Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz ctvagyok #7864 üzenetére

    Eletembe kb. eloszor egyetertek egy hozzaszolasoddal. :D
    Annyit hozzatennek hogy jovore biztos hogy nem lesz fullos hw a 808, de azert a kozepes hardvereknel meg mindig erosebb lesz. Ha hozzavesszuk a hiresen jol optimalizalt LG szoftvereket, szerintem nekunk, akik 2 evre vettuk sincs felnovalonk. :) Legyen igazam.
    A 810 melegedese valamilyen szinten nyilvan tul van hypeolva (bar nem ok nelku), de az azert vitathatatlan teny, hogy borzaszto gyorsan veszit az erejebol a cucc, ami nem sok jot feltetelez... Es ilyen szintu melegedes magaba a telefonba is tud karokat okozni. Mar a G2 is, a P8, meg a G4 is tud eleg szepen melegedni, kepzelem milyen lehet egy 810-es telefon...

    batai15: gondoltam. :) Egyebkent igen, az aruk (a tudasukhoz kepest plane) tulzottan magas (bar ahogy hallottam Angliaba pl. egy arba van a G4-gyel, meg a tobbi flagshippel, csak nalunk van ekkora diffi). Attol fuggetlenul baromi jo telefonok. :)

    tdom: rengeteget jatszok a telefonnal, nalam meg egy San Andreas szintu cucc se akad, full grafikan se. Egy jatekot se sikerult kifognom ami kicsit is akasztana, pedig van rajta par nagyon durva FPS cucc is.

    [ Szerkesztve ]

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák