- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
Wifi előnyei ok (ha kihasználja őket az ember). Akkor viszont félreértésben/figyelmetlen voltam. Meg voltam győződve, h végre van ismét bluetooth-on keresztüli net. Köszi a helyesbítést és az infót!
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
aramis00
tag
A hívás nem jön át, csak egy értesítés és csengés! Tehát a tab-ob keresztül nem tudsz telefonálni, sőt, ha jól próbáltam, akkor felvenni sem tudod a hívást!
Ha arra gondolsz, h mi kell ahhoz, hogy lásd/csörögjön, akkor a Qpair nevű program kell a telefonra letölteni, és párosítani. Ha letöltöd, elindítod, írja, hogy mit csinálj, lépésről lépésre![ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
Edgars
csendes tag
-
Tadyon
csendes tag
Van rá app csak fizetős, a nevét nem tudom sajnos, valami tab talk a neve azthiszem.
-
Jannn
aktív tag
Másnál nem jelenik meg sárga csík a kijelz tetején miután felmelegszik a tablet? Pl jatek utan?
-
Jannn
aktív tag
Visszavittem, ez is ugyanolyan. Valoszinu mind ilyen, ott lehet a processzor es ahogy melegszik egy helyen a kepernyo szine besargul. Annak eleg kicsi a valoszinusege h 2* is rosszat fogok ki .
Foleg akkor latszodik ha feher az egesz kep. Pl a youtubeon a Tolvai Reni pres Metzker - promise videoklipp.
Probaljatok ki egy fel ora hasznalat utan[ Szerkesztve ]
-
Jannn
aktív tag
válasz Tejes Pite #469 üzenetére
Ok, nem az a lényeg, hanem a fehér háttér. Akár le is némíthatod
[uj1] (képen bal alsó sarok, felfelé függőleges sárga halvány csík)
-
fecs
senior tag
Sokat gondolkodtam az ára miatt, de végül rendeltem egy ilyen tokot. Mivel ingyenes a posta, ezért december elejére érkezik meg. Utána tudok véleményt írni róla.
Pixel 6a
-
Edgars
csendes tag
válasz Tejes Pite #474 üzenetére
57 US$ ami majdnem 13.000Ft nagyon sok érte! Remélem lesz olcsóbb is. De azért kíváncsi vagyok a véleményedre!
Nagy Edgar
-
veterán
Ma vettem egy, ilyen kütyüt, nagyon tetszik , nagyon gyors és jól használható.
Ja és, ami tetszik még benne , bár ez tök alap elvárás, hogy huzamosabb gamezás alatt sem melegszik egyáltalán.
A mediaba vettem van most nagyon cool akciójuk 9 000 ft-al olcsóbban el lehet hozni, ha egy használt bármilyen kütyüt lead az ember(vevő szolgálatnál lehet intézni), ha valakit érdekelne.Teljesen korrekt a teszt és az AJÁNLOTT plecsnit is csak igazolni tudom...
3njoy the Lif3
-
Jannn
aktív tag
Ha az újat megkapom addig nem megyek el a boltból amíg ki nem derül h jó-e vagy sem
-
mike1334
veterán
Sorozat, filmnézés esetén sokkal kisebb a hasznos tér, mint egy 10 coloson? Napi 1-2 óra filmezés, hétvégente több. Megéri ezt venni, vagy inkább egy 10 colos?
szerk: most látom a korábbi összehasonlítást..de személyes tapasztalat vkinek?
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
lmisi
senior tag
Megnéztem kora délután szabadban derült ég - napsütésben, jó volt a képernyő láthatósága max fényerőn. Talán a defy telefonom képernyője egy fokkal jobban mutatott, de az nem ips közel 180 fokos láthatósággal.
Teljesen vállalható.
Rendben ez nem a nyári vakító napsütés, de abban Eink-es ebook olvasón kívül nem sok minden nyújt elfogadható produkciót. -
veterán
válasz mike1334 #483 üzenetére
Én mikor megvettem egy 10' sony xperia pad-el hasonlítottam össze, ott voltak egymás mellett kitéve a médiába. Sokáig vaciláltam , hogy , melyiket vegyem, igaz a sony 125 k volt, ezt meg 76 k-ért megvettem végül és tökéletesen megfelel a kijelző mérete, igaz én nem nézek filmeket, csak gamezgatunk rajta...
3njoy the Lif3
-
mike1334
veterán
-
dartmol2
tag
Sziasztok!
Hogy tudnék sd-re egy 10gb-s filmet felmásolni ?
Fájlméret korlátra hivatkozik, gondolom FAT32-es a kártya...
Alapból nem értem hogy miért csak média szinkronizálás van mint egyéb fájlátviteli mód.. Ráadásul szerintem csak a szenvedés van vele... -
-
Peat;)
veterán
Megjöttek az olcsó kínai tokok ebayre is. Jó lenne tudni mikor érkezik meg a gyári, mert ezektől azért jóval vaskosabb lesz a gép. Mondjuk jobban is védi a nagyobb behatásoktól szerintem.
-
Jannn
aktív tag
Szerintem mindegyik ilyen, csak van aki nem latja... Amikor epp eleg konnyen lehetett latni, akkor megmutattam valakinek, hogy na szerinte ez milyen. Ő: szep a kijelzo, semmi hiba. Nem is tunt fel neki.
Csak akkor latni foleg ha tök feher a hatter, vizszintesen nezed, es mar egy kicsit bemelegedett a gep. Es igenis be tud melegedni a gep tetejen, foleg balra az lg logotol. Biztos h ott a processzor.
Egy antutu stability test eleg jol meg tudja dolgoztatni. Persze akkor sem éget, a progi szerint max 37 fokos lett. A htc telefonom, amikor nyaron a szelvedoben tuzo napon, toltes kozben navigal akkor annyira fel tud melegedni, hogy alig lehet megfogni! De az megsem sargul...[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
Ez így leírva elég súlyos problémának tűnik, de hogy lehet az, hogy senki másnak nem tűnt még fel?
Holnap az MM-ben megpróbálom megnézni a szerkezetet, először 10es tabletet akartunk, de annyira szimpatikus ez az LG, hogy lehet megelégszünk az ő méretével is.Pedig anno pont egy HTC készüléknél, a ONE V-nél jött elő tömegesen ilyen sárgulás, az enyémen is, de gariban cserélték a kijelzőt, utána inkább eladtam, reméljük nem jött ki rajta újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest