Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Luissimo

    veterán

    válasz kk831228 #3392 üzenetére

    nonemár, álljonmármeg a menet azért.

    ez olyan kérdés, hogy mi jó az életben.
    Mindenkinek más.

    Mire vagy kíváncsi?
    az hogy mik a hibái, azok levannak írva, nemsok az a 3300egynéhány hozzászólás, könnyű végigolvasni.
    Te most akarsz egy panaszlistát, miután megvetted a telefont?
    Tudod mit?
    Írd le hogy te mivel nemvagyol megelégedve, lássuk, mennyire összeszedetten adod elő :DDD

    az hogy ki milyen ROMal használja , maradt a 4.4-nél vagy váltott az 5-re de lehet, hogy az 5.0.2-re nem csak az 5.0.1-re, az megint szubjektív.
    Az hogy ki mire érzékeny, az megintcsak.

    Engem példul kifejezetten idegesít, hogy hiába állítottam be, hogy mindenegyes hívásnál kérdezzen rá, hogy melyik SIMről óhajtom hívni az illetőt, ha a hívásnaplóból keresem ki és onnan akarom ujrahívni, akkor nemmindig kérdezi meg, és a módszerére még nemtudtam rájönni, hogy amikor mégis megkérdi, azt miért teszi, amikor meg nemkérdi, de felhívja, akkor miért arról hívja , amiről és miért csinál ilyet.

    ez frusztrál.

    A másik, hogy az ASK billentyűzetnél, bizonyos helyre való nyomáskor bezárja a billentyűzetet, ezt eddig egyik telomnál, tabletemnél sem tapasztaltam.
    ez lehet ASK hiba is az 5.0.2 alatt, de érdekes módon az ittlévők egyike sem panaszkodik ilyenre. Lehet hogy senki nem használja az ASK-t?

    De ezek ellenére még mindig aztmondom, hogy nem bántam meg, hogy megvettem, bármikor ujra venném, szupergyors és nagytudású telefon, a Mate-es összehasonlító tesztből is ki fog derülni, így látatlanban mondom :K :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák