- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz Hintalow #13800 üzenetére
Ha a hangerő szalagkábelt át tudod forrasztani, vagy eleve olyan az alaplap, a többi kötés oldható, kellő körültekintéssel visszatehető. Korábban leírtam nagy vonalakban.
Az első szerelés előtt ilyen videókat nézegettem.
[ Szerkesztve ]
"Az kizárt, mert nem tudom."
-
Hintalow
senior tag
-
azimut
aktív tag
válasz Hintalow #13802 üzenetére
Igen, és ezt érdemes rendelni, tőlük már 4 db-ot vettem.
A nagy kép feletti üzenet szerint (Please leave a message "with soldering volume flex cable" or we will send as the picture below) járj el, rajta lesz a kábel is többletköltség nélkül. Egy fontos hely az alaplapon: legfelső csatlakozó (érintő?) szalagkábelén biztosítás van, azt fel kell hajtani! Kamera, kibekapcs, sim és sd slot leszedhető, bal felső sarki műanyag izét óvatosan, hangerőkábel alatt a panel túloldalán az lcd csatlakozóját óvatosan, antenna, akksi könnyen jön. Az akkufedlappal együtt összesen 4 csavar fogja, a jobb oldali akkufedlap csavar addigra már nincs benne (hátlappal együtt kiszedted), tehát 3 marad.
Egy puha fehér rongyon (pl. pelus) dolgozom, erős megvilágítással. Órás csillagcsavarhúzó, a gyerek játékából egy mágnes, így a csavarok nincsenek szerteszét, a csavarhúzót is felmágnesezem, könnyebb a csavarokat ki- és visszatenni. Ha rászánod magad, és tudunk esti időpontot egyezteteni, szívesen segítek online. Írj privátban!
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz azimut #13803 üzenetére
Rendben jelentkezni fogok, de még el kell hogy induljon a projekt, ugyanis a teló a feleségemé, az a terv, hogy ő kap egy új készüléket, én pedig megöröklöm a P780-at, és megjavítom, kicsit gördülékenyebb lenne, mint a már igen csak köhögő A660
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Mobil netet szeretnék megosztani laptopra, wifin keresztül. Erre külön alkalmazás kell? Nem láttam ilyen lehetőséget az slx romban.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
kibard
csendes tag
Sziasztok!
Már 2 éve használom a P780-st ,kb 3 napja bekapcsolás után megáll az alkalmazások indítása ablaknál ,már csináltam sima resetet és factory-t is ,párszor beindult többszöri ki-bekapcsolás után de aztán megfagy azóta semmi ,mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
kibard
-
Hintalow
senior tag
Az alaplapcsere projekt szünetel, asszonypajtás egy hete dühében odaverte a falhoz (szilikontoknak hála nem sérült), azóta kifogástalanul működik
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
bigh
csendes tag
Sziasztok,
Egy egyszerű kérdésem lenne. ami nem is egyszerű :
stock 4.4 vibe rommal telepített teló gyári recovery-vel. hogy tudom roort-olni?
flash-tools kizárva. valamiért nem kapcsolódik ehhez a telóhoz. kipróbáltam másikkal is. flash tools driver minden ok másik telóval azt csinálok amit akarokde ez semmi. próbából kipróbálltam más verzióju flashtools is de nem akarja csinálni.
Jah a telefon cn 2014.03.09 korábban egy durván átparticionált 4.2 volt rajta de revoveryből feltettek egy gyárit ami felülírt mindent és már nem is tetszik annak aki elkövette...nagyjából ennyi a sztori minden hasznos ötlet jöhet
A cél, hogy legyen egy custom recovery a masinánköszi
BigHLO
-
Blue Eagle
őstag
Szia!
Pedig a Flash Tool-ra szükség lesz, ugyanis: itt a megoldás vagy másik rom ami kicsit jobban "el van látva" pl.: előrootolt és egyéni recovery-t tartalnmaz.
[ Szerkesztve ]
-
bigh
csendes tag
válasz Blue Eagle #13814 üzenetére
Szia,
OK-OK értelek de pont az a bajom, hogy nem működik flash-tools-al semmi. readback se, formázni se tudok,memtesz lefut de annak is fail a végén...
hw hiba? dobjam el?
Ja mint kiderült azért nem tetszik ez a rom mert az új telepítésének imei vesztés lett az eredménye...kösz.
BigHLO
-
No engem megint kiakasztott az IGO. Olyan útra tervezett, ami nincs. Vémend meg Bátaszék között. Max krossz motorral járható.
De volt még egy másik húzása is, Bátaszék előtt levitt az 56-os útról, és gyakorlatilag egy kukorica táblán keresztül mutatta az utat.
Pécsen a 6-os úton egyenletes haladásnál fogalma nem volt hol van, állandóan a párhuzamos utcába mutatta a pozíciót, a Misinán meg végképp fingja nem volt hol van... Ugyanez Kaposváron is. A Sygic is el szokott tévedni, de az igo... az most kivágta nálam a biztosítékot.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
GyurosAki
tag
válasz Blue Eagle #13814 üzenetére
Hali!
Erre a hozzászólásra válaszolok, mert valamiért nem találtam amit válaszoltál nekem a hibára. Írtad, hogy egy ellenállással testeljem le a 3 tesztpont egyikét az alaplapon. Most jutottam el idáig, hogy megcsináljam, viszont továbbra sem történik semmi (640ohm volt itthon). Merre folytassam?
Köszönöm! -
kismércse
tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne egy romot magyarosítani? Ma találtam erre a telefonra a miui v8 romot, és nagyon tetszik eddig, de nincs benne magyar nyelv sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
azimut
aktív tag
válasz kismércse #13819 üzenetére
jBart. Én a Helenát magyarítottam, továbbá .apk-kat csetkeltem, ill. adtam hozzá. A fordítás 90 %-os. Leírás itt., meg itt is van egy.
-
azimut
aktív tag
válasz kismércse #13821 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a felajánlott listával egyáltalán nem passzolt, de elsőre sikerült valami hasonlóval. Szerintem bátran lehet kísérletezni. Este megpróbálom a MIUI-t, a ROW lesz, mivel az alap nálam az S228, a TWRP miatt. Tartalék telefonjaimon tesztelem.
Ha érdekel a lefordított Helenám (ROW!) írj pü-t, email-címet, mamutmail-en talán elmegy. Esetleg Dropbox, vagy valami g-s tárhely (olyat hogy kell?)
-
azimut
aktív tag
válasz Hun91FaTe #13824 üzenetére
System/app: kivettem a launchert (nem emlékszem a nevére), hozzátéve: Adaway, Nova Launcher, Music Folder, Xposed, meg egy naptáralkalmazás. Media/audio/ringtones-ba egy Johnny Cash számot, meg néhány csengőhangot. Most töltöm a MIUI-t, megnézem a fordítás lehetőségét.
Szívesen megosztom, ötletet kérek, hogyan.
-
bigh
csendes tag
sziasztok,
Esetleg ha valakit érdekelne a megoldás:
preloader ben lévő adatokkal lehetett valami baj, azért nem kezelte megfelelően windows-os driver-el megfelelően.
Linux alatt szintén SpFlashTool segítségével formáztam, ezután engedte bármely rom telepítését.
(megjegyzés: még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy nem tudok telepíteni egy windows drivert, jegyezném meg, hogy a formázás után ugyan azon windows alatt amivel addig nem működött semmi újra teljesen jól használhatóan lehetett cserélgetni a romokat. a linux egy ubuntu 16.04 kernel: 4.4.0-31-generic)üdv.: BigHLO
BigHLO
-
azimut
aktív tag
válasz Hun91FaTe #13826 üzenetére
A magyar nyelvet is tartalmazó Helena-t ezennel közkinccsé teszem. Vigyázat, ROW!
A music folder egy hagyományos mappaszerkezetű zenelejátszó.
A telepítés után megjelenik egy zavaró Priority ikon, amit ezzel az app-al távolítok el, kulcs modulként definiálja, de oda se neki... Azért ilyen körülményesen, mert a system/app mappában nem ez a neve, nem tudtam azonosítani. Ugyanebbe a mappába tehetsz saját .apk-kat.
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Felraktam ezt a romoot: P780_ROW_S124_140403_1GIntSD minden nagyon szuper, de nem tudok belépni a recoverybe lehet hogy azért mert nincs is rajta, nem tudom. köszi
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz Blue Eagle #13832 üzenetére
Oooo sikerült belépnem. Az volt a baj hogy vagy csak a hangerő fel vagy le gombot nyomkodtam
köszönöm a segítséget."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
AOSP 4.4.4 (KTU84Q) romot próbáltátok? Milyen?
Megint újra kéne telepíteni a telefont, mert nagyon be van lassulva. Lag fix se segít, se az alkalmazás adatok törlése, se a gyorsítótár törlése. Szabad hely van még kb 400 mega, a memóriája sincs tele, ott is kb 300 mega állandóan szabad. Nem is értem mitől lassú. Bár gondolom az appokat egyre kevésbé optimalizálják az a fő oka.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
azimut
aktív tag
válasz Victoryus #13836 üzenetére
Az alap Blue Eagle S228-asa, amelyben a 3e recovery helyett 2.8.3.0-Rev.1 TWRP van. Így természetesen ROW. Korábban igen, manapság nem partícionáltam át, csak felnyomtam a romot, segédfogalmam sincs, hogy mit csinál a partíciókkal. Lehet, hogy igen, mert előfordulhat egyes romokkal, hogy újabbat nem tudsz rekóból ráflashelni, csak újbóli "alap rom" FT flashelés után, ebből arra következtetek, hogy van amelyik a partíciókhoz is hozzányúl. Igen, a Helena a fekete bárány, mert Helena után nem lehet mást feltenni.
Az AOSP gyors, minimalista, Nova launcheres rom, a modem drivert illendőségből lecseréltem v101-re, Gravitybox csak azért van fent, hogy az állapotsávban az akkukijelzés a zöld/sárga/piros csík lehessen, óra sem kell oda. A beállítások fekete hátterűek, ezt szeretem. Minden funkciója jól működik.
A korábban általam említett Helenát is kedvelem, még minimalistább. Tehát: a lányom S228-at, a fiam Helenát, én pedig az AOSP-ot használom. A három tartalék telefonon csereberélek, még S124 is van, ami a legszebb. Amint korábban írtam, azért tértem el a hagyományos romoktól, mert csak a rekóból telepíthető romokat tudtam eddig testre szabni telepítés előtt. Így a korábbi egy óra időtartamú belakás tíz percre csökkent.
-
-
Blue mobilhoz melyik modem ajánlott 4.4kitkatre?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
georgeh
tag
Sziasztok!
Van némi gáz a telómmal, és a ROM csere vszínű megoldaná. Találtam egy igen jónak tűnő manualt: https://androidmtk.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool . A 9. pontig jó is vagyok, de ott a Download gomb megnyomása után, semmi sem történik.Tuti, hogy valamit nem jól állítottam be, segítenétek? Köszönöm!
Próbáltam a Smart Assintant-tel is a ROM update-et, de az meg azt írja, hogy nincs elég helyem, a ROM update-hez, pedig több, mint egy Giga szabad hely van a belsőn.[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz georgeh #13841 üzenetére
Szia!
Amikor a Download gombot megnyomod: akkor még nincs összekapcsolva USB-kábellal a teló és a PC, vagy össze van, de a teló teljesen ki kell kapcsolva legyen. Ez utóbbi esetben a Download megnyomása után a teló SD-kártyájánál lévő piros Reset gomb megnyomására lesz szükség (illetve ezután kell összedugni ha még eddig nem volt - első eset) a VCOM kapcsolódáshoz.
Szóval így csinálod?Más: milyen ROM van most a telón és mi a kiszemelt amit most felraknál?
[ Szerkesztve ]
-
georgeh
tag
válasz Blue Eagle #13842 üzenetére
Szia!
Igen, a teló ki van kapcsolva, akkor nyomom a download gombot. Ha feltolom a telót és piros reset-et nyomok, akkor sincs semmi. Amiatt cserélném, hogy gyakran nem vagyok elérhető hálózati hiba miatt (térerő is kicsi), ill. most beraktam csak egy SIM-et, azt írja, nincs hálózat, nincs térerő, de "vígan" tudok telefonálni, szóval kicsit meggajdult. Most a Lenovo_P780_4.2_(by_xdafirmware.com)-re cserélném a mostani_ VIBEUI_V2.0_1437_7.141.1_ST_P780-t . USB driver fenn van, de miként tudom a VCOM "dolgot" ellenőrizni, hogy biztosan jó? Lehet, hogy ott gombázok el vmit..Kösz előre is. -
georgeh
tag
válasz Blue Eagle #13844 üzenetére
MTK vmi preloader, de hamar eltűnik. Innen fujhat a szellő?
-
georgeh
tag
Sziasztok!
Ezt szeretném letölteni az összefoglaló-ból:
2.2 Win 8.1
Windows 8.1 64bit driver gond esetére.
de visszafejtési kulcsot kér. Megtenné valaki, hogy ad egy új linket? Köszönöm! -
-
georgeh
tag
válasz Blue Eagle #13847 üzenetére
A Drivert szeretném leszedni, ebben a linkben bíznék a legjobban. Az illesztőprogialáírásos dokut most printeltem, és beállítom. Előre is köszi a link javítást!
-
Blue Eagle
őstag
válasz georgeh #13848 üzenetére
Asszem már jó, próbáld akkor légyszi...
voltaképp erről van szó, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
georgeh
tag
válasz Blue Eagle #13849 üzenetére
Igen, jó lett a link. Úgy gondolom, már jó a driver, rinyált a gép, de megette. Már látni a mediatek portot, ha fel van tolva.De még mindig bénázok vmit. Szóval Flash tools elindítva, zöld Download gomb aktív, telefon nincs csatlakoztatva. Tovább?
- Telefon feldug, nem nyúl semmihez és download gomb? vagy
- Telefon feldug, Reset gomb és közben/utána download?
Köszönöm a türelmed!
Ha közben nyomtam Reset-et, ezt kaptam:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest