Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz szegabapuci #7721 üzenetére

    Még mindig nem olvasol eleget. Nem nyitó kódot küldenek, hanem ellenőrzőt.
    BL NYITÁS-ról egy videó (ha már a szájbarágás a lényeg).
    - Fastboot-os romban NINCS root és TWRP
    - ZIP-es romot nem lehet feltenni BL nyitás nélkül.

    A BL nyitás nem arról szól hogy beküldöd a teló adatait küldenek egy kódot ami nyitja (mint a Sony-k esetében), hanem a MI fiók kap BL nyitási képességet.
    Ez is minden BL nyitós leírásban feketén-fehéren ott van.

    Ismét leírom mit szoktak a júzerek benézni, de lehet mindegy, mert ezt az üzenetet sem olvassa senki újra majd, mint ahogy az összefoglalót sem... :(

    1. MI fiók legyen 100%-os
    2. A telón legyen kínai dev vagy stable rom (utóbbi célszerű)
    3. Ha azonnal (5 percen belül!) nem jön meg az sms akkor másik mobilszámmal kell próbálkozni. Addig míg meg nem jön. Enélkül szabhatod!
    4. A 2-es pontban lévő ROM-ba BE KELL BOOTOLNI, beállítani a fejlesztői lehetőségekben a BL unlock engedélyezését és az USB debuggingot!
    5. A telón lévő ROM-ba be kell állítani azt a MI fiókot, amibe a MI_UNLOCK programmal belépünk! (tehát a telón IS és a PC-n IS ugyanazzal a fiókkal szórakozzunk).
    6. Az egész procedúrába a sok idő míg a KÉRÉST engedélyezik. Nem míg a nyamvadt ellenőrző SMS megjön és NEM míg a BL nyitás megtörténik. Ez lehet 1-2 nap mázlisoknak, de akár két hét is pecheseknek. Ezen gyorsítani nem lehet, ha elutasítanak akkor lehet új MI accot regisztrálni és újra próbálkozni.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák