- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz Lifeforce #6700 üzenetére
Én felraktam a 13 meg 18-at is a 19 előtt de mindig csak eui feliratig jut......kb 50 perc várakozás után is... most ment fel MIUI. Teljesen jónak tűnik, most teszteli a gazdája. Az újlenyomat olvasó nem megy, más hibát nem találtam.. Pedig nagyon szerettem volna ezt a kitakarított tibcsi0407 féle ROM-ot!
[ Szerkesztve ]
-
Lifeforce
őstag
válasz huliganboy #6701 üzenetére
Legrosszabb esetben visszateszem az én spflashes romomat, de ez nagyon bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
Lifeforce
őstag
Most képzeld el, valamiért menet közben hardresetet kell nyomni mert csontra fagy egy szoftvertől.
Majd úton rádöbben az illető, hogy nem bootol.
Azt hiszem kihajítanám az ablakon abban a pillanatban. -
csori23
aktív tag
Ha jól emlékszem a 13S után a 15-ösre kell frissitened, mert ott partició változás volt. Onnantól kezdve mehet fel a Tibcsi féle kitakaritott rom.
Menete:
Gyári 013S rom al kell kezdeni
Gyári 15S felmásol telóra, át kell nevezni "update.zip"-re, majd menüből frissités
Twrp Recovery fel a telóra
Tibcsi féle magyar rom
Kész[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
JohnDoeHun
tag
@Tibcsi.
Várható mostanság a frissítésed? -
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6708 üzenetére
Nem sajnos. Tolódik pár hetet, mert túlvállaltam magam munkával. De ami késik, nem múlik.
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6709 üzenetére
Ok. Köszi. Akkor még várunk. Aztán ne told túl melót mert az árt!
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6710 üzenetére
Hát árt, de most egy rövid néhány éves időszak van az építőiparban, míg a csúcson van. Azt pedig meg kell ragadni. Utána lehet pihenni.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
7.1-es Droid. LineageOS
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6712 üzenetére
Ez egy custom rom?
A leírás google fordítóval is zavaros. Van hozzá egy csomó javítás? Vagy mik azok a linkek?Egyik hsz lefordítva: Bérbeadó tankolás, optimisták vagyunk, ó. harc! ! !
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6713 üzenetére
Angolra jobb fordítani. Ha már magyarra fordítod, akkor a fordítómotorok először angolra és onnan magyarra fordítják, ami nem fasza.
Ez egy Lineage OS. Gyakorlatilag egy custom, de még is vegytisztaközeli Android.utdetailing.hu
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tibcsi0407 #6714 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy jön-e még hivatalos frissítés?
-
tibcsi0407
félisten
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6714 üzenetére
Nem tudom ezt az akármit is letölteni. Direkt linket nem tudnál adni. Nagy káosz ez a kínai banda.
-
tibcsi0407
félisten
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6718 üzenetére
Köszönöm. Akkor kipróbálnám.
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6719 üzenetére
Most raktam fel a telefonra. Újabb TWRP-ből megy csak és system wipe is kellett, ami meglepett.
Még kipucolom belőle a kínai szarokat és felrakom hamarosan a MEGA-ra a TWRP-vel együtt.
Megcsinálom még a 023S ROM-ot is, de van egy olyan érzésem, hogy arra már itt nem nagy szükség lesz ezután a Resurrection ROM után.
GAPPS flashelést még nem próbáltam, itt azt külön kell.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Lifeforce
őstag
válasz tibcsi0407 #6720 üzenetére
A Resurrectionban megy az infra és az ujjlenyomat?
-
amadeus11
senior tag
Ma sajnos összetörtem a telefonomat! Kicsúszott a tokjából sarkára a kőre esett. Sajnos nem csak a külső üveg tört össze hanem a sarkából is letört egy fémdarab. A telefon mindenhol érzékel, de ez már nem boldogít. Pont most mikor nem jut rá mert másra kell a pénz! ÁÁÁÁ, elegem van![ Szerkesztve ]
There is a star
-
amadeus11
senior tag
válasz tibcsi0407 #6726 üzenetére
Most néztem You Tube videót. Tényleg nem egyszerű. De kijelzővel együtt könnyűnek tűnik beszerelni. Este még utánanézek. 40-50 dodó a kijelző.
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
fecosrac
tag
válasz tibcsi0407 #6722 üzenetére
Ez multilanguage?
-
fecosrac
tag
válasz tibcsi0407 #6729 üzenetére
Zsír! Mire eladósorba kerül(t) a készülék ezen műxik a legjobb rendszer a 3 Leeco-m közül.
-
fecosrac
tag
válasz tibcsi0407 #6731 üzenetére
Persze, nem is panaszkodom. Teljesen jól muzsikál a Le 2-n és a Max 2-n is a custom rom. Viszont a nougatot már rég óta vártam. :/
-
fecosrac
tag
válasz tibcsi0407 #6733 üzenetére
Végülis de. Remélem aureeel is elkészíti a saját verzióját rá.
-
JohnDoeHun
tag
Ma-holnap meg is lesem. Nekem még az elsők között kiadott twrp-m van, valami 3.0.0.0.0.1 vagy mi.
Az is jó vajon? -
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6736 üzenetére
Nem. Én is abból próbáltam, installer error volt. Ezt használd.
A régi recovery-ből is telepíthető, így nem kell fastboot-ban bohóckodni.
Csak menj az install-ba és alul válaszd az install img menüt.utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6737 üzenetére
Köszönöm.
Lehet h fel is tolom gyorsban aztán belakom és közlöm az észrevételeket.
A gapps pico elég neki? -
tibcsi0407
félisten
-
Aethelstone
addikt
válasz tibcsi0407 #6729 üzenetére
Szerinted van rá esély, hogy az MTK-s Redmi Note 4-re is lesz RR? Ha az MTK-s LeEco-ra kijött.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
tibcsi0407
félisten
-
Aethelstone
addikt
-
tibcsi0407
félisten
válasz Aethelstone #6742 üzenetére
A Xiaomi sosem adja ki az MTK-s telefonokhoz a forráskódot.
utdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
Így másfél nap távlatából azt kell h mondjam van min javítani rendesen.
A rom szép, gyors és annyi mindent lehet állítgatni h az már zavaró.
Olyan érzésem van vele mint amikor egy nagy világcég elkezdi gyártani a helyi kis vállalkozás cuccait.
Profi, szép de van valami leírhatatlan érzés ami ott motoszkál de nem tudod megfogalmazni. Amitől elveszti a báját az egész.
Ehhez képest az eui egy puritán faék ami pont arra jó h kitámaszd vele a sufni ajtaját.
Ez a cucc meg mindent akar egyszerre de amikor valami összedől akkor már nem tudod h hol b@sztad el.
Amúgy tényleg gyors de a fogyasztásban meg sem közelíti az eui-t. Illetve volt egy zavaró bug, folyamatosan ledobott a wifiről. Csak a teljes format segített meg az h nem választottam cache törlést a telepítés után.
Ami nekem hiányzik viszont az a pontos adatforgalom beállítás. Az euiban be lehetett állítani h ebben a hónapban már mennyi fogyott. Itt nem lehet csak azt h mettől meddig mennyi adat és kész.
Összességében baromi profi csak..... -
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #6744 üzenetére
Az RR-t testre lehet szabni nagyon mélyen, ami nagyon jó dolog.
Biztos vagyok benne, hogy a Play-en van hozzá adatforgalmat figyelő és korlátozó program is.utdetailing.hu
-
Lifeforce
őstag
Mindenki mérgelődött az spflash romomon, nem szeretik, most pedig én mérgelődök.
Gyakorlatilag az én romomon kívül nem megy fel semmi.
Van leírásunk a topic tetején, de már nem releváns, mert sehol nincs leírva melyik romra mit kell feltenni.
Már 3x teszem vissza a romomat, mert egyik rom feltétele után sem hajlandó bootolni
Van egy nagyon jó image eszköz (spflash), aminél teljesen mindegy mi van a készülékeden, és itt kell szenvedni a vackokkal, hogy mit mire tegyek fel.Update:
(enyémről, 12s-ről 13-ra működik...[ Szerkesztve ]
-
Lifeforce
őstag
válasz tibcsi0407 #6747 üzenetére
Köszönöm.
Tudnál dobni rá egy linket?
Nem otthon vagyok, és nagyon nehéz keresgetnem. (irtó lassú a gép)
(most éppen a 20s updatel a 13-ra)[ Szerkesztve ]
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6745 üzenetére
Folyamatosan leb@sz a wifi hálózatról a rr. Már kezdem megszokni a romot erre megint szarakszik és nem tudom miért. Még a hálózat keresés is beakad és nem érzékel sehol sem wifit csak akkor ha rákerestetek mondjuk a wps hálózatra.
Az alvó mód is ki van kapcsolva. Mtk engineering meg nincs 7.1-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest