla a frankót, amikor másnak esetleg akár hetek kellenek mire összebarátkozik a telóval, már csak a gyors kezelését illetően is. Aki tudja kezelni az Arena-t, az gyorsabban teszi, mint egy gombsoros telefonon.
Már írtam ma 1x...én mindig a névjegyzék mellletti csúszkát használom hiba nélkül, ami sokaknak nem megy, és inkább fikázzák a lassú névjegyzéket, mint hogy megtanulják használni a csúszkát. Persze ehhez is gyakorlás kell nem is kevés...fikázni könnyebb.
Erről ennyit.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
olbaidhun
őstag
a helyzet az,h wifi meggyogyult,most is kb2oraja stabil,de youtube szivat.. Utàna kéne olvasni vhol.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Geree1989
csendes tag
viewdetails!
Neked volt még hónapokkal ezelőtt olyan problémád frissítéskor, hogy a kp500.exe a paraméterek beadása után kiírja, hogy loading, és nem megy tovább. Ez hogyan oldódott meg nálad?
-
jooker82
nagyúr
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Most cseréltem diamondot arenára. Az lenne a kérdésem ,hogy a névjegyek hogy tudom szerkeszteni a telón?(csengőhang ,kép ,stb) Illetve nekem a szoftverem V10v. Ez milyen szerintetek? Úgy értem ,hogy jó-e ,megbízható-e ,illetve érdemes frissíteni vagy nem? Nem értek még ehhez a telóhoz ,és nem akarom ,hogy elmenjen a kedvem tőle.
Köszönöm -
jooker82
nagyúr
válasz -atesz- #6580 üzenetére
Szia! A lényeg h a telefonban legyenek a nevek melyeket szerkeszteni szeretnél.Alul belépsz a telkönyvbe,balról a második.Rámész a névre.és lesz ott egy kis menü,video hivással kezdődően és azt húzd balra,ott lesz h szerkesztés ..na azon belül mindent megtalálsz.
A v10v ha jól tudom a legújabb tés szoft.És ha jól tudom az egyik legjobb,de a többiek majd megerősitik.
Egyébként mi vett rá h a Htc után az arénát válszdd.??Holott a Htc sem rossz.És milyennek látod a kettőt összehasonlitva.?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-atesz-
aktív tag
válasz jooker82 #6582 üzenetére
Szia! Pont nézegettem az lg arena infon a fórumot ,és láttam a neved alatt sok minden van. Miért cseréltem a diamondot el... Kiszeretném próbálni az arenát is. Nagyon jó teszteket írtak róla. A fém ház nagyon vonzó volt. A diamondot nem igazán használtam ki ,kényes volt a burkolat. De tényleg nagyon jó a diamond is. Az arena és diamond teljesen más ,nem lehet párhuzamot húzni.
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Biztos lesz még kérdésem. -
válasz viewdetails #6586 üzenetére
A Diamond egy Windows Mobile-os eszköz, ami pláne másabb logikát követ
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
zack
nagyúr
A mondanivaló lényege u.a. WinMo után bevállalni egy Arena-t...főleg egy HTC után, merész dolog. Jók a HTC-k...kíváncsi vagyok egy HTC-hez képest mennyire fog bejönni neki.
-
viewdetails
addikt
Na, akkor mégis él a fogalmazáskészségem, zack vágja mire szeretnék utalni.
A fordított esetet tudom, nekem 2-3 hónap S-Class után ma már dühítően használhatatlan a csajos Omniája, vagy a saját PDA-m, amit időnként előszedek, mindkettő ugye startmenüs.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
-atesz-
aktív tag
válasz viewdetails #6589 üzenetére
Azért a htc nem olyan gagyi...
-
Mieza
tag
válasz viewdetails #6588 üzenetére
Én még otthon sem használok Outlook-ot.
Leggyakrabban le sem töltöm a leveleket. ha meg néha kell, akkor ott a Thunderbird.
És nem is CSV file-okat használok, hanem VCF-t.
Ráadásul annyira nem vagyok munkamániás, hogy a munkahelyi dolgokkal még otthon is foglalkozzak, és nézegessem a naptárt, határidőnaplót meg a többit.
A saját dolgokra meg elegek nekem a Google cuccai.Szóval teljesen felesleges, mint az összes windows-ba integrált cucc (böngésző, képnézegető, stb...)
Szerintem!
-
zack
nagyúr
Jól beszélsz! Ezt én is így gondolom!
Az Arena eladások szerintem meg fognak lódulni...itt Magyarországon legalább is tuti. Kapható már a SE Satio, az Omnia Pro, N97 Mini, és ugye a BL40 is.
Satio 177k, OmniaPro 118k, N97 Mini ára még nincs kint... ffigyelembe véve a válságot és az ár/teljesítmény arányt, sláger telcsi lesz ezek mellett az árak mellett a 70-75k Arena.[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
-
Mieza
tag
válasz viewdetails #6597 üzenetére
Igazából sokszor nem a lehetőség hiánya az ok, hanem a lehetőségek nem ismerete.
Ha nagyon keresnék, akkor erre a szinkronizálásra is találnék szerintem más megoldást, de még sosem volt rá szükségem.18 éve dolgozom, az első munkahelyemen már számítógéppel dolgoztam, pl. DOS alatti AutoCad-del, 486-os gépen.
Szóval elég sok rendszert kipróbáltam már, éppen ezért keresek mindig más alternatívákat a Windows-os dolgok helyett.
Ha futnának a játékok Linux alatt is, már az lenne a gépemen, mert minden más már helyettesíthető vele."Google meg szvsz. épp eleget tud rólunk így is." - azért a Microsoft-ot sem kell félteni, sőt!
De ennyit erről!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest