- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz gusthy #22767 üzenetére
Ezt a KitKatet már fel lehet tenni? Nekem sem jön be annyi Pro G2 V3.
És első hozzászólásban nem találom az offline visszallítás menetét. Vagy csak én vagyok a vak?
És ha fel akarom tenni a sima KitKatet, akkor kell hard reset az offline visszaállítás előtt? Utána tudom, hogy kell.
Előtte azért nem tudom, hogy kell-e, mivel nem gyári szoftver van a telón. És olyankor is lehet hard resetet?Sógi: szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz gusthy #22771 üzenetére
Értem, kösz.
Ebben is tudnál légyszi segíteni?
És ha fel akarom tenni a sima KitKatet (jewlenbeleg csak a Vodás van, azt akarom), akkor kell hard reset az offline visszaállítás előtt? Utána tudom, hogy kell.
Előtte azért nem tudom, hogy kell-e, mivel nem gyári szoftver van a telón, hanem a Pro G2 V3. És olyankor is lehet hard resetet? -
szabo.norbi
tag
-
Lecs@
addikt
válasz gusthy #22922 üzenetére
System / app / systemUI.apk. Ha azt az rmber pl winrarral kiszedi egy .zip Romból, és továbbontja, megtalálja a png fileokat ( is ) egy - egy mappában, nem csak az xml és egyéb fileokat. Drawable xxxx mappákban érdemes keresgélni. Amúgy vannak komplett témazipek is. Droidnak nem tudom saját-e. Számomra ez cifra nagyon. Szeretem az egyszerű, letisztult ikonozást .
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Danny365
őstag
válasz gusthy #22982 üzenetére
Gondolomt a CloudyPro-ra gondoltál, nem?
Nekem eddigi véleményem róla:
- attól, hogy valaki beir xda-ra, hogy ez vagy az nem jó, nem feltétlen igaz
- a hivás tiszta, nincs visszhang
- mac addresses probléma nálam nincs (amúgy ha át is irná, miért lenne olyan nagy baj?)
- nincs zaj fülessel hallgatva
- wifi/4g működik
- auto-fényerő működik
- ART működik (hálózattal, mindennel)Ami nem működik:
- FM rádióSzóval az "eléggé bugos" kifejezés egy kicsit túlzás szvsz
-
Szabiq
tag
válasz gusthy #23355 üzenetére
Nálam a videó lejátszásnál tűnik csak el a navbar.
Nem találok rá beállítási lehetőséget sem a 4.4 ben.
GMD Auto Hide-ot hasznéltam 4.2-n,de 4.4-re még nem tudok routot.
És zavar a navbar sok helyen.“Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (Walter Hagen)
-
premete
veterán
-
-
-
dsg012
csendes tag
válasz gusthy #23553 üzenetére
vagy esetleg gyorsabb ha a komplett fájlrendszer ext és nem kell a FAT32-vel bajlódni (amire általában a kártyákat formázzák)
vagy azzal, hogy más eszközök elb*sszák a kártya fájlrendszerét mert mondjuk rosszul lett lecsatolva stb... ami aztán jó eséllyel a telefonon fog előjönni mint problémauncsi már ez az amerikai átlagfelhasználó duma... majd ha a mi iparunk, kereskedelmünk, stb.. lesz képes olyan hatékonyan működni mint az övék akkor ugráljunk
-
zack
nagyúr
válasz gusthy #23726 üzenetére
Jól beszoptam akkor. Plants vs. Zomies 2 játékba tegnap beleraktam 4 órát...Elmentettem TiB-vel de az Internal_SD-n maradt. Nem akartam FR-t.
FR után most jó, de buktam mindent a belső SD-ről. Mentésem van róla, de a játékállást buktam.Ez van ha az ember kiesik a romolgatásból pár hónapra.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
P3Dr0
senior tag
válasz gusthy #23636 üzenetére
Sajnos csak annak van koze a kamera hanghoz. Qualcomm snapdr. 800 as prociba egy nagyon fejlett es sokoldalu hangrendszert epitett a gyarto aminek egyik resze az aktiv zajszures. A kedves google pedig sz@rik az egeszre es egy borzalmat csinalt ami ennyire tonkreteszi nem csak a g2 de az N5 kamerahangjat is.(gyanitom az osszes mobilt amiben ez a proci van).
Meg abban is hazudik a google,hogy minden teljesen nyilt forraskodu ezert okoz az xda-n nehezseget a sracoknak hogy ha mas nem legalabb kitudjak kapcsolni az aktiv zajszuro rendszert pl. egy plusz gomb megnyomasaval. En odajig jutottam el,hogy monoban de tudok normalis hanggal felvenni videot es nagyon kellemes a minosege csereben percenkent 1% ot merul az aksi...... Szoval nem tokeletes.
Sajnalom,hogy a google ennyire belesz@rik az egeszbe.
Irtam mar az LG nek is (koreaba) ahol tisztaban vannak a hibaval de a google.re haritanak. A google pedig arra nem kepes,hogy valaszoljon. Jopar ember orjong emiatt az oriasi hiba miatt de a hallgatas nagy.....
Latszik,hogy nagyon elbizak magukat de ha nem valtoztatnak akkot az android is bukni fog.
Jelen helyzet szerint a snapdragon tul modern meg a kitkat hoz is.
Ez a telefon pl. komplett hangvezerlesre is kepes akar alvo allapotbol. N5 on mar attorest ertek el az xda-sok de ugye azert megsem ugyanaz mint ha a google fejlesztene ugy igazibol.
Egy galaxy s3 regi hangrendszere ezert "sokkal jobb" mert a kitkat azt jol kezeli a mi hardware.unket meg nem..... -
Azharel
aktív tag
válasz gusthy #23636 üzenetére
Sok reményt nemfűzött senki sem a kitkat-hez. Azért az ember elvárta volna egy felső kategóriás telefontól, hogy esetleg szoftver frissítés után a kezdetek óta létező gyermek betegségeit megszüntessék. Gondolok itt a kamerától kezdve a hangfelvételig. Erre mit hozott a kitkat ? Megcsinálták a térerő ingadozásokat, de a rendszer pofátlanul többet zabál akkuból mint eddig, szebbnél szebb hangokat adtak nekünk a füles bal csatornájából. bluetooth bug a statisztikában, attól függetlenül hogy nem okoz akku draint. Rooted felirat download módban. Kérdem én, hogy az istenbe lehet kiadni így egy szoftver frissítést ? Szerintem ez a kitkat inkább visszalépés. Megint végig zongorázzák az egész abc-t, mire lesz egy jó firmware.
-
nagyúr
válasz gusthy #23752 üzenetére
2X kell feltenni a STOCK KDZ -t mind 2 felrakás előtt után HardReset és akkor fog eltűnni Download Módból a Rooted felirat!
De ez már a 4.2.2. -nél is így volt!
********************************************************************************
kisgergely80: hiába linkelte a kolléga az összesítő oldalt sajnos már vagy 4.napja nem elérhető LG -nek a szerverei, így nem fogod tudni letölteni!De ha felmész itt a fórumban a lap tetejére és lenyitod az összefoglalót ott van működő STOCK V20.B ami ráadásul Root -ot is tartalmaz!
[ Szerkesztve ]
Eladó i5-14600KF+ASRock Z790 Nova WiFi => https://is.gd/v1Fzc1
-
nagyúr
válasz gusthy #23760 üzenetére
Hát nekem (és már mások is mondták) nem megy egyetlen link se 3.böngészővel próbáltam de mind ugyan az ebben a pillanatba is!
Már csütörtök vagy péntek óta ez van!
**********************************************************************************
Xmodule a Chore ha aktívan böngészel vele kb majdnem úgy eszi az aksit mindha folyamatosan játszanál a telón! Keress más kisebb fogyasztású böngészőt, vagy FauxClock al a Per-app control menüben korlátozd a chrome nak hogy ne tekerje fel 2,3.G -re a cpu -t elég ha ~1000MHz megy!**********************************************************************************
Danny365 : Nem totál alap semmi nincs benne![ Szerkesztve ]
Eladó i5-14600KF+ASRock Z790 Nova WiFi => https://is.gd/v1Fzc1
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest