-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A carliv-féle cwm-eknél nektek megy az usb mount?
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Sziasztok!
Kérhetek valakitől egy gyári rom-ból kiszederr hwcomposer-t?
A fájl elérési útja:
/system/lib/hw/hwcomposer.mt6589.soKöszönöm.
jöhet emilben is - adatlapomon ott van.
Nem valék otthon, és nincs miből kiszedni.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz janaman01 #6785 üzenetére
Nagy köszönet! Meg is kaptam!
(és küldtem vissza megköszönő mailt is )Vegyszer, neked is köszönöm!
@(#6786) lakisoft
Recovery-ben is van, csak elég limitált. Az nem lesz jó.
Factory-ban gyakorlatilag teljes elérést lehet kisajtolni a rendszerből - MTKDroidTools segítségével.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zola007 #6803 üzenetére
Mintha valaki már egy másik fórumban törölte volna, és lett belőle galiba (talán adb elérést biztosíto app volt).
Ha csinálsz CWM backup-ot, utána fagyasztod/törlöd, és ha megdöglik a rendszer, vagy nincs adb elérés, akkor CWM-ből visszarakod a mentést.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Tisztelettel jelentem, hogy az első olyan portol módosított recovery itt kerül megosztásra, amely kifejezetten qHD felbontásra, leírás (és nem saját kútfőböl történő portolás) alapján került ide.
Carliv Touch Recovery V2 ported for Lenovo A820 by Cappa72.
Köszönjük Carliv @ xda segítségét, leírását és az útmutatót, amit itt írt le: [link]A CTR-recovery-for-A820 : [link]
md5sum: 70dc0bed3454cc03e4b25066ce2eed95Légyszi ti is teszteljétek.
-
nagyúr
válasz janaman01 #6819 üzenetére
Ez úgy van, hogy ez egy CWM 6.0.4.4 alapú, de módosított recovery. Tocuh recovery, azaz "tapizós".
Nekem még kicsit furcsa, hogy a szövegek tördelése olyan felemás, lehet hogy kipróbálom majd a 854x400-as portolást is.és ha már felraktam a mobiluncléval a tiedet, arra rá lehet ezt rakni?
Vagy egyik, vagy másik. Tehát nincs olyan, hogy kötelezően ott maradó recovery. Olyan recovery-t raksz fel, amilyet szeretnél - persze a saját telefonodnak megfelelőre gondolok itt. A régi onnantól megszűnik.
Asszem én maradok a hagyományos CWM-mél, abból is a 6.0.1.2-nél. Legalábbis egyenlőre.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz laszy01 #6824 üzenetére
Nekem se volt ilyen tapasztalatom, ám előfordult, hogy csatlakozott, de nem ment a net.
Router kihúz, visszadug (tápellátási oldalról), és onnantól ment újra - közben a telefonon nem kapcsoltam ki a wifi-t.
Ez olyan nemtúl-tudományos megoldás, de ment.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hesszan #6831 üzenetére
Nos, akkor javaslok egy CWM mentést, majd a CP5.3-at feltenni.
Ott lehet választani olyan opciót, hogy NE törölje a /data és /cache partíciókat.
Tehát a rendszert cseréli le, de a saját adataidhoz nem nyúlkapiszka.
Abba már bekerültek a javítások.Az aromainstaller pedig ebből a szempontból fantasztikus. Tapizós telepítés, választható opciókkal.
Mondom: első lépés a CWM backup!, biztos ami zicher.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Le Klein #6855 üzenetére
CWM mentés.
Aztán Lambra rom fel.
CWM-ből belső SD tiltó szkript lefuttatása, még mielőtt újraindítanád a rendszert!
Rendszer újraindítása után elméletileg az adataid ugye nem lesznek meg, de azt majd visszaállíthatod a frissen mentett CWM mentésből.
Nézd meg, hogy működik-e, és utána állítsd csak vissza az adataidat:
CWM-be be --> backup and restore --> advanced restore --> dátum szerintit kiválasztod --> data
Ezzel visszaállítottad az adataidat.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz janaman01 #6859 üzenetére
Ha olyan a mentés, hogy átparticionálatlan állapotról készült, akkor igen, le kell futtatni a belső sd letiltót.
Az ugyanis a system-ben írja át a vold.fstab fájlt.
Ha egy mentésből, amiben az eredeti csatolási pontok vannak, és visszaáll a system partívió, akkor az eredeti vold.fstab is visszaíródik, ami átparticionálás esetén nem jó.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
nagyúr
válasz janaman01 #6932 üzenetére
A build.prop-ban van benne, hogy s920 vagy s920_row.
Row kb. azt jelentheti, hogy rest of the world. Ha nincs benne a build.prop-ban, akkor chinese version.
Meg a dumchar_info is beszédes lehet. Ha nincs benne preload (nem preloader!) particio, akkor a kínai verzió.Ha mentettél, akkor kérhetek megosztást?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz shuttlex27d #6961 üzenetére
A satá topkiban is látom kérdezted, ott válaszolok.
Nem lesz egyszerű, mert van ROW és NC változtat is a tiédből... [link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
nagyúr
válasz galuska88 #6995 üzenetére
Ha alapsávi (modem) csere megoldás lehet, akkor először tudni kellene milyen kiadású telefonod van. Mert van belőre ROW és van a sima kínai. Illetve kellene az alapsávi verziószáma.
Ezeket az információkat a beállítások --> a telefonról menüpontban találod megB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz peter9228 #7079 üzenetére
Az S150-es kernellel készült CWM mindegyik A820-as megjelölésű telefonon megy.
[link]; igaz, tegnapelőtti frissítéskor széb..ta valami a linkeket, de azért érdemes elolvasni.(#7081) Claypigeon
Ebbe nem a kategóriába nem tartozik bele a T-s verzió!
Tehát ne használd hozzá. Meg egyébként is, csak teljes rendszermentés után szabad bárminek is nekilátni!
CWM kérhető a blogomban.(#7080) galuska88
Mindig ide lukadok ki...elakadtam mindig van valami ami meggátol abban, hogy egy új costum android rendszert rakjak a p700i-s telefonomra ROW-os
Clockworkmode recovery-t akarnám feltenni, hogy az aláírás ellenőrzőt ki lehessen kapcsolni, mivel enélkül nem enged felrakni recoveryből semmit.. cwm-hez meg root jog kell, amit próbáltam már leírások alapján de az istennek se történik meg :S valakinek valami ötlet, hogyan kéne rávarázsoljam ?Root jog a framaroot-tal szerezhető.
Ezek után egy CWM felrakása mobileuncletools-zalígy.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hamisítvány is van már a Lenovo A820-ból!
Forrás, képekkel
(Bár az is lehet, hogy valaki elnézett valamit, és egy TD-SCDMA telefont vett, és A820-as kódja volt? Meg egyáltalán nem is úgy néz ki, mint egy igazi a820)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MeSserke #7094 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy nem lenne-e jó, ha - CWM és belső SD mentés után - a legújabb MTKDroidTools-zal csinálni egy kínaszoft eltávolítást, és azután próbálni a gapps-ot feltenni CWM-ből, és utána újraindítani a telefont.
Persze csak ötlet.
Ha meg nem jön össze, akkor CWM restore.(#7107) peter9228
Szerk.: Még két kérdés a CWM-es rom telepítéssel kapcsolatban:
"/clockworkmod/backup/<könyvtárné>" Itt a könyvtárnév tetszőleges?
Igen."csak a fájlok legyenek a <könyvtár>-on belül, alkönyvtár ne" Tehát ne legyen system, META-INF mappa, hanem csak a bennük lévő fájlok?
Ezt nem egészen tudom megfelelően értelmezni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz peter9228 #7116 üzenetére
Ez egy CWM-ből telepíthető ROM, nem kell CWM-restore-ral bajlódni.
Persze remélem, hogy van mentésed, mert láttam már miui romot, ami elvitte az imei-t, mint a hercsula macska
Sajnos van még mit dolgozni a leíráson.
Legutóbb beraktam 1, azaz egy linket, és szétqrta az egész leírást a weblap motor. Ezért is nem linkek a linkek egy bizonyos ponttól, az aktuális állapotot is fél órába telt, mire sikerült visszaállítani. Szóval mielőtt módosítok rajta, előtte gedit-es mentést csinálok (ha már annyit papolok a mentés fontosságáról... )[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én először Xperia Neo-n használtam miui-t.
Egy nap után agybajt kaptam tőle, és repült...
Valahogy a Lenovo UI-t is jobban el tudom viselni, mint a MIUI-t vagy Sense UI-t (ez utóbbi a Huawei förmedvénye).
Persze nem vagyunk egyformák.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz peter9228 #7120 üzenetére
Hülye kérdés, de a CWM mentés az IMEI-t is visszaállítja, ha netán elveszne egy rom telepítéssel?
Hát sajnálatos módon azt kell mondanom, hogy nem feltétlenül.
MTKDroidTools-os és CWM mentés nélkül nem ajánlott nagyon ROM-ot cserélgetni.
Valamint az is nagyon fontos, hogy megfelelő legyen a CWM, mert különben rossz partíciót formázhat a rom telepítőszkriptje, és onnantól megint ugrik az imei.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Azt nem is tudtam, hogy menti az nvram-ot. Ha valóban így van, az egy nagyon jó tulajdonság!
A TWRP menti az ebr1, ebr2, secro, protect_s, protect_f ROM-szakaszokat? Ha nem, akkor jobb lesz vigyázni!
Ezek a potenciálisan megsérülni-szokott szakaszok.
Ezért kell SP flashtool és MTKDroidtools mentéseket csinálni (meg dd mentést is )[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A nullás imei-nek több oka lehet, mint pusztán az nvram sérülése.
secr sérülés, protect_s sérülés, illetve a modem.img nem megfelelő jogosultsága, hogy csak néhány példát említsek.
Az utóbbi időben megszaporodott az ép nvram és mégis invalid imei esetek száma, ami ezekkel orvosolható volt.
Csak direkt formázással lehet kinyírni az nvramot.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz magicbox #7143 üzenetére
TWPR-ben vegyszer a mester, viszont ha a CP5.3-at rakod fel, akkor a Meteos-féle átparticionálást nem fogja észrevenni.
Ez miatt a belső SD letiltó szkriptet le kell majd futtatni, közvetlenül a telepítés után.
Amikor az Aromainstaller utolsó pontjához ér, akkor vedd ki a pipát a reboot system elől, ekkor visszalép CWM-be (vagy épp twrp-be).
Innen indítsd a belső sd letiltó szkriptet.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
nagyúr
válasz peter9228 #7151 üzenetére
Az mtkdroidtoolsnak adb driver[link] kell.
a preloader vcom port a flashtoolnak kell.
ha a preloader kapcsolat nem aktív (értsd: nincs dolga, márpedig dolga csak a flashtool-lal szokott lenni), akkor inaktívvá válik. Ez normális jelenség.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6