Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f(x)=exp(x)

    őstag

    Tesztelgettem egy kicsit az új Lollipopot. Néhány észrevétel:
    - mint tudjátok, próbáltam a koreai valamint a honkongi ROM-ot is, és azt kell hogy mondjam a honkongival érdemesebb próbálkozni, mert a koreaiban néhány helyen (pl.: naptár) és értesítésnél is kínai jeleket lehetett olvasni. A honkonginál már az elején is magyar minden, egyébként funkcionalitásban ugyanazt nyújtja a kettő, de nálam a honkongi maradt fent.
    - a rendszer sokkal gördülékenyebb, lagg és widget+ketdőoldal újratöltés nincs mostmár, ha Asphalt 8-ból lépek ki akkor sem.
    - a billentyűzet is sokat fejlődött, meg lehet adni a magasságát, így nekem kényelmesebb mint az alap.
    - multitasking fényévekkel jobb, de tényleg. Pl.: megnyitom a videót, zenét, böngészőket (Chrome+gyári), és a Deadzone 2-t, akkor a vidót nem indítja újra, a KK-nál már a böngészők se voltak stabilak.
    - szabad RAM több mindig és alapból is.
    - letisztultabb, egységesebb a rendszer, ez ott is megnyilvánul, hogy az állapotsáv valamint a navigációs sáv (ez csak esetenként) ugyanolyan mint az adott alkalmazás, az ikonok is jobban néznek ki a Google-ös metarial dizájnja mellett, mint a KK ikonpachje.
    - a többablakos mód váltotta fel a háromujjas csúsztatást, amit nem használtam, ezt viszont igen. Szerintem nagyon hasznos funkció.
    - és utoljára a böngészőt emelnem ki, sok benne a fejlesztés, csak egy kicsit akkuzabáló.
    - (szerk.): akku nekem ugyanúgy 5h kijelzőidő.

    Összességében megéri váltani KK-ról, de az SD kártyát még nem próbáltam ki. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák