- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
WOW , észrevette valaki rajtam kívül, hogy Eurocom-nál 10% kedvezmény van, diáknak, tanulóknak stb.
M5 Pro 4710HQ + 970M + 1TB = 355.000 + SSD
Lehet elbúcsúzok a Lenovotól
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
capulet75
addikt
válasz Hurkaleves #449 üzenetére
#450 marilllyo: nem, csak nem értem miért mondják hogy nincs alternatíva. De, van.
#451 CHaooSS: honnan szállít az Eurocom?
#452 darky@: mi van, te is beleugrottál egy ilyen gémergépbe oszt mindjárt mindenki hülye? Magyarázd már el nekem hogy milyen "marhaságokat" írtam.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
CHaooSS
őstag
-
-
CHaooSS
őstag
válasz capulet75 #456 üzenetére
Elvileg nincs megállapodás miatt
Europe - shipping from Canada [0%][ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #455 üzenetére
Arra a tesztre gondoslz ahol egyetlen egy hőmérséklet adat volt azt is véletlen felejtetted ott a háttérben és azon is 100 fokosra főzted a gépet ? Vagy melyikre ?
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
->Raizen<-
veterán
válasz capulet75 #456 üzenetére
Igen? És a 90+ fokos y510p ultrabay-es gtx 755-ös kártyája hú de fasza konstrukció? Még mindig nem látom miért hibás konstrukció ez a vas?
(#458) Pocok256 : Megjött a másik troll már vártalak! Játék alatt ingame is nyomtam screenshotot, közel se volt a 100 fokhoz a gép 70 körül ingázott, aida stabilitás teszt alatt se volt 100 fok a gép, és nem volt throttling. Kamugép.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #459 üzenetére
Hol van itt játék alatti hőmérséklet ?
Egyetlen egy helyen látok hőfokot, de ott durván throttlingol.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
->Raizen<-
veterán
válasz Pocok256 #460 üzenetére
Vissza kellene tudni olvasni. Ennyi az egész. Te tudod mi az a throtting amúgy? Az alapórajelre áll vissza, ha az alá megy akkor throttingol, a grafikonon is végig követhető hogy ez alá sose megy, és akkor lehetne olvasni hogy leugrik 800 mhz-re az már throttling , bekapcsol a hővédelem olyankor. De itt szó sincs ilyenről.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
-
capulet75
addikt
válasz marilllyo #463 üzenetére
Alapvetően onnan indult ki a vita hogy ez elő van adva ultimate gamer notebooknak szuper áron, és pár huszár osztja itt az eszet hogy ez így van. Viszont vannak itt jó páran akik már láttak ilyet, vagy szervizelték vagy mint én, végigolvastam két hónapnyi netes fórumtémát róla, mind hazait, mind nemzetközit.
Az hogy törik a zsanér, az csak annak nem igaz akinek még nem tört el. Rengeteg helyen írnak róla, többek közt itt is hogy törik. Mellette melegszik a gép mint az állat, mert íhetet meg egy 860-at egy hűtökörre tettek. Az i7 még a külön hűtést is megdolgoztatja, nem hogy azt ahol még aláfűt egy grafikus egység is. Napi szinten olvastam erről a problémáról is, és akkor jön a sok matyika aki szerint nincs ilyen (persze később leírja hogy ráizzad a keze a klaviaturára), és idelök egy vagy több benchmarkot ami 5 perc. Lehet ezzel is órákat gámázni, csak hogy olyan beállításokkal aminél az i7 meg a 860 többet tud. Ezért mondjuk hogy konstrukciós hiba. Miután ezeken túl vagyunk, akkor jön a "demutassáilyetezenazáron" szöveg. És akkor mutatunk. Erre már végképp elfogytak az érvek, jön az hogy troll. Hát na.Kértem is egyet kölcsön, sajnos várnom kell hogy a tulaj elhúzzon nyaralni, de utána letesztelem hogy mikor áll be a throttling. Az hogy itt pistike low-end beállításokkal jaszkarizik, az egy vicc.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
->Raizen<-
veterán
válasz capulet75 #465 üzenetére
Leírtam a project cars-nál is hogy meddig játszottam. Nem 5 perc volt. Nekem nem trottyol be se a a cpu se a vga játék közben de máshogy sem, a prime meg furmarkot meghagyom nektek , én régóta nem játszom ezekkel! és ez itt a lényeg. Tények ellen nyugodtan lehet jönni csak nem érdemes, mert úgy sem nyerhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz ->Raizen<- #466 üzenetére
Default minden, 1366 768, high project cars 10 perc verseny után így néznek ki a hőfokok.
"Tények ellen nyugodtan lehet jönni csak nem érdemes, mert úgy sem nyerhetsz." Hát pajtás, most jól megmondtad. Tények. Hát igen. Azok a fránya tények.
-
->Raizen<-
veterán
válasz capulet75 #467 üzenetére
Shadowplay-es videó bemutatót tervezek majd, és akkor vigyoroghatsz.... Mondjuk nem tudom miért pont neked kellene bizonyítanom bármit is, olvastál fórumokat.... mit gondolsz, aki elégedett a géppel az szokott oda írni? Nem, hanem használja, állítom több az elégedett user mint a fanyalgó. Jöhetsz az árvízzel szemben, de előbb fulladsz meg...
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz ->Raizen<- #468 üzenetére
Kit érdekel mit tervezel? Két hét és lesz nálam egy 50-70, megnézem magam hogy hol hasal el. És nem 1366x768 default-ban.
"Jöhetsz az árvízzel szemben, de előbb fulladsz meg..." Te, ezeket honnan szeded?
-
->Raizen<-
veterán
válasz capulet75 #469 üzenetére
Project Cars gameplay cpu 77 fok, gpu 71-72 max. 28 fokos szobában.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz ->Raizen<- #471 üzenetére
Miért vágod magad alatt a fát?
10 perc játékkal 77 fok lett a CPU. Tíz perc!!!!! Ráadásul úgy hogy le van korlátozva a proci.
[ Szerkesztve ]
-
-
Muerte
addikt
válasz ->Raizen<- #473 üzenetére
Hogyne melegedne már tovább? 10 perc édes kevés,annyi idő alatt nem melegszik át a ház sem...Egyébként te magad is írtad: "Amikor a maxwell befűt, 1,8 ghz-re letolja az i7-et a vezérlés jól látjátok ha alapon van minden..." de még ha tartja is a 2,5GHz-et stabilan hosszú távon is,akkor most hasra kéne esnünk egy ilyen hűtéstől?Ha tartaná 80°C környékén a max turbo órajeleket stabilan akkor lenne elégséges a hűtés.
-
capulet75
addikt
válasz ->Raizen<- #473 üzenetére
-
marilllyo
veterán
Alapesetben pedig tudnia kell tartani a 2,5-t játék közben.
De most már én is baromi kíváncsi lettem. Ajánljatok valami benchmark programot letesztelem én is és bedobom az eredményeit.
Azt tudom, hogy throttlestop-pal 2,9-en tartva BF4 alatt high-on még nem lépi át a 89 fokot. Bár egy deka fps-t sem hoz az, hogy 2,5-ön vagy 3,2-re engedem. Ez nyilván a GPU limit miatt lehet. Ellenben a nvidia driver inspectorral ráhúzod amit enged...azzal sokat nyertem pl hardline-ban. Alien isolation is tudta tartani végig a 60 + fps-t high-on. Én extra hőfokokat(85+) nem mértem pedig 2x végigtoltam egymás után.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
->Raizen<-
veterán
Az bug volt, azota 1x se jart jatek kozben 1.8 ghz-en a proci, a videomon is latszik. De birom ezt a sok megmondo embert, egyiknek sincs ilyen laptopja, de csak azert is mondja a maga igazat. A turbo mukodesenek az ismeretevel is vannak problemai egyeseknek.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
válasz ->Raizen<- #478 üzenetére
Aha bug... Nálam még nem fordult elő ilyesmi Lehet ezt recézni a végtelenségig mint rab a fingot,de egy a lényeg: Nem tud kompromisszumok nélkül meghajtani egy I7-et az a gép mert a hűtés alul van méretezve,nincs de,meg igen,meg de ha... Annyi pízér annyi járt el kell fogadni oszt használni boldogan.Az tuti hogy ~300k-ért nekem eszembe sem jutna játékra ilyen gépet venni,hanem használt normális hűtéssel rendelkezőt vennék.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
Öröm nézni..
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz capulet75 #481 üzenetére
M5 Pro-t?
Dehogy, még a nyakamon van a Lenovo meg egy Acer majd szerintem nyár vége fele vagy nem tudom. ITX gépet terveztem, de még meggondolom.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Nincs 100 gb helyem a fraps videonak, 1-2 oras gameplay video annyi lenne kb , es meg azt at kell konvertalni yt-hot, szal annyit fogok csinalni hogy megy a hwinfo monitorozas gta5 alatt, es mikor elinditom csinalok egy screenshotot meg 1-2 ora utan meg 1-et az eltelt ido leolvashato lesz. De le birja huteni, es nem 300k ba volt a gep hanem 135-be.
-
törölt tag
válasz ->Raizen<- #483 üzenetére
megjegyzem meg 320ert se "draga" a gep, mivel a legkozelebbi alternativa az a schenker cucc ami 340 es kulfoldrol jon ezert meg se nezheted togy azt kapod-e egyaltalan. picit jobb a hutese, undoritoan nez ki a gep, nem uhd a kijelzo. szallitasi koltseggel megtobb. minden mas meg 370-500Kig megy fel arban amit eddig mutogattak itten. es kis bonusz, hogy azota ennek is ment le az ara.
-
CHaooSS
őstag
válasz #11302912 #484 üzenetére
355k az Eurocom M5 Pro, ha tudsz intézni kedvezményt, és az 970M-el van. És elég szép az IPS kijelzője.
-
CHaooSS
őstag
válasz #11302912 #486 üzenetére
Egy "baja" , hogy a kijelző túl flexibilis, de semmi más. Ha nem hajlítgatod össze vissza nincs vele baj.
Y50 nem sok 320-ért? hááát, tuti nem venném meg ennyiért az biztos.
Mikor fél éve vettem 280 ért akkor még azt mondtam, hogy oké.[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz #11302912 #488 üzenetére
Felőlem lehet 250-es SSD vel és IPS panellel szerelt nem adnék érte már ennyit. Egy idő után eltörik, melegedik főleg nyáron, pár óra után olyan meleg WASD körül hogy olyan érzésem van mintha sivatagban recsiztem volna.
Meg az zavaró még, hogy belerakok egy ssd-t és semmi más, még m.2-es slot sincs, akkor legalább már jöbb hűtést csinálhattak volna bele.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Ilyen ár környékén nincs 17-es vagy az túl nagy, mert 15,6-os vázban i7 az nem a legoptimálisabb választás. Bár a Clevo a hűtéseket viszonylag jól meg szokta csinálni, azért abban a gépben van ám kakaó. (Az ÁFA-ra azért figyelj oda, 25% az megdobja rendesen az árat.
-
CHaooSS
őstag
válasz capulet75 #490 üzenetére
ÁFÁ-ra figyeljek oda? nem teljesen értem most, hogy ezt miért mondtad
-
CHaooSS
őstag
válasz capulet75 #493 üzenetére
Lehet én vagyok a hülye vagy végül nem jött létre a Kanada-EU kereskedelmi megállapodás? Mindjárt utánanézek
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
Nem úgy volt áprilisban, hogy kész a végleges megállapodás és már csak alá kell firkantani?
mert ugye úgy volt eleve a megállapodás, hogy az által Kanada szinte tagnak tekinthető mivel a vámok nagy része eltörlődne a megállapodás miatt.De, ha ez nem így lett dobok egy hátast, mert akkor biztos nem veszek laptopot
-
CHaooSS
őstag
válasz capulet75 #498 üzenetére
De ha nem vámköteles valami akkor nem fogják meg, ergo nem kell ráfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest