-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MárkyMárk
tag
Hello egy kis segítséget szeretnék kérni, az a problémám hogy minden nap többször is rettenetesen belassul a telefonom rendszere,5-10 percig nem lehet vele semmit kezdeni,ezt többnyire csak a reboot oldja meg!! Gyári KK van rajta! Mi lehet a probléma???
-
-
snorbi82
senior tag
Helló!
MIUI V6al hogy állnak a srácok? Valaki már próbálta?
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
törölt tag
válasz MárkyMárk #31711 üzenetére
Kilőni a felesleges appokat, bizonyos időközönként HOME gombbal behozni a taskmanagert és kiüríteni!
Esetleg egy Clean Mastert feldobni, az kitesz az asztalra egy gyors taskcleaner ikont és arra klikkelni.
Ha ez sem segít, akkor elképzelhető, hogy újra kell húzni a romot. De remélem csak nem akkora a probléma! -
dzsordzs69
senior tag
sziasztok!
szerintetek a g2 minit ki lehet rootolni az itt említett módszerrel?
köszi -
jooker82
nagyúr
-
MárkyMárk
tag
Jah és arról nem beszélve, hogy a számítógépem nem ismeri fel a telefonomat tehát még újra húzni sem tudom,sőt még az adataimat lementeni sem!!! Mi tévő legyek??
-
dzsordzs69
senior tag
válasz jooker82 #31719 üzenetére
egyelőre sok mindent nem tudok mondani, sűrű volt a hétvége, kevés időm volt nyomogatni. keveset beszéltem, a minőségvolt bajom. a kijelző (amit sokan szidnak) alapból nekem tetszik, a képekről ismert virágszedős kép gyönyörű, egy youtube videónál viszont látszódtak a pixelek. önmagában, füles néldül a defy+-om jobban szólt. a böngészőket is szoknom kell, az alap miui browser jobban bejött.
szóval lassan megy az ismerkedés, akkuidőről sem tudok egyelőre mit mondani.hogy az árát megéri-e, azt nem tudom eldönteni. én 9 ezerért hoztam el a vodától, red csomagban, ami plusz 3 ezer havonta. eddig 12-13 körül volt a számlám havonta, most így az alap red + a készülék 13e. tahát ugyanott vagyok, és van egy új, egész jó telóm. ilyen értelemben megérte.
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #31721 üzenetére
ehh, valamit szarul írtam... a beszéd minőséggel nem volt bajom. bocs
-
Szakiii
addikt
válasz rayoliviero #31723 üzenetére
A felesleges file-ok törlésére viszont nagyon jó a c master.
-
törölt tag
válasz rayoliviero #31723 üzenetére
De nem mindet! Látszólag nincs olyan ami nem kellene, aztán a CM mégis talál...
-
rayoliviero
veterán
válasz JOkE01 #31731 üzenetére
Nekem az nem tetszik bennük, hogy nem érnek ki a telefon széléig, mert csak így fekszenek fel tökéletesen állítólag. De így meg elég furcsán mutatnak. A fóliám is beljebb van vagy 2 mm-el, de az nem olyan feltűnő, mintha egy vastagabb üveg, ami nem ér ki a széléig.
[ Szerkesztve ]
-
JOkE01
tag
válasz rayoliviero #31732 üzenetére
Pont úgy jártam a fóliával, hogy mivel kiért a telefon széléig a szilikontok pereme mindig felhólyagosította. Ezért keresgélek más megoldást.
-
zack
nagyúr
válasz dzsordzs69 #31721 üzenetére
"youtube videónál viszont látszódtak a pixelek"
Ezt nem igazán értem. Ez most negatívum a kijelző aspektusából?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ak76
senior tag
válasz castiels #31700 üzenetére
Szolgáltatófüggetlenül kb 150-180K kezdő ár indokolt (az elődök nyitóárait figyelembe véve),ha nagy lesz körülötte a hype,akkor egy darabig biztosan nem megy 140-150 alá,a G2 sem fog akkorát esni,mint ahogyan ezt sokan várják,a sima G stabilan tartotta a 80-90K-s árát mikor a kettes kb 130ezer HUF volt.
Azoknak akik panaszkodnak a kifagyó,lerohadó,szétcsúszó,szarkamerás/gps-es/lagos/bugos/szarműanyagos' telefonjaik miatt:
Sony Z1C: Recsegő hangszóró,kritikátlan hangminőség,gyári fólia,ami a GG-re van vasalva,ellenben karcolódik mint az állat,de ha leszeded jön vele a SONY felirat is,trágya kamera.
SGS4: Lagtenger,harmatos akkumulátor,3-4 naponta indokolt újraindítani ha nem akarsz a gyári névjegyzékre 6-8 sec-et várni,hulladék műfémkeret/hátlap.
Htc One: Közröhej kamera,gyengusz akksi,besárguló fehér műanyagok,sense (ez maga a rémálom szubjektíve)
Asus Padfone Infinity: Brutál lagtenger,vacak kamera,egynapos készenlét,random FC,heti 2-3 újraindulás.
Note3: Mikrolagok a menüben,brutál tepsiméret,ratyi műfémkeret,műkróm lepattogzódás garantált,szintén indokolatlanul lassan ébredő névjegyzék.
iPhone 5: Ezt inkább hagyjuk,egyéves készüléken egy ép négyzetcentiméter sincs (fekete) szinte magától dobja le a bevonatot,gyűlöletes iTunes,stb.
BlackBerry Q10-Z10: Na ezekkel kevés bajom volt,a behirdetett Droid kompatibilitás félig meddig kamu,a programok nagy része szarul működik,vagy eleve el sem indul,a névjegyzéket valami számomra teljesen ismeretlen ok miatt a készülék napjában kétszer "elfelejti",aztán magától megtalálja,kamera egy fos,stb.
És így tovább,ezek azok a készülékek amik az elmúlt hónapokban nálam jártak,használtam őket több kevesebb ideig.
Tökéletes vas NINCS,nem volt,és nem is lesz,kompromisszum minden készülék,a G2 nem jobb,és nem is rosszabb egyiknél sem.
Ez a véleményem. -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Küzdök egy kicsit az offline frissítéssel.A vírusirtót kikapcsoltam,telepítettem a drivert,A telefont download módban csatlakoztattam a PC-hez és az eszköz is készen állt a használatra.Idtítottam az Auto flash mappában a start fájlt rendszergazdaként és nyomtam utánna egy gombot de egy kis idő múlva hibaüzenetet írt ki hogy nem találja a fájlt próbáljak megadni másik nevet.Mi lehet a gond?
-
FrankMonzano
őstag
Ez az osszefoglalo nehol-nehol kisse elfogult .
Sgs4 : 6-8 sec nevjegyzek? Laggtenger ?
Amit te hasznaltal azzal komoly beallitasi avagy egyeb problemak lehettek.
Nalam ilyen problem nincs,a rendszer is jol megy,leszamitva,hogy jobban merul a 4.4 alatt.
Jo otlet ez az osszefoglalo,amit irtal,de ne vezessuk felre azert a topikot olvasokat.
Az utolso resz abszolut helyen van,nincs tokeletes telefon,az osszesnek meg vannak a hibai.
A G2 egy jo keszulek,nekem is volt,igy tapasztalatbol beszelek.
Meg vannak a hibai,nem tokeletes o sem,csak valamiert a g2 tulajok megrogzotten probaljak elnyomni ezeket a tenyezoket,illetve indokolni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FrankMonzano #31738 üzenetére
Így van!Én még mindig nem tudok választani az i5 és G2 között, hiába trágya az i5 akksija, van hordozható töltőm.
-
Tybike81
őstag
Erra csak azt mondom, a G2 előtt nekem volt S3 három hónapig, Huawei P6 kettő hétig, majd Note2 kettő hónapig, és S4 másfél hétig. Nem játszom, semmi komoly dolgot nem használok, csak telefonálás, sms, fényképezés, face, és internetre használom a készüléket, és napi használatra eddig ez a legjobb készülék. Nem kell várni másodperceket, bármit szinte azonal végrehajt
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
FrankMonzano
őstag
válasz Tybike81 #31740 üzenetére
Nekem sajna nem jott be a g2,ezert tertem vissza az s4-hez.
Tapasztalataim szerint itt sem kell varni .Jimanszky : Volt i5c-m.
SZAMOMRA az iOS nem palya,nagyon nem tudtam megszokni a droid utan,rettenetesen idegesitett a korlatozas,meg az,hogy mindenhez be kell lepjek a beallitasokba/almenukbe.
A kijelzo is kicsi volt SZAMOMRA.
En akkor mar inkabb a g2-t valasztanam ezen 2 keszulek kozul. -
Oppenheimer
nagyúr
G2-nek mik ezek az ismert hibái?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Tybike81
őstag
A videóknál a felvett hangminősége egy fos, mást nem tudok és nem vettem észre ami pl. engem zavarna...
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
negroo
aktív tag
Tisztelt ak76.
Lehet, hogy megsértődsz de az iphone 5 -höz nem tudtál írni hibát, mert úgy ahogy tökéletes telefon. Nekem is az volt és erre G2 -re váltottam és ios annyira ki van forrva, hogy szinte a rendszerhez hozzá se kell nyúlni annyira uber király. Sokkal kevesebb memória van benne még sem kell újra töltenie a lapokat, de ha még is akkor gyorsan végzi. Viszont kicsi a képernyő ami nagy hátránya. Amúgy a g2 se rossz készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs