- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
válasz fehermokus #3200 üzenetére
Nálam nem szokott ilyen lenni, én is Cuoco S424-ét használom.
-
yanpec
aktív tag
Ma visszaraktam a MIUI-t.
Ha meg van valakinek a v6.1.7-6.1.14 ota frissítès akkor linkelje már be nekem, mert ez az egy valamilyèrt hiányzik ès nemtom a többi OTA-t felrakni.Köszönöm előre is.
Más:
Beállítottam a rendszeranimációkat a MIUI-n erre újraindult ès egy szèp ASUS töltőkèpernyő fogadott , hogy hogyan került ide az rejtèly számomra.
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
yanpec
aktív tag
Köszönöm szèpen. Amint tudom meghálálom.
De sajnos nekem sincs meg tovább.
Hát nemtom, akkuidőben melyik jobb vagy rosszabb, mert MIUI van fent 5.0.2 55%-s az akku. 2:34 perc kèpernyőidő mellett.
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
xoortes1978
tag
Lehet hogy az en telefonommal van valami de egyre erdekesebb dolgokat produkal. Nem kapom meg az sms-eket, illetve nem csorognek ki a bejovo hivasok. Tobben hagytak uzenetet a hangpostamon hogy hivjam oket vissza mikozben a telefonom teljes tererot jelez. En fel tudom hivni a felesegem telefonjat, de az o telefonjarol amikor vissza probalom hivni a sajatomat akkor hangpostara megy automatikusan.
Ez az amit a fonokom kuldott:
Ez amit az en telefonom fogadott:
Remelem ertelmezhetoek a kepek. 3 uzenet amit tegnap kuldott nekem abbol 2 erkezett meg es mind2o ma reggel.
Gondolom senki masnak nincs ilyen problemaja.
u.i.: A felado Mike Logikal az direkt van igy irva mivel ez a ceg neve. Csak a kotekedok kedveert
-
Toth_Jani
őstag
válasz xoortes1978 #3207 üzenetére
Szerintem az nem lehet hogy a telefon folyamatosan visszaküldi az SMS-t, a központ kidobja a készülék nyugtázza és soha többet nem próbálkozik
Ha ennyit késnek akkor annak a készüléknek gond lehet a GSM moduljával, és nincs csatlakozva a hálózathoz. -
-
fehermokus
aktív tag
válasz xoortes1978 #3209 üzenetére
Lassan az agarakkal. Még nézd meg, hogy nem csináltál-e véletlenül black listet és mindenkit tiltasz. Akkor teljesen korrektül működik a készülék.
-
Payskin
tag
válasz fehermokus #3191 üzenetére
Én a helyedben vennék egy minőségi micro USB kábelt.
Tényleg a kábel volt. Király, köszi a tippet!
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. Gondolkozunk asszonynak egy ilyenen. A kérdésem az lenne hogy a gyári 6.0 mennyire használható vagy érdemesebb rá másik romot rakni?
God must love stupid people, he made so many of them.
-
Dominó85
addikt
Nem vennék használtat, mert olcsó kint is. 100-115USD között mozog már. No meg nem mindegy, hogy mennyi idős a teló aksija a használtnál. Szóval inkább nézelődjetek EU raktárházaknál vagy akár Aliexpressen. Ha kell segítek utóbbinál, nehogy baj legyen.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
HAHAHA
Gratulálok annak a majomnak, aki elkezdte a K50a40-es romokat a K50T5-re megcsinálni... Ugyanis a K50T5 romokat ezután Error 7 hibával nem hajlandó feltenni a telefon, csak ha visszaflashelsz rá egy K50T5-öst. Hát köszi szépen a xopórollert kedves indiai barmok... Mi a kígyónak, békának kellett a qrva scriptbe balaxarni? Azért az önjelölt DEV-ek is elgondolkozhatnának egy kicsit néha... Még egyszer kösz, hogy most xopok ezerrel, hogy K50T5 legyen a rohadt scriptem és fel tudjak tenni romot.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Dominó85 #3218 üzenetére
Már komolyan bánom, hogy K50a40 lett a K50-T5-ből. Se flashhel, se TWRP alól NEM vagyok képes felrakni rá másik romot az S422/424-en kívül...
Tudom, hogy egy egyszerűnek tűnő zip script írással megoldható lenne a gond, de ki a fenének van most ehhez idege. A barátnőmet ezért a xopásért nem tudom ma már felhívni, mert alszik valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
MIUI 7 5.0.2 romot tennék fel. Épp az a bajom, hogy a gyári 6.0-án kívül nem tudok mást feltenni. Egyik LP alapó romot se eszi meg. És ha felflashelek egy LP romot, az ugyan megy, de amikor már TWRP alól cserélném, Error 7 fogad. Szóval nagyon nem vagyok boldog a helyzettől. Cseréltem már pár száz romot különféle telefonokon és rengeteg user error-t láttam, de most még a saját előforduló hibáimra is figyelek. Még sem tudok felvarázsolni LP romot, a bloatwares orosz flashtoolos-on kívül.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Igen, közben rájöttem hogy mi volt a gond. A TWRP 3.0. Ez egy rakás xar jelen állapotában. Rákerestem és írják is hogy Error 7, 9, 14 hibákat dobálhat, ha gyári és portolt romokat cserélgetne vele az ember. Visszatettem a jól bevált 2.8.6.0 TWRP-t és láss csodát kúszik fel a MIUI a telóra. Szóval akinek 3.0-ás TWRP-je van, az jelenleg jobb, ha lecseréli korábbi stabilra. Amúgy semmi extrát nem vettem észre az eddig használt területeken a 3.0-ban.
* Péter - 06302461862 *
-
yanpec
aktív tag
Lehet lassan be kell próbálkoznom egy kijelzőcserèvel megint, igaz most nem törès miatt, hanem lassan zavaró szintre emelkedik az èritőpanel fagyások száma. . Ezt úgy èrtem, naponta többszőr lefagy a kijelző ès nem reagál semmire csak egy lezárás után, hajlandó újra működni. Már lassan minden Romnál előjön.
-
yanpec
aktív tag
válasz Dominó85 #3228 üzenetére
Gondolod, hogy szoftveres gondja lenne? Az sem garancia, hogy a T3s nem hozta magával ezt a problèmát.
-
Coolspot
csendes tag
Sziasztok. Lassan egy hónapja használom a gyári s424-et - igaz rootolva - szerintem nem rossz. Nekem idáig nem volt kijelző érzéketlenség problémám, sem fagyásom. Minden megy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Működik a két érintős bekapcsolás, C launcher-rel a kikapcsolás is - mármint a kijelzőé.
Viszont, vannak észrevételeim:
- Állandó adatkapcsolat és bekapcsolt wifi mellett nem mindig vált át a wifire, mikor hatókörbe ér,
- A francbuk alkalmazásnál igencsak rossz a hang videónézés közben, akár ki van kapcsolva a dolby, akár be
- A képek nem rosszak, de meg sem közelítik a Miui-t, valamint nem lehet felbontást állítaniMindezek ellenére szerintem egy mindennapi használatra alkalmas rom.
[ Szerkesztve ]
A processzorok füsttel mennek, ha kijön belőlük a füst, megállnak....!
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz Dominó85 #3240 üzenetére
Feltettem, nem kell modem,minden müxik. Azért a biztonság kedvéért SP_Metaval mentettem De szerencsére nem volt rá szükség.
- Multi lang (olyan 99% magyar is). Eddig müxik, nagy tapasztalat nincs még vele... (pár órája tettem fel)
De ezt a sim aktiválást hogy lehet végérvényesen száműzni? Utálom hogy mindig felbukkan, még a legelső Redmi telómmal csináltam accot, nem akarok kínába ismét esemesezni
Never give up!
-
TT_MT
csendes tag
válasz Laza... #3245 üzenetére
Köszönöm! Segítséget szeretnék kérni olyantól, aki használja az xposed keretrendszert. Feltelepítettem hozzá, mindent ami szükséges. A keretrendszert, az installert. 1 modult le is vett, majd azóta ha a letöltésre kattintok nem történik semmi. A napló valamilyen setupClassHook.-ot ír denem tudom hová tenni. Tudna valaki segíteni. Biztos, hogy én rontok el valamit, de mit. Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest