- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Amikor megláttam az RX2L képét, egyből felkaptam a fejem, hogy végre egy normálisan kinéző netbook (nem úgy, mint a felső néhány kép idétlen fazonú, kínai giccshalmazt és színkavalkádot utánzó vacka), aminek ráadásul ODD-ja is van, de persze a szöveg elolvasása után kiderült, hogy ez biza nem netbook, azért néz ki normálisan...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Thome
veterán
Elég idétlen a Toshibán kívül mind! De ez magától értetődő, az nem netbúúk.
Ennek mondjuk van valami formája is, nem olyan "más" (homo.....khmmm)
LINK
Izlések és pofonok.[ Szerkesztve ]
-
mob_zzz
aktív tag
Ezek kisgyermekeknek készülnek?
-
CHIPman
nagyúr
Mi a fene kerül azon a FuSi-n 600$-ba?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
RX2L must have!
-
iSonic
addikt
Nekem a NEC tetszik főleg a szürke, mert olyan puritán hatása van de kíváncsi leszek mindegyik árára, hogy 100k körül árhatárba bele esnek e..
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Na az biztos is, hogy ízlések és pofonok, ráadásul az a régi fusi még elég ratty is sajnos.
Ezek közül a hírben lévők közül nekem egyik sem tetszik.
Nem tudom miért nem lehet teljesen matt belsővel rendelkező letisztult külsejű netbookot készíteni... Miért mindig csak a csili-vili kell??"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Laci.M
senior tag
Kár, hogy ez az új Pine trail rendszer teljesítményben nem hoz szinte semmi újdonságot.
Mikor lesz már vége ennek az egy helyben topogásnak?Aláírás
-
8nemesis8
veterán
Notebook özön lesz idén is úgy látom. Lesz miből válogatni, csak árban mehetnének valamivel lentebb, vagy nagyobb teljesítményt ennyi pénzért. Nem akarok telhetetlen lenni pedig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest