- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Egyik legjobban várt játék volt a részemről, de sajnos mostanában csak rosszat hallok róla.
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
-
Jakesz
addikt
A játékélmény attól függően, hogy kontrollerrel vagy egér+bill kombóval játszunk-e, csak kézreállástól és megszokástól függ. Én is PC-n kezdtem, aztán amikor áttértem konzolra, nagyon furcsa volt és nem is ment rendesen a játék. De aztán pár hónap múlva meg már úgy voltam vele, hogy kényelmesebb kontrollerrel játszani még FPS-t is. Ettől még persze nem lehet olyan jól célozni vele, de több kényelmet biztosít, és célnak megfelel.
-
depzoo
tag
A kepeket csak en nem talalom?
Ryzen + Vega (?)
-
aladdinho
csendes újonc
Csak hogy azok táborából is legyen hozzászólás akiknek tetszik a játék... Maga a játék tartalmilag nem egy nagy durr bár jelezném hogy még korai hozzáférésű stádiumban van ami annyit tesz hogy még koránt sincsen kész. Viszont már most lehet érezni a játékon főleg nehezebb fokozatokon csak úgy éled túl a wave-eket ha összedolgoztok a csapattársaiddal. Nagyon sok múlik a csapat összetételen. Ismerni kell hogy melyik zednek mi a gyengéje. Van amelyik a tüzet nem szereti, van amire a robbanó sebzés hat jól, van amire a bullet damage, stb. És a helyzet az hogy én még nem találkoztam olyan játékkal amiben ennyire egymásra lennétek utalva a csapattagok. A berzerker harcol az első vonalban... feladata hogy ne engedje a többiek közelébe a zedeket akik mögötte helyezkednek el, de ezt nem tudná sokáig csinálni ha nem gyógyítaná a medic aki leghátul mindenki életerejét figyeli és gyógyítja a sérült játékosokat. De a medic és a berzerker sem maradna sokáig életben ha nem helyezkedne el közöttük a nagy damage-el rendelkező Firebug, Demotilion, Support, commando, vagy gunslinger, akik fő feladata a gyilok, főleg a nagy zedek (Scrake-ek és Fleshpoundok) leölése. Én ezt a szoros együttműködést szeretem a játékban. Aki játszott az első résszel tudja mire számíthat de mint mondottam még korai hozzáférésű a játék, Biztos vagyok benne hogy pl. az első részből ismert story mod-ot is be fogják tenni idővel ami annak idején elég mókás volt. Érkeznek még új perkek is és ha van egy baráti társaság akikkel rendszeresen összejöttök lőni pár party erejéig azt gondolom hogy jól tudtok mindannyian szórakozni.
-
aladdinho
csendes újonc
Így változik a nehézség és a játékosok számától függően egy Fleshpound életereje:
Difficulty: Body & (Head) Health with 1/2/3/4/5/6 players
Normal: 1125(487) / 1687(633) / 2250(780) / 2812(926) / 3375(1072) / 3937(1218)
Hard: 1500(650) / 2250(845) / 3000(1040) / 3750(1235) / 4500(1430) / 5250(1625)
Suicidal: 1875(747) / 2812(971) / 3750(1196) / 4687(1420) / 5625(1644) / 6562(1868)
HoE: 2325(812) / 3487(1056) / 4650(1300) / 5812(1543) / 6975(1787) / 8137(2031)Egyébként itt mindent megtalálhattok a játékról. Pl a zedek gyenge pontjait, hogy mivel érdemes lőni, hogy mire immunisak vagy mire van resistjük és még sok hasznos infot:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=425843240
Természetes hogy szólóba könnyebben leölöd, mert hatod annyian jönnek és sokkal kevesebb az életük.
De ha mondjuk elkóricálsz a pálya másik végére a csapattól és szembejön egy Fleshpound aki csak téged üt, nincs orvos a közeledbe aki gyógyítson se senki aki segítene ledarálni akkor rádöbbensz hogy nem érdemes Rambo Style-ba tolni mert egy-kettőre kifektetnek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest