- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #6050 üzenetére
Sajnos nem akar ezzel foglalkozni. Egyszerre fejleszt most legalább 5 telefonra, így már nem fér bele neki. Főleg úgy nem, hogy nincs is telefonja, csak nyelvi patch-et tud csinálni.
Most a Le 2-re is kijött Kínában a MIUI, működő(!) ujjlenyomatérzékeléssel. Arra is azt mondta, hogy nincs ideje több nyelvet beletenni.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6051 üzenetére
Újjlenyomatolvasós miui? Ha azt valaki megcsinálná x500-ra is azt megvendégelném egy pár sörre az tuti!
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6052 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire hasonló a két framework (X500 vs X620), de nem kizárt, hogy igen és akkor hamar megoldják 1S-re is. Figyelgetem majd a kínai fórumokat.
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6053 üzenetére
Kicsit megkopott a mandarin tudásom, így megköszönném
Amúgy ez a 17s nagyon jó lett fogysztás szempontjából is. Már csak azt a frányaa push üzeneteket kéne megoldaniuk vhogy. -
tibcsi0407
félisten
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6055 üzenetére
Igen
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6056 üzenetére
Lehet jobb lenne amúgy, ha átállnál a kínaira. Tudom, hogy szívás megint belakni, de ott azért egyszerűbb frissíteni, meg nem kell pöcsölni az updater script-tel sem.
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6057 üzenetére
A kínai tele van xarokkal. No meg nem megy a sim kártyám
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6058 üzenetére
A 017s-ben már menne.
A kínai szarok meg egy debloater zip után eltűnnek.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6059 üzenetére
Most egyenlőre jó lesz így. A 17s-nél sem olvastam a sim/radio változtatásról. Vkinek megy a t-s sim akinek eddig nem ment?
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6060 üzenetére
Egy X600 tulajnak biztosan. De talán itt is volt egy kolléga.
utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #6051 üzenetére
Kár. De asszem, akkor maradok a tizenötösnél, hiszen különösebb gondom nincs vele.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #6062 üzenetére
Nem harap az angol sem. A rendszert már ismered, mint a tenyered, a többi alkalmazás úgy is magyar lesz Morelocale után.
utdetailing.hu
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz JohnDoeHun #6060 üzenetére
Jelentkezem. 015S és 016S alatt nem ment a trémobilos sim de a 017S-sel minden teljesen rendben megy (x500)
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6065 üzenetére
Igen, de akkor ugye nem lesz root. Bár a morelocale root nélkül is aktiválható ADB-n.
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6066 üzenetére
De csak az ota ideje alatt kell a stock. Utána twrp+supersu mehet fel no meg a morelocale újra. Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6067 üzenetére
Végül is igen. Utána TWRP-ből tudod frissíteni. Nem tudom, hogy ehhez kell-e no verity (Marshmallow boot védelem) kiütése. De azt elvégzi a SuperSU is, ha a ROM után egyből ráhúzod a TWRP-ből.
utdetailing.hu
-
denes12345
csendes tag
válasz JohnDoeHun #6067 üzenetére
Én is feldobtam a MIUI8 6.9.2 ROMot, eddig nagyon tetszik, de nekem valamiért a Képernyőzárnál kidobja, hogy "Beállítások alkalmazás sajnos leállt", először sikerül beállítani a képernyőzárat de aztán már nem tudom megváltoztatni, mivel mindig kidob. Próbáltam újraindítani, gyári beállításokra is vissza raktam, de semmi se segített, próbáljam meg újból felrakni a rendszert? Meg annyi lenne még, hogy Messengert nem tudom letölteni, Playben csak annyit ír, hogy "Az alkalmazást nem lehet letölteni". Open Gapps-ot nem raktam fel, mivel működtek a google szolgáltatások, lehet az a gond? Köszi előre is
-
JohnDoeHun
tag
válasz denes12345 #6069 üzenetére
Én a multi verziót csak kipróbálás céljábol tettem fel. Sokkal jobban merült mint a sima. Abból v8. 6.6.24 muzsikált a legjobban meg asszem a 7.2.29. De azok nem magyar nyelvűek. Viszont majdnem olyan jó volt az akksimerülés mint a mostani gyári 17s-nek.
Ezeknél a supersu, gapps éy xposed zip-ek szinte kötelezőek.[ Szerkesztve ]
-
JohnDoeHun
tag
Tibcsi, tudsz linkelni hivatalos kínai rom-ot (17s)?
Megköszönném[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
zozoka79
tag
Helló.ennél a telónál is romolgatni kell? mert akkor nem veszem meg.a redminél eleget szívtam,olyan telót akarok amivel a gyári rom használható,és nem téglát küldenek mint a redminél.
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6072 üzenetére
Köszönet. Jövő héten megnézem.
-
Myrd123
csendes tag
Megjött a Lö telefón Nagyon tetszik, bár a színe az rózsaszínebb, mint gondoltam-reméltem volna. A minőségéről szóló ömlengést szerintem mindenki unja már, úgyhogy azt hanyagolom, de nagyon ott van. Gyári romot (17s) varázsoltam föl rá. Amivel jelenleg még szívok az a billentyűzet, mert angol és néha kínaira is átvált a szentem A morelocale-lal nincs kedvem még szívózni, magyar billentyűzet megpróbálom megoldani máshogy. A rendelt tok-üvegfólia még nem érkezett meg, addig is nagyon vigyázós.
-
JohnDoeHun
tag
@Tibcsi, a Letv acc mit ment el? Sms, call history, fingerprint?
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6079 üzenetére
Beállításokat és személyes adatok (ujjlenyomat, jelszavak, stb.) nem ment el. Viszont backup-ot csinál a programjaidről, meg a fiókokról.
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6080 üzenetére
Sms sem? Mert amit eddig használtam az nem megy marshmallow-n.
-
tibcsi0407
félisten
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6082 üzenetére
Köszi.
-
gombasm
aktív tag
válasz JohnDoeHun #6081 üzenetére
A LeCloud -ba a híváslista, sms -ek, névjegyek is mentésre kerülnek.
Vagy használd inkább ezt a mentéshez, minden rendszer alól működik és felhőbe is ment, én már régóta ezzel mentek:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softrelay.calllogsmsbackup
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
sNORh
addikt
Járt már úgy valaki, hogy a sim kártyát nem látja egyik pillanatról a másikra? Azóta semmi.. A sim jó. Párom telefonjával történt, én külföldön vagyok, nem tudom meg nézni, vagy új rendszert húzni rá. Csak érdeklődök járt e így valaki, remélem nem HW lesz.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
gombasm
aktív tag
válasz JohnDoeHun #6086 üzenetére
Szívesen!
Én gyakran váltok romot és mindig jól jön egy-egy mentés az sms-híváslista fronton.
A google drive -ot használom hozzá, így mindig kéznél a mentés.
A LeCloud -hoz nem igazán értek (még), nemrég aktiváltam csak. Funkcióban és ránézésre a Xiaomi accounttal megegyező dolog, azt már használtam régen. Nekem most elsősorban a LeEco témák letöltéséhez kellett, mert enélkül nem ment a dolog. Ebben is, mint annyi másban tibcsi segített ![ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Dreddy32
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e.
Webshop-ot keresek, ahol LeTV telefont lehet vásárolni magyar nyelvű rendszerrel.Ha tudnátok ajánlani 3-4-et azt megköszönöm nektek.
Köszönöm
-
JohnDoeHun
tag
@Tibcsi
A debloater.zip fájlhoz tudnál linket adni. Amiket találok azok régiek.
Köszi -
tibcsi0407
félisten
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6091 üzenetére
Köszönöm. Holnap kipróbálom a kínain.
-
bazso18
tag
válasz tibcsi0407 #6072 üzenetére
Feltettem ezt a ROM-ot, viszont most x507-est ír a telóm, pedig x500-as és a Morelocale alkalmazva nem lesz magyar. Kiváncsi leszek másnál is ez lesz e.
[ Szerkesztve ]
-
-
bazso18
tag
válasz JohnDoeHun #6094 üzenetére
Tudnál belinkelni egy megfelelő rom-ot (vagy linket), amin megoldható a magyarítás?
[ Szerkesztve ]
-
JohnDoeHun
tag
-
bazso18
tag
válasz JohnDoeHun #6096 üzenetére
Akkor 6.0-bol csak ez van? EU verzós (írtad hogy Indiai)? Angol nyelvű is jó, a vártnál jobban elvagyok az Angol menüvel
-
lkksioskdl3
aktív tag
tibcsi0407
Szóval itt a fórumban, mintha te írtad volna hogy nem teljes értékű. De vissza keresve nem találtam.
Szóval azért is írtam, mert a google now launcherben csak 6.0tól elérhető a "Now on tap" funkció. Nálam is elérhető, de inaktív. Ez erősített meg ebben a hitben.
-
tibcsi0407
félisten
válasz lkksioskdl3 #6098 üzenetére
Nincs félig MM ROM.
A BB72 patch-re írtam, hogy az nem egy teljes ROM, hanem csak egy nyelvi csomag a Marshmallow 015S-hez.
De ettől függetlenül ez egy teljes értékű Marshmallow, Marshmallow kernellel és annak összes funkciójával.utdetailing.hu
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tibcsi0407 #6099 üzenetére
OK, akkor teljesen félre értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest