- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még utolsó tippnek ez van:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.osmand&hl=huJa, lehet a kalibráció kell neki. Azt meg valami szervizmenüben lehet elérni. De majd valami tőlem okosabb súg, hogy azt hol lehet előkapni! Az szerintem megoldja a problémát.
-
jilian
addikt
A CloudyFlex 2.2 melyik 4.4.2 -re épül? 20C?
-
pestibenji
senior tag
válasz pestibenji #31449 üzenetére
-
djoei
tag
Szia igen a google is megmondja egyből,de a navi ugrál az offline meg kaki teljesen
-
-
kacsa7
őstag
Erre nem tudok mást mondani, mint hogy rakj fel normális GPS programot... Legújabb sygic pl. A másik, hogy próbáld ki, h. pl mobilnettel javul-e a helyzet, úgy sem eszik sokat. Nekem egy 50 km-es úton, amiben volt 40 perc BP is. kb. 15 kB-ot evett meg. Csak a pozícióhoz használja.
Amúgy ez 4.2.2 v. 4.4.2-n van Nálad?
-
Azharel
aktív tag
Szóval az én meglátásom a következő a te problémádhoz. Ha volt fent vodafone 20b illetve a mostani 20d közül valamelyik és ezután downgradelsz vagy ha régebbi (nem tudom van e új) autorecet használsz, akkor megszűnik működni a duplakopp. Mégpedig azért, mert ezeknél a romoknál a kernelben a knockcode miatt új érintő képernyő firmware van, ami nem cserélődik vissza h a régebbi romot raksz fel. Az autorec pedig az első patchelt kernel-el dolgozik, azt nem tudom hogy bele rakták e már az újat. Erre a megoldás, hogy szerviz menüben a settingsnél update touch frimware-re nyomsz, és újra menni fog a knockon.
[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
válasz pestibenji #31454 üzenetére
"HDR" nevezetu uzemmodban (azert idezojel mert nem sok koze van az igazihoz csak ugy kb. ) szoval ott nem volt jobb a foto minosege?
-
nagyúr
Kicsit megkésve (de sajna csak késő délután értem haza)
Kijavítottam a V3 Rom ban az ART hibát, meg volt még néhány apró bug(lg billentyűzet nem indult algol nyelven, a FauxClock sem indult el ART -al)
És lecseréltem a DorimanX 4.3.1 -et, STOCK Knock Kódos KERNEL -re
Letöltés Változatlan linken -> LG-G2_DroiDMester_V3.1_ROM.zip
MD5: 3053d26f890945cba7a8eda20dc32c62
u.i. : Amúgy akinek nem ment a töltés maxon 1600.mA -el Dorimanx kernel -el, annak érdemes kicsit vissza olvasni erre mit írtam, nálam hibátlan 4.3 - 4.4 Dorimanx al is!
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Attól függ mit akarsz a fotóval csinálni?ha otthon falnyi poszternek szántad,akkor xar,de arra csak is a dslr jó...ha 10*15 képnek,akkor tökéletes...ha a messzi hegy volt a célpont,akkor nem a telo az ezközöd,ha csak egy emlék,akkor megfelel...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
reflxx
aktív tag
válasz DroiDMester #31463 üzenetére
telepítés menete változatlan?
-
Bubukain
senior tag
-
Szakiii
addikt
válasz DroiDMester #31463 üzenetére
Miért nem a legújabb d. kernelre? Vagy ez a legújabb?
-
nagyúr
válasz reflxx #31465 üzenetére
Igen a telepítés ugyan az ahogy a többi verziómnál is volt!
-----------------------------------------
Bubukain : Itt van a kernel --> G2_Stock_KnockCode_Kernel.zip----------------------------------------
Szakiii : kicsit bonyolultabb a dolog a gyári v20D kernel nem jó mert azzal nincs Custom Recovery egyébként a v20d kernel Ápr. 9. készült ez a módosított pedig Ápr. 25 .én! tehát még frissebb[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz DroiDMester #31469 üzenetére
Dorimanx 4.4-re gondoltam.
-
laca.1
aktív tag
Dm.
Te véleményed érdekel v3-ra melyik kernel a jobb?dro.max 4.4 vagy stock amit most linkeltél?amúgy nem jó a link vagy is nem tudom letölteni.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz kisgergely80 #31415 üzenetére
Köszi!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
andaxin76
aktív tag
Még1x megkérdezem,mert nem kaptam rá választ
andaxin76
(fanatikus tag)
Az lenne a kérdésem h DM V2 ben ha bekapcsolom az ART ot,nem bas*hatja e szét a rendszert,illetve tapasztalható e változás,akksi idő,gyorsaság stb
Köszönöm a figyelmet :-)Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
laca.1
aktív tag
Ma nagyon gyenge a fórum!
Dm nem volt és semmi pörgés mivan ma alszik mindenki?hiába a kérdések válasz nincs.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Akkor valamit nagyon elkúrjantottál, én januárban voltam Badacsonyban de nekem tetszik a végeredmény.
Katt -
laca.1
aktív tag
Miért nem jó dm.stock kernel linkje?
-
nagyúr
Igen sajnos ma volt egyéb más dolgom is de azért jut egy kis romolásra is idő!
Akinek teccett a színes csili-vili ikonok egy kis meglepi!
Letöltés -> Must-Icon-KK_DM-v3-Rom.zip
TWRP ből telepíteni(türelmesen várni mert rengeteg képet cserél) a végén a szokásos Cache&Dalvik Wipe
laca.1 : én a 4.4 Dorimanx al használom nálam most is tökéletes mint minden dorimanx kernel pedig most ART -on tesztelem!Látom nem sokat töltöttetek G Drive ról, minden kisebb méretű ZIP fálj így nyílik meg, de tök egyszerű letölteni ezeket is!
Vagy Ctrl+S et nyomtok vagy pedig
File menűnél a letöltés opció!
-
morphin
tag
válasz vadászcsiga #31475 üzenetére
Én sem értem mi a baja Pestibenji-nek...mi baj azzal a fenti képpel. Semmi. Ez egy telefon, hihetetlen még mindig szerintem, hogy valaki ezt nem tudja felfogni vagy irreális elvárásai vannak egy ilyen kütyüvel szemben.
"Van egy határ naa..."[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
-
pestibenji
senior tag
válasz vadászcsiga #31475 üzenetére
Hát ízlések és pofonok
Igen szépek a képeid, szépek a színek, mert olyan körülmények között fotóztad őket, illetve a színekkel nekem sincs komolyabb problémám. De a te képeid sem élesek és olyan zajszűrés van, hogy eldobom az agyamat. 1600*900-as laptopomon teljes képernyőn ugyanolyan szarul néznek ki, mint az enyéim sajnos(#31464) Quqesz
Csak arra akarom használni, hogy lehessen vele olyan tájképeket fotózni amik legalább a laptopom képernyőjén jól mutatnak. Sajnos ez erre nem alkalmas. Most használtam először sokat a fényképezőjét, tudom, hogy ez állandó vitatéma itt, hogy szar vagy jó-e a kamera, nem is akarok vitát szítani.
DE ez a kamera sajnos közel sem jó, és senkinél sem lesz jó. Persze ettől akinek nincs rá komolyabb igénye az meg lehet vele elégedve.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz pestibenji #31484 üzenetére
Lyézusom mit vársz egy ilyen eszköztől? Nekem hihetetlen inspirációt adott, utóbbi időben a Nikon dslr-emet nem is használtam, nem volt kedvem fotózni. G2 újra meghozta.
Ha pixelvadász vagy magadra vess. Manapság az emberek inkább mobileszközökön nézik a fotókat arra meg tökéletesen megfelel. Én már úgy vagyok hogy ami a 10"-os iPademen jol mutat az másnak is jo lesz. Notebookomat van úgy hogy hetekig be sem kapcsolom. IPad es a G2 teljesen lefednek mindent.
Nem vonz már a tökéletesen éles kép, inkább a kompozíció ami izgat. Amúgy meg vegyél Nokia Lumia 1020-at[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
Lehet akkor a laptopod kijelzőjével van valami problematika.
Vadászcsiga egyik képét beraktam most háttérképnek ( remélem megengedi ) a windózba!
24" Samu fullHD monitor...még csak rossz szemeim sincsenek (koppkoppkopp) sőt kifejezetten jól látok így 24 évesen és (telefonhoz mérten) ezeknek a képeknek kutya baja...higgyél nekem. -
andaxin76
aktív tag
Lehetséges e,hogy slow motion videót átkonvertáljak úgy,hogy alapból lassítva lehessen lejátszani,biztos baromságot mondtam,de hátha létezik valami ilyen progi..
Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
nagyúr
Már ne is haragudj, nem akarlak megsérteni de ha neked tájképek fotózására kell a telefon akkor te ÁLOM VILÁGBAN ÉLSZ!
A telefonokban lévő pár $ -os kamera NEM ARRA LETT kitalálva! Nem is értem miért erre akarod használni, de ezt már sz.tem ki tárgyaltuk elég részletesen!Ha tájképeket akarsz fotózni megfelelő minőségben akkor inkább a G2 nek az árából vettél volna valami normálisabb kompakt gépet!
Amúgy ha az a kép szarul fest a notid kijelzőjén akkor a NOTIDDAL van gond! Nálam 2560x1440.es felbontású IPS monitoron is szinte hibátlan, ha azt nézem hogy ez egy telóval lett csinálva! Pedig még nem is teljes méretű képet tettél be, és még a PH képfeltöltő rendszere is ront a minőségén!
Legyen egy kis ON -is!laca.1 : Dorimanx-V4.4
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
válasz DroiDMester #31489 üzenetére
Köszi mester amúgy föltehetem egyszerre az ikonokkal.
1.ikonok...wipe
2.kernel...wipe
3.rebot lehet így?vagy inkább külön külön rebottal. -
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Bocsi,de osztom vadászcsiga,DM és morphin véleményét...nem hiszem,hogy az S2 annyival jobb képet lőne egy porszemnyi optikával(ami ebben is van)..tájképet meg eleve nem telóval fotóznék,hanem minimum egy kompaktal...tényleg azt gondold végig mire fogod használni a képet,mert amit felraktál egy háttérképnek sztem tökéletes...én a mai napig azt mondom,hogy a technika 20% a kép értékében,a többi a szellemi érték(téma).Több gépemet már szidták "hozzáértők",de jó képet soha nem láttam tőlük.Hogy lásd miről beszéltem pár példa:ezeréves Fujifilm Finepix S5000,LG 4X HD,LG G2...ne menj bele fölösleges idegeskedésbe
vadászcsiga
+1
LG G2 meg Asus Memopad HD7......laptop meg hetente talán max 1x...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
laca.1
aktív tag
válasz DroiDMester #31491 üzenetére
ok köszönöm mester
-
laca.1
aktív tag
Mester. v3 rom és 4.4 dro.maxx kernel miért nem tudom inditani az ART?indítom aztán csak ujraindul a teló és ennyi hol a hiba?
-
nagyúr
-
laca.1
aktív tag
válasz DroiDMester #31495 üzenetére
Ahh értem köszönöm.hát most laktam be a v3 de lehet neki esek.
-
nagyúr
válasz laca.1 #31496 üzenetére
Nem szeretem a mókolást!
De próbáld meg azt, hogy leszeded a 3.1 -et és rátelepíted a 3.0 -ra úgy hogy TWRP -nél Csak a system -et wipe -olod és úgy telepíted fel a 3.1 -et a végén Cache&Dalvik WIPE
És akkor nem vesznek el a dolgaid/beállításaid!
Mielőtt neki kezdel azért csinálj egy full mentést twrp -ben biztos-ami biztos!
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz DroiDMester #31497 üzenetére
SwiftKey hibára nem tudsz megoldást CloudyFlex alatt? Mert írtad, hogy a romodban sikerült megoldanod.
-
alolamkrem
csendes tag
Sziasztok! ma vettem a készüléket, trés néni első akksi töltésnek javasolt egy 16 órás etapot. Mennyire fontos ez?
-
P3Dr0
senior tag
DroidMester egy kedesem lenne hozzad. Kiprobaltam a mixer_paths.xml -t ami a ROMOD-ban van es egesz jo csendes helyen video felvetel hangja. Ha nem lenne gond akkor megosztanad velem,hogy hol modositottal a file-ban? En picit visszabb vennek a mic. erositesbol mert attol tartok,hogy hangosabb helyen betorzitana a hang es ezert kiserleteznek vagy inkabb finomhangolnek,hogy nekem az en hallasomnak megfeleljen.
Azt lattam,hogy a camcorder-mic ben is allitottal de azonkivul meg hol?
Koszonom elore is.Ps,; Nekem a speaker es a headset hangereje megfelel ugyhogy azokon nem modositanek csak a felvetel kozbeni mikrofon erositesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Mesterséges intelligencia topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.