- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissbg
tag
Átparticionált telefonra nincs véletlen valakinek flash tool-sos image? Egy olyanra akartam image-t tenni, de nem bootol sehogy sem rendesen.
-
kissbg
tag
aa
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
hfrédi
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni telefon vásárlással kapcsolatban mi a különbség ezek között:
www.tmallbox.com/mobile-phone/14936-mtk6589-lenovo-a820.html
www.tmallbox.com/mobile-phone/16880-mtk6589-lenovo-a820.html
csak annyi ,hogy a másodikban több nyelv van ?
előre is köszönöm -
Botee
tag
Akkurátusan végigcsináltam én is a partícionálást (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41045564&postcount=1), azóta pedig nem látja a külső SD kártyámat, és nekem is jelentkezik az "unable to mount emmc" üzenet. Végigpróbáltam kb mindent amit Ti írtatok illetve máshol találtam...van ötlet, hogy lépésről lépésre hogy érdemes megpróbálnom ezt kijavítani? (belső tárhely átpartícionálás sikeres, ez ok...) Kinnt a TWRP-ben kb. semmire nem reagál már, mert mindenre ugye ezt írja, hogy unable to mount emmc... köszi előre is!Visszavonva! siker[ Szerkesztve ]
Amíg a kelkáposztafőzelék meg nem esz engem,addig biza én sem eszem meg őt!
-
-
fape
senior tag
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Akinek van ilyen telefonja, mi a véleménye róla? Ez a felbontáson és a kamerán kívül miben jobb még, mint az A760-as?
Illetve mennyire kompatibilis a programokkal? Játékokkal? Hogyan futnak?
És mennyire támogatja a gyártó? Ez utóbbitól félek, hogy hamar felhagy a támogatásával.
Áráért nagyon tetszik. Meg úgy amúgy is.
Köszönöm!
-
vegyszer
addikt
válasz KisTücsök #4814 üzenetére
Nem gorilla üveg, ezt senki nem is állította. És fólia van rajta, egyet s legtöbb bolt a tokkal együtt ad mellé...
Ez MTK platform, amaz qualcom. (ez azért azt simán veri, főleg 3D-ben) kb 20-30%-al gyorsabb...
A gyártói támogatás néha érdemes fenntartásokkal kezelni a kis gyártók esetén is. Gáz, hogy a nagyok is csak ígérnek egy egy komolyabb frissítést, és az ígéretet csak a hajára tudja kenni az ember. De a Lenovo nem ígér semmit. (és ehhez tartja is magát legalább ) De az erő a közösségi támogatásban rejlik.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
KisTücsök
addikt
válasz vegyszer #4815 üzenetére
Persze. Csak kérdeztem, hogy az-e.
A második bekezdésedet egyáltalán nem értem.
Ne haragudjatok, telefonoknál alapból nem vagyok otthon, Lenovoról meg konkrétan ma hallottam először.
Értem.
Látom, neked A820-van. Megvagy vele elégedve?
Hogy konkrét legyek, egy olyan telefon kéne, ami megfelel a mai követelményeknek. Programok, játékok akadás mentesen fussanak. Netezni gond nélkül lehessen. Meg viszonylag sokat bírja az akksija, de ahogy olvastam ezzel nincs gond.
Kb 60-ig kellene elmenjek ha egy ilyen telefont szeretnék, ráadásul használtan. Ez meg teljesen új és kb 40-ből kijön.
-
DJGABI
addikt
válasz KisTücsök #4816 üzenetére
Ha játékra is kell és ez a kettő játszik, akkor inkább A820 mint A760. Ebbe se valami csúcs a "gpu" de amit próbáltam játékot eddig minden simán futott. Amúgy jó márka, megbízható, nem nagyon volt itt minőségi problémája vele senkinek.
Tok/fólia: ebay, aliexpress. van választék bőven
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
KisTücsök
addikt
Értem. Köszi!
Nagyon - már tényleg - neve sincs márkába azért nem mennék bele, a Lenovo azért más területen is ismert.
Csak mert ahogy nézem Kínában fillérekért mennek az olyan telók, amik szinte ugyan azt tudják, mint amiket itthon lehet kapni a Samsung, Sony, stb kínálatában háromszor annyiért.
Ez a Lenovo még beleférne.
-
-
KisTücsök
addikt
Még egy kérdés, nem tudtam utána járni ennek.
A memóriája meddig bővíthető? És Micro SDHC megy bele?
-
joiner007
aktív tag
válasz KisTücsök #4820 üzenetére
A 820 egy teljesen jó telefon. Amit én próbáltam, minden fut rajta. A rendszer gyors, akadásmentes. Nemrég próbáltam egy galaxy s4 et. És ki merem jelenteni, a lenovo után sem estem tőle hanyatt. Főleg az ár különbség miatt. Meg az sem mindegy, higy ha véletlen ledobod, mennyi a javítás. S4-be annyi a kijelző, mint a lenovo teljes ára. Azért nem mindegy.
Igen miro sdhc 32gb
[ Szerkesztve ]
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a sport trackers programot, de a gps valamiért őrült adatokat mentett. Volt hogy a mért sebesség 400 km/h volt és a megtett távnak 103 km-t mért a kb. 7,5 km helyett. Linerty romot használok és most használtam először a gps-t. Mit lehet tenni?
Ja, és gyaloglásról van szó.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Keress rá MTK6589 GPS fix.
A /system/build.prop fájlt kell root jog mellett egy sorral kiegészíteni. Nevezetesen a
dalvik.vm.execution-mode=int:fast
sorral.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Toth_Jani
őstag
válasz KisTücsök #4820 üzenetére
Azért halkan megjegyzem a kedvenc telefonunk a kategória alsó szegmensében van.
Ha valaki igazán jót akar akkor megveheti ezt: Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0G 5.5" Full HD 13.0MP 2G RAM 32G ROM, és csak potom 540 dollár.
Az S4-et a rajtnál otthagyja mert az asztali gépemben is csak intel dulal 1,6-os porci van és mindent visz,csak ugye ez a telefon nálunk nem menő, nem lehet vele flancolni.[ Szerkesztve ]
-
-
KisTücsök
addikt
válasz Toth_Jani #4827 üzenetére
Durva, hogy a világ másik végén milyen cuccok mennek mennyiért...
Ez biztos nagyon jó. Ha ennyi pénzem lenne telefonra, meg ekkora igényeim lennének (5.5"-os kijelző nekem már nagynak tűnik), akkor lehet inkább ezt venném, nem pedig az általad is említett SIV-et. Mondjuk a Galaxy-k sosem tetszettek kinézetre.
Eddig 4 telefonom volt, mind megúsztam 40 ezer alatt, minddel megvoltam elégedve úgy ahogy, szerintem ez is tetszeni fog. Főleg, mert ez elvileg túl is mutat az árán (ha azt árat nézzük, amit a nagy gyártók határoztak meg).
-
gusthy
veterán
válasz KisTücsök #4818 üzenetére
Az van, hogy a kínai cuccok közt is vannak jobb márkák meg tényleg noname - ek, a Lenovo mellett teljesen jó a Xaomi, a Jiayu, ZTE, Huawei.
Az A820 pár buta korlátja mellett iszonyat jó ár - teljesítmény aránnyal bír. (nincs benne front kamera, g-sensor és iránytű, utóbbi azért bosszantó, mert filléres cucc.)
Viszont nagyon gyors és megbízható. -
gusthy
veterán
Találtam egy érdekes dolgot azoknak, akik panaszkodtak, hogy nem hagyja magát lecserélni az IdeaDesktop. Állítólag Android bug, itt a fix rá, a playstoreban Jelly Bean Launcher Loader a neve.
-
KisTücsök
addikt
Akkor ez most hol fog megnyilvánulni? Már összezavarodtam.
-
madarasz92
őstag
Sziasztok !
Tudtok valami romot vagy magyarito cuccot mondani ami teljesen magyarositja ezt a kis telefont ?
És lehetőleg valami gyári rom -
nagyúr
válasz madarasz92 #4846 üzenetére
A magyarítás a Lenovo alapú ROM-ok esetén nem leányálom : [link]
De erről osztraksajt és vegyszer tudna mesélni...
De persze azért megoldották : [link]B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vegyszer
addikt
válasz madarasz92 #4846 üzenetére
Szia!
Első hozzászólásában, és a téma összefoglalóban van instrució. Pl CP4.2-v2-by-Cappa72-patched romja full magyar, de nem gyári rom. Egy vérbeli főzés eredménye, de stock android felülettel szerelt stabil rom...
-
DJGABI
addikt
válasz KisTücsök #4845 üzenetére
Fentebb írták: Sky Map-ba pl nem követik a csillagképek a mobil mozgását, panoráma fotózás is kb esélytelen. De kínaiban ritka amiben van gyro, páran kezdeményeztük másik topicba hogy írjuk össze mibe van/nincs, aztán nem lett semmi belőle...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
gusthy
veterán
Hogy pontosak legyünk, némely app megoldja az accelerométerrel némelyik meg nem. Van pár játék, meg a Sky is, amelyeknek kéne. De valóban, enélkül emberek éltek évezredeken át.
(érdekes, a panoráma nekem megy infrared 4.2 rommal, de lehet, hogy az eleve meg van mókolva, mert ZTE klón.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest