Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz p@gabi #8247 üzenetére

    Feltettem a CM14-et, és meg kell mondjam nekem nem jött be. Az egy dolog, hogy nem működik a wifi hotspot, de a csempéket nem lehet átrendezni, eleve kevés fajta van belőlük, a különböző profilokat is csak a menü mélyéről lehet elérni (akkor meg mi értelme..?), és az egész olyan vérszegény. Aki nem verziószám-freak, az szerintem sokkal jobban jár a RR-el, vagy a CM13-mal. Vagy akár a Vibe rommal. Csináltam egy mentést (cm14), lehet hogy elkezdem belakni-pofozgatni, de nagyon oda kéne vernie a RR-nek üzemidőben, hogy elgondolkozzak a cserén. (Ami nem lesz könnyű, mert a RR eddig a legjobb üzemidejű rom messze-messze).

    CM13-ról egyelőre letettem, de ha visszamegyek rá a RR-ről, akkor valszeg az utolsót fogom feltenni, és alárakom a data mentésemet. Amúgy az is egy nagyon jó rom.

    RR felhasználóknak - észrevettem egy fura hibát, de még nem biztos hogy jól lőttem be; egyszer nagyon elkezdett merülni, és érdekes módon nem akkor amikor alukált, hanem használat közben. Azt figyeltem meg, hogy az Ambient Display-el van összefüggésben, sőt, miután azt kikapcsoltam, továbbra is 2-2,5 órás kijelzőket produkált a 6-7 helyett. A battery grafikon meredekségén is látszott hogy komoly gáz van, a lankás - megszokott - görbe helyett egy lezuhanó hegycsúcs lett belőle. Volt egy pár napos mentésem, gondoltam visszarakom azt, és egyenként rájövök mi a szar volt ez. :F

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák