-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz Demonlaci2 #3302 üzenetére
Nekem sem ment, de nála igen pedig lolliról ment vissza.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Luissimo
veterán
Ma rámhozta frászt, miután egy uj blututis eszközzel kiakartam probálni.
A zenelejátszo beált mint a covek.
Lefagyott az egész.
Ujrainhaláltam, akkoris.
Már majdnem afalhozvágtam, amikor feltünt, hogy a SELinux nem kommunikál.
Megkukkoltam, és átállitodott Permissive helyett Enforcingra.
Ezzel teljesen lehalasztotta a Vipert, ami hazavágta a Lenovo Musicot.Már éppen a harakirivel kombinált kasztrácio környékén jártam, minden reményt feladva mire hálistennek észrevettem.
DEMISZARTOL ÁLLITODOTT ÁT VAJON ? ? ? 😃? -
Luissimo
veterán
válasz Demonlaci2 #3307 üzenetére
Vegyetek egy ilyet, akkor menni fog
@Demonlaci
nelegyélmár ilyen grammarNaci, basszus.a szavak közötti összefüggésekre figyeljmár légyolybátyám, ne arra, hogy szemüveg nélkül mikor ütök mellé a billentyűzeten, mert menten a kardomba dőlök, basszus
Perszehogy nem ilyen a helye sírásom csak az ideg vetett szét éppen, ÉNKÉREK ELNÉZÉST, ha HASOGASSA A SZEMEDET[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Demonlaci2 #3309 üzenetére
ha gondolod beiratkozhatok (vagy nem ikes ige ?)
Beíratkozhatom ??ha aztmondom, hogy Magát pedig "Lőrincze csókoltassa", az segít ?
csak hogy beazonosítsd a korszakotSajnos az a sejtésem, hogy falra hányom a borsót...
-
Na persze
csendes tag
Most cseréltem iphoneról, de nem bámtam meg. Kicsit szokni kell a méretét, de nagyon jó kis telefon.
-
kiszu
senior tag
válasz Na persze #3314 üzenetére
Én több mint egy hete használom és nagyon nagyon imádom Note 3 után.
Sajnálom,hogy a témázás lehetősége kimarad nekem 4.4 en,de a fekete képernyő műveletek funkció mindenért kárpótol.
És azért az se semmi,hogy amióta okostelefon létezik én még nem láttam gyártót akinek full kikapcsolt állapotból időzítetten be tud kapcsolni a telefon.Ez azért poén,mert ha pl 6:15 kor akarok ébredni,akkor a bekapcsolást mondjuk 6:13 ra teszem,bekapcsol a telefon és rá 2 percre már ébreszteni is tud. Ezt más gyártónál nem láttam még eddig.Ettől még létezhet,csak én nem tudok róla.
És persze időzített kikapcsolás is van. Nálam,ezek apró,de imádnivaló dolgok.Továbbá,híváslista:
ha nem fogadott hívásod volt,akkor az is benne van a híváslistádban az eseménynél,hogy hány másodpercig csörgetett.[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
-
Luissimo
veterán
nemkell külön állítanod, ha 6:15 re állítod az ébrsztést és engeded neki a kikapcsolt állapotban is ébresztést, akkor magától bekapcsolja 6:15:00-kor és 6:15:30-kor már gyönyörű lágyan és kíméletesen rázogatja a válladat, hogy jóreggelt kisgazdám
ez nagyon nemsemmi, hogy van ennyi okossága, engem is levett vele a lábamról.
ja, bocs , nemolvastam tovább, hogy már lecsapták a poént, sorry
de akkor fájdalomdíjként ha kérdezhetek azokról a fránya fekete képernyős alkalmazásokról.
miket, hogyan miként?
kicsit bővebben, ha lehet.jöhet privátban is, (lehet, hogy énis használom őket, csak nemtudom róla, hogy azok azok ?
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
válasz Luissimo #3318 üzenetére
A fekete képernyő műveletek csak 4.4.2 rendszeren érhetőek el,tehát,ha nem frissítettél.
Alapból nem találod meg a menüben (érdekes).
Úgy lehet előhozni,hogy belépsz a beállításokba és feül 2 panel közűl tudsz választani
1.Renszerbeállítások
2.Funkciók beállításai
A funkciók beállításai feliratra kell párszor rábökni és ki fog írni pár mondartot ("van egy meglepetésünk....stb)
Ezután megjelenik a menüben egy plusz sor: Fekete képernyő műveletNa ,én ezt imádom a legjobban.
Ha bekapcsolod,akkor lesz duplakoppos képernyő ébresztés,de még pár más dolog.
Beállíthatod,hogy kikapcsolt képernyőnél -c -m -v -e betűt rajzolsz és máris az általad beállított programban vagy.
Nekem Spotify,egy telepített zene alkalmazás,viber és mail van beállítva.
Amit csak akarsz,azt állítasz erre a 4 gesztusra.Ha frissítesz,akkor ez nem lesz Lollipoppon,SAJNOS
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
Ha valaki esetleg keres fóliát...
Ma jártam az Alee BestByte ban és 990 ft az Eazy Guard fólia.
2db van a csomagban. Egy ultra clear és egy anti reflex. Az utóbbi enyhén mattított,nem sokat vesz le a kijező szépségéből,csak minimálisan. Nem vagyok híve a matt fóliáknak,mert amit eddig próbáltam bármilyen telefonon,az nagyon matt volt,de ez jó. Adnak mellé felrakó,azaz pozicionálást segítő matricákat,meg porkiszedőt is. Direkt a matt fóliával próbáltam először,ha elrontanám,nem kár érte.
De nagyon könnyen felment hiba nélkűl.
990ft ot szerintem megér a 2db.Itt egy link ,hogy melyik fólia,de itt drágább.
-
Luissimo
veterán
Én mindenképpen inkább ezt javaslom a folia helyett,
karcálló, gyomorűen letapad, vékony, megóvja a kijelzőt a töréstől és nem vesz el a fényéből semmit.
Gyerekjáték felhelyezni , sosem tennék ezután fóliát a telefonra,[ Szerkesztve ]
-
Oberthur
tag
Valamelyik nap koncerten jártunk és rögzítettem pár felvételt! A hang minősége minősíthetetlen! Sajnos egyenlő a szarr@al kategória! Ha rendes hangerőnél rögzítek akkor rendben van a hang! Vibe előtt Nexus 6 és G3 telefonom volt azoknál ezt nem tapasztaltam, ott tökéletes volt a hang minősége üvöltő hangfalaknál is! :-(
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok! Rezgés erősséget lehet valahol állítani.
-
Söri0127
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Lollipopra való frissítés után is megmarad az egykezes mód?
Oneplus Nord3 5G <-- Oneplus 6 <-- ASUS Zenfone 2
-
arnd
senior tag
válasz foldvari13 #3337 üzenetére
Előzmény? Mit tud még a géped?
-
Mazsika
őstag
Nincsenek meg valakinek ezek a témák? Innen nem tudom letölteni...
Dáccsika
-
Demonlaci2
tag
Akkor valószínű, hogy kuka, én is jártam így az elsővel, de nyugi a szerviz sem tud vele mit kezdeni, csere lesz.
[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz Demonlaci2 #3342 üzenetére
Te aztán tudsz vigasztalni...
Én azért egy megnyitott eszközkezelővel, próbálnám csatlakoztatni. Hátha megjelenik valami hardver... -
WOT-H-A-C
veterán
próbáld meg először, hogy a factory menü bejön-e. Próbáld, hangerő le + power,ha bejön egy fehér betűs menű akkor már csak egy otg kábel pendrive és a gyári qsb file kell és kész.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Ferenczi Áko #3345 üzenetére
No igen, de ahogy a kolléga okosan megjegyezte, nem tudunk semmit az előzményekről.Mert ha pl. flashelve volt a twrp annak biz nyoma va és elég a szervizesnek megpróbálni a recovery-t elindítani, és máris bukta a garit. Persza ha ilyen nem volt akkor nincs nyoma annak, hogy piszkálta.Ettől független én nem küldeném szervízbe, de az én vagyok....
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Land
veterán
kiszu kollégával beszélgettem a fülesen keresztüli hangminőségről priviben. Ő alapból BT fülest használ, de a kedvemért megnézte vezetékessel is.
Első körben egy Harman Kardon drágább fülessel nézte és a konklúzió az volt, hogy pocsékul szól...
Aztán tippként mondtam neki, hogy nézze meg egy olcsóbb fülessel, hátha túl sok a telefonnak az impedancia.
Másodszorra egy Sony Smart vezetékes headsettel próbálta (kb 8-10k Ft) és azzal kifejezetten jól szól!Tehát akinek feltűnően vacak a hangminőség, nézze meg másik fülessel is a zenehallgatást, még akár olcsóbb fülessel is....
Kíváncsi leszek milyen eredmény születik.Elég sok külföldi tesztet böngésztem és SEHOL nem kritizálták a hangminőséget, sőt volt ahol felső kategóriás telefonhoz méltónak titulálták.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Mik001
csendes tag
válasz Oberthur #3325 üzenetére
A koncerten történő videórögzítést már én is próbáltam többször igen nagy bánatomra. Próbáltam többféle beállítással, többféle felbontással, de az eredmény mindig használhatatlan lett (hangzás szempontjából). Felmerül a kérdés, hogy szoftveres vagy hardveres lehet a probléma, vagyis esetleges későbbi frissítések orvosolhatják ezt a /számomra komolynak nevezhető/ problémát.Én még Kitkat-et használok, Lollipop használatánál is hasonlóak a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest