- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Misiviktor #700 üzenetére
Pl elolvasod a cikket?
-
Glaz-dozfhut
őstag
Eszembe jutott, hogy nem csináltam megy a második frissítést és gondoltam ránézek a sebességre. Új negatív rekord született. Viszont a legnagyobb olvasási sebesség nagyobb a gyári specifikációnál.
[/L]Két ilyen SSD-t használok a gépben és félek, hogy lenullázom őket a frissítéssel. Azaz használhatatlan lesz.
Érdekes, hogy napi használatban ebből semmit nem tapasztaltam. Lehet azért, mert a rendszer mindkettőn van és az első az frissítve lett egy teljes rendszerlemez helyreállítás által.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
scarabaeus
őstag
válasz Glaz-dozfhut #702 üzenetére
Egyrészt, az természetes, hogy az SSD-ről ilyen művelet előtt csinálsz egy image-et a rendszeres mentésektől függetlenül is. Ha valami oknál fogva az SSD pont most adná meg magát, adatvesztés így nem lenne. Amúgy ha megadná magát, akkor (gondolom, 3 éves a garancia) még garanciális. Ha ennyitől fejre állna, akkor álljon fejre akkor, amikor fel vagy rá készülve, ne akkor, amikor váratlanul ér.
Én mondjuk mindenféle aggodalom nélkül raktam rá áprilisban a legújabb firmware-t, és ha megnézed, augusztus elején ilyen volt: #691.
Azóta megint eltelt több mint 3 hónap, most épp ilyen:
(van benne egy tüske, de az se különösebben komoly)
[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Devid_81
félisten
Tesztek ide vagy oda, nalam sem latszott mostanaban semmi lassulas amig nem mentettem le par napja a EVO 840-es tartalmat...
110GB 1.5 ora alatt jott le az SSD-rol, atlagosan 30mb/sec el jott az EVO-rol a adat...
Nem is tudom mit mondjak erre
Termszetesen a legujabb firmware-el hasznaltam az SSD-t....
-
Devid_81
félisten
Jatekokat mentettem at rengeteg apro file-al, CoD, GTA5 stb.
Kb 2x beleoszultem az adatmentesbe ami 840 evorol 840 pro-ra tortent...
A mentett adatok ezutan atkerultek a 840pro-rol az uj 850 evora.
Miutan az adatok a helyukre kerultek a 850en, tettem egy probat a GTA5-el, az uj evorol masoltam a teljes jatekot vissza a pro-ra es ott mar atlag 490mb/sec volt a sebesseg...
Annyit tudok mondani erre, hogy a 840 evo-k ugy nez ki "latszatra" meglettek foltozva az uj firmware-el.
Sokkal jobbak lettek mint elotte voltak, de tokeletesek ugy nez ki soha nem lesznek.
Mivel ugyan azt a kornyezetet kapta rendre minden ssd, ugyan azt a ket sata portot hasznaltam stb. arra a kovetkeztetesre kellett jussak hogy a 840evo-kkal tovabbra is baj van.
Remelem az eset egyedi, mindenesetre en megszabadulok a "regi" evo-tol, eleg volt belole.
Kovetkezo lepesnek a kisebbik gepembol reptetem meg a 840es evot.[ Szerkesztve ]
...
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy ezek a belassulasok folyamatosak vagy csak néha jonnek elő? Illetve a sima tehát nem notebook kites verziónál is fennáll? -
Chal
addikt
válasz fasterware #709 üzenetére
Mindegyiknél fennáll, és a régen írt adatokat érinti.
Egyébként nálam egy msata példány van, amihez a második patch már ki sem jött, mert szerintük ezt nem érinti, közben meg de
-
fasterware
aktív tag
Nem tudja esetleg valaki, van e az 500GB-os verzióra már megfelelő firmware amely már nem okoz sebesség gondot?
-
SaGaIn
senior tag
válasz fasterware #712 üzenetére
Nekem kb 10 hónapal az utlosó frissítés után még ilyen: Szóval mondhatni megoldottáka problémár. ha még 3-4 évet kibír énboldog leszek addigra veszek egy másikat.
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
Wyco
aktív tag
Sziasztok,
Probalom letolteni Magician-nel a legujabb fw-t, de valamiert allandoan arra nyafog h rossz az internet kapcsolat, ami egesz biztos nem igy van.
Leszedtem az iso file-t a Samsung oldalarol de ha RUFUS-ba betolom egy USB-be akkor nem hajlando bootolni rola.
Hogy lehet ezt megoldani? Optikai meghajto nincs a gepben.BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest