- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Jó anyag.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bigadam94
tag
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én kicsit sokallom a 9990 forintot azért, hogy egy virtuális kisoroszlánt simogassak.
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
Balazs_
senior tag
Jó játékok, a Harry Potter-t kipróbálnám .
Túl optimista vagyok, hogy abban reménykedek hogy a Kinect+Live bevezetés itthon áreséssel fog járni? -
h-yle
addikt
Legalább egy jó cím van köztük. Még 2-3 és már elgondolkodtató lesz a Kinect.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Jander
senior tag
Inkább csak naiv vagy rosszul tájékozott ugyanis pl. a Live árak hivatalosan meg vannak adva az MS-től HUF-ban. Marad a szürke-import én csak ennyit mondok
A Kinect alapból nem izgatja a fantáziám bár elismerésre méltó a technológia, de nincs az az isten, hogy 40 ropit adjak ki egy ilyenért. Szerintem ezt ők is tudják, mert az ízlésemhez megfelelő játék nem is nagyon lesz a felhozatalban.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
gubacsino
aktív tag
Pontosan!
Asszony most kezdet bele abba Zumba őrületbe Lesz egy indok, mért is jó nekünk ez a kütyü (kinect)
Amúgy örömmel látom, hogy a nevesebb kiadók önálló játékkal jelenek meg. És nem csak kiegészítő funkciókat szánnak a terméknek, egy nevesebb játékon belül. Talán így életképesebb lesz mint a korát megelőző EYE TOY -
elithun
őstag
Eddig számomra MustNotHave.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
julius666
addikt
Sokkal szarabb gyerekjátékokat is lehet kapni sokkal drágábban.
Amúgy 40 rugóért 1 embernek otthon egyedül szórakozgatni tényleg drága: egy albiban, ahol mundjuk laknak 4-en, már rögtön sokkal kecsegtetőbb fejenként egy 10-esért. És utána megvan a hétvégi szórakozás jó ideig.
-
Sicilian
addikt
Kezdetnek nem rossz.
nothing is true everything is permitted..
-
Morden24
nagyúr
válasz julius666 #11 üzenetére
Pontosan. Ráadásul már kevesebbet kell sírnia Pistikének, hiszen ha lehet fitnessezni meg zumbázni, akkor már anyu sem fogja olyan nagy hülyeségnek tartani a 40K-s beruházást.
Kockák figyelem! Nehogy Kinect vásárlás után kiüldözzön benneteket a barátnő az Xbox elől
Sectumsempra - For Enemies
-
keIdor
titán
Ez a Kinectimals amúgy egész jópofa.
Egy a "baj" ezzel a Kinect-el azon kívül, hogy drága. Most őszintén ki az itt, akinek van akkora "amerikai típusú" nappalija, mint ami a videókban van? Mert ez csak ott élvezhető igazán, nem a kis panelban.
Emiatt nem lesz nekem még jó darabig ilyenem. Meg egyelőre bár jópofa néhány játék rá, de nem én vagyok a célközönség egyelőre.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Morden24
nagyúr
A "kis" panelek többsége 45 és 55nm környékén lehet, átlagosan tizensok-20nm-es nappalival, amit ha nem a nagymama rendezett be, akkor van benne elég korrekt mennyiségű tér. Már csak abból indulok ki, hogy a fél életemet egy ilyenben töltöttem.
Ha úgy van berendezve a nappali, hogy a központi eleme egy nagyobb tévé, akkor az előtt bőven lesz elég hely, egy asztalt vagy fotelt meg nem egy nagy szám néha-néha tologatni egy kicsit - azt akkor is megteszed, ha teszem azt vendégek jönnek.
A garzonban meg szerintem nem az a legnagyobb probléma, hogy a 100K-ért megvett Xbox+Kinect kombó hová legyen elhelyezve
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Def26
félisten
Szerintem is.
Nekem olyan 25nm -es a nappali és csak kanapé+dohányzóasztal+tv állvány van benne. Plusz az étkezőből is belelóg egy pici... Szvsz rendezés kérdése.Mondjuk ide tartozik, hogy Lipsezés közben sikerült asszonynak beleütnie a laptop kijelzőjébe egy mikrofonnal, de hát balesetek vannak.
Keldor papa:
Egyébként azt gondolom, hogy tudnál játszani vele kis szobában is, max. hanyagolnád az ugrabugrás játékokat. (Van egyáltalán ilyen?)[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
talpalavalo
aktív tag
Kíváncsi leszek, egyenlőre ezek még elég gyerek játékok... Majd ha kijön valami normális is mellé...
-
baliii
senior tag
Hát ezekkel a játékokkal (és emiatt magával a kütyüvel) ingyen sem tudnék mit kedzeni
Először nagyon forradalminak láttam a dolgot, de jobban átgondolva nem tudom hogy lehetne komolyabb játékokat irányítani vele. Maradok a jó öreg kontrollernél egyenlőre...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs