- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz BaginZe #4399 üzenetére
Nekem bejön a Yagi antenna képe
Hm, majd jobban megnézem, ha megint felbukkan, de fura, mert korábbi telóimon a H és a +-jel mérete eltérő volt, itt meg u. akkora.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Ildike72 #4408 üzenetére
Nincs ott semmi, sőt ilyen könyvtár sincs a picture-on belül
Közben egy pillanatra bevillant az "antenna" és tényleg a H+ csak egybefolynak a karakterek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
vegyszer
addikt
Egy kérdés.
Ugyanakkor nem A820 specifikus dolog.
Ha mikor offline vagyok, és valaki rámír gtalkon, akkor lesz róla egy mail. Ami a hangout beszélgetéshez tartozik. De a bejövő mappában is jelzi, hogy van valami, viszont sem a Gmail app, sem a mobil böngészőből nézve nem jelenik meg. A talk, vagy hangout hiába jelez, és olvasom el, akkor is egy meg nem jelenő olvasatlan mail jelzést dob a rendszer (mármint a csevegés mappába) de abba lépve csak a márciusi csevegés az ami megjelenik.És ezen olvasatlan űzi csak PC böngészőből jelenik meg, és lehet olvasni.
Találkozott már más is ezzel?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
beg
veterán
válasz Mercutio_ #4409 üzenetére
Kiírja screenshotkor, hogy képernyőkép mentése? Hallod az exponáló hangot? Villan is egyet. Van, hogy a hang le+power gombot egy picit tovább kell tartani, de a lényeg, hogy tök egyszerre.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mercutio_
félisten
Mindig tanul az ember nem nyomtam elég ideig a 2 gmbot
Lockolt képernyőn megjelenő dátum/idő/óra színét és méretét lehet valahol módosítani? fekete-fehér háttérképen a vékony fehér karaktereket nem egyszerű olvasni
-
ZS3NI
őstag
Nah sikerült nekem is összehozni.
Szerettem volna feltenni a korábban linkelt 4.2.1-et [link]. CWM-ből próbáltam telepíteni, végig is futott rendesen. Majd utána beragadtam a Lenovo feliratnál egy jó 10 percig. Akksit kivettem, azóta nem nagyon működik. Ha bekapcsolnám pepörög ide hogy Lenovo for those who do, és akkor ott ragad le. Recoveryt sem nagyon akar behozni nekem, csak valami meta és factory mode megy a hangerő fel vagy le és a bekapcsoló gomb nyomása után.
Mi a teendő? Hogy leheljek bele újra életet?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
vegyszer
addikt
Power + hang le + hang fel egyszerre. Bejon. Hidd el.
Nekem az S4 felületű 4.2.1-es is felment. Az infrared data partíciót vissza is állítottam. A rom megy, szépen. Minden app adat jó. Csak a gravity box, és a keret rendszere nem ment, de a törlése, és újra rakása után megjavult. ;-)
Szokatlan a felület, a Beállítások alatt, mert füles, és színes, de jó lesz...
A lockscreen widget is megy, és tetszik
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
ZS3NI
őstag
válasz vegyszer #4418 üzenetére
Én partíciót nem állítottam, amikor megkaptam a telót akkor flesseltem rá egy cappa féle romot és az sd átparticionálást. Azt vissza kellett volna tolni alapra egy másik scripttel? Azzal megtudsz dobni esetleg?
CWM mentésem van valahol.
szerk közben bejött a recovery, úgy látsizk nem sikerült egyszerre nyomnom a két hangerő gombot.
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
Ezt a TWRP recoveryt tudom CWM alól zip installal telepíteni?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Dexxter182
tag
Olyat láttatok már hogy az üzenetek megtekintésekor a tetején marad a nézet (tehát a legelső üzenet jelenik meg) nem ugrik le a csevegés aljára a legújabb üzenetre?!
esetleg valakinek van ötlete hogy lehetne átmahinálni?: )
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
vegyszer
addikt
Én TWRP alól raktam fel. Majdnem tökéletes. Mivel itt az állapot sorban lévő gyorsbeállitási aktív gombok a Samsung színek (zöldek), a gravity box meg kék aktív szint csinál, kicsit fura. De a funkciók mennek.
A fast GPS nincs alapból benne...
-
joiner007
aktív tag
Én próbáltam feltenni az infrared féle 4.2-t és a suparthan féle s4UI 4.2-t is. Egyik sem megy fel. Mindkettő megáll a lenovo feliratnál, és igazából fogalmam sincs, hogy miért van, hogy van akinek felmegy, és vagyunk egy páran akiknek nem. De nem lenne rossz kideríteni az okát.
vegyszer Neked az s4UI 4.2-ben jó a kamera? Mert többen jelezték needromon, hogy nem jó.
-
vegyszer
addikt
válasz joiner007 #4432 üzenetére
Nincs vele semmi gond. Működik.
Viszont a kamera után a kijelző színe ugyanúgy eltolódást mutat, mint az infrared féle rom esetén. Bár nem annyira, csak kicsit. De ezt pontosan nehéz megítélni
[ Szerkesztve ]
-
nOvOp
senior tag
Esetleg erre (#4246) valaki?
-
vegyszer
addikt
válasz joiner007 #4440 üzenetére
Én apk-val méreteztem át. Lehet, hogy te zippel, és ott a különbség.
Nekem a reszli partíción csak egy IMEI backup, és egy nvram van. 6MB alatti méretben. Lehetséges, hogy a település során ennél nektek kicsit kevesebb rajta a szabad hely? És az okoz problémát?
[ Szerkesztve ]
-
joiner007
aktív tag
válasz vegyszer #4441 üzenetére
Én is apk val partícionáltam, a megmaradt partíción nem maradt elvileg semmi. Vagy az sd tiltó script is lehet a gond. Nekem abból a v2 vállt be. Azt használtam.
Te végülis a particionált telóra engedted rá a zippet., igaz?
Végül is mindegy, a lényeg, hogy ha vissza állítjuk a gyári particióra,akkor felmegy a 4.2
-
el-cabito
csendes tag
Feltettem a A820_S138_130419 ROM -ot flash -el mert a recoverym is kifagy kb 30 másodperc alatt.
Ház az is kifagy 30 mp után.
Eléggé HW hibának tűnik.
Még 45 napon belül vagyok tehát postáznám vissza a Deal-nek
Ehhez a romhoz TWRP 2.4.4.0 van. de ha abba belépek akkor is kifagy.
Nincs valakinenek, egy gyári <3e> rcoveryvel egy OTA-s 139-es ROM-ja (2kinai és 1 angol nyelvvel)
Komplett mert csak flashelve tudom feltenni!
Jó lenne azzal visszaküldeni...fotós és ingatlanos ipari terminátor
-
burnside
újonc
Jelentem, az Infrared féle 4.2.1-es rom a gyári partíciók visszaállítása után gyönyörűségesen feltelepült.
Nem is tudom erre miért is nem gondoltam. Köszönet ZS3NI! Gravityboxos finomhangolás, illetve a kamera és mp3 bug megoldása megtörtént. Tesztelés folyamatban.[ Szerkesztve ]
-
blck1
tag
üdv!
kézhez kaptam végre a telefonom
A820_S139_130422 szoftverrel jött, és gyári e3 recoveryvel, 3 nyelven
ugye ebbe semmi rossz hír nincs?
jó lenne felrakni egy CP romot rá, ugyan még sokat nem olvastam utána, de remélem nem lesz nehéz dolgom -
blck1
tag
válasz osztraksajt #4449 üzenetére
igen az OTA update-t messziről kerülöm azt sikerült már olvasnom
root-t nem tudom, nem látok rajta semmi superuser féle appot hogy tudom kideríteni h rootolt-e v sem ?
semmi google féle app nincs rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest