- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Októberi hardverjátszma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Copilot+-ra szabta az új Ryzen PRO sorozatot az AMD
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi77
addikt
Köszi a tesztet!
Nekem a 48-as van,és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Monitornak nem jött be,de cserébe örömmel használja filmnézésre az egész családAz első: NOKIA 1611
-
hallerlaller
addikt
most 360e az euronicsba elég jó ár.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
TIT
veterán
Jó hírnév?
5,5 év után alaplaphibás,a 9603 2 év után nem ad néha képet. -
tobias88888
őstag
Haha, pont kijött a teszt miközben hétfőn ruháztam be rá. Eddig minden szuper, az ambilight is sokat dob hozzá. Van pár szoftveres hiányosság azért (bár LG-nél is volt), pl a gombok remappolása csak külső appal megy, nincs LG típusú kedvencek gomb (pl hosszan az 1es gomb átugrik a hdmi2re). Android TV-vel nekem még gondom nem volt úgy mint az LG-nél, egyből ment a HDR. A 120hz nem jött össze elsőre, de kiderült hogy a kábel nem bírja a 4K120fps-t.
C1 szinten van, nagyjából ugyan azt tudja (panel is LG ugye). A hangzás egy picit jobb érzésre és van ambilight, ez döntött ez mellett.
A maximális fényerő nem tudom hogy lett 2/3a a C1-nek, tudtommal kb azonos szinten vannak.
[ Szerkesztve ]
-
HThomas
senior tag
Hm, 65-ös méretben egész szimpi...
Ha nem használok semmilyen okos tv funkciót, hanem csak hdmi-ről megy PC vagy konzol, akkor van bármi szívás az Androiddal? (boot idő, stabilitás, bármi)
-
ftc
nagyúr
Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért jó netflix s társait a távirányítóra rakni? Legyen egy programozható gomb alatt az összes...
-
tobias88888
őstag
Tippre fizetnek érte ezek a szolgáltatók, hogy dedikált gombjuk legyen
-
Gomez86
őstag
Borderline off: egy ilyen teszt végére szerintem nagyon odaférne hogy egy ugyan ilyen pénzügyi mezőnyben játszó másik gyártó készülékéhez képest ez milyen. Tehát pl az lg-akármi-hez képest jobb a hang meg az ambilight, de gyengébb a fényerő - vagy hasonló. Leginkább valami táblázatos átlátható formában...
Mert amúgy jó ez, de most akkor mit vegyen az ember sub400-as kategóriában?
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
veterán
nekem a legnagyobb modellem van lassan fél éve, maximálisan elégedett vagyok. Egy Lg-t cseréltem le és nem bántam meg.
duree54
-
félisten
-
Alien!
senior tag
Nem tudom mi a gond a felskálázással, nekem a 805 (ami még ráadásul nem is AI alapú upscale), megdöbbentően jól "4K-sítja" a fullhd filmeket.. Nyilván az SD-t már valszeg nem ilyen szinten skálázza, de ilyen tartalom legritkább esetben sincs a tévémen. Szvsz aki oledet vesz, felejtse el a gyenge minőségű forrást.
-
fecke78
senior tag
A hátérvillágitás izé bizé csak falra rakott tv nél érvényesül ?
Háloba szeretnék egy tv t plafonra fekrakni .
Stell SHO 8100 ra -
fecke78
senior tag
válasz tobias88888 #20 üzenetére
Ahova raknám ott egy gardrobszekrény lenne mögötte kb 60-100 cm re
-
fecke78
senior tag
De nem a hátérfény a döntő , csak kiváncs lennék rá milyen élményt ad
-
hdtomi
senior tag
Nekem egy 10 éves 52PFL9606-os LCD-m van 3 oldalas Ambilight-tal és 88 centiméterre van a faltól asztalon. Most épp nincs bekapcsolva, de 10-ből 9-es fényerőn van (bár lehet a maxon) és így is szépen bevilágítja a (tiszta) fehér falat. De azt is lehet állítani, hogy milyen színű a háttér, ha a szekrénynek más színe van.
[ Szerkesztve ]
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
Robbro78
friss újonc
Nem tudom tudjátik-e,de szakmai es vakteszten elsohelyen zárt.Nyilván a C1 jobb gamer tv(G Sync miatti valaszideje a mesony legjobbja)A Sonynak a processzora a nagy erossege(XR cognitive es a 3d felskalazas hangban)a Pana évek óta viszi szinte a szakmai dijakat,de most a Philips nyert.Lehet hogy nem a legjobb barmifajta mutatoban,de osszkepet tekintve nyert.Igaz ebben a szegmensben még nincs Bowers&Wilkins hangrendsser,de kivaloan szol onmagaban is.Ami nálam fekete pont az Airplay(2 )hiánya.Bár hub segitsegevel megoldhato.És még egy fontos dolog.Elvileg teszteken 930 nitre mérték be HDR tartalomnal,kb hasonlo fenyerteket hiz mint a 21-es C szeria.(Nyilban ez iden a passziv hutessel es evo panellel nőni fog)illetve a QD,Oled technologiaval es B alapu oled kijelzovel a Samsung is odacsap.
Szerintem ebben az arszegmensben ez egy kivalo vetel es jo televizio! -
félisten
nekem 706 van, az egyik legjobb döntés volt amit hozhattam úgy gondolom, remek Tv remek szolgáltatásokkal.
nagyon örülök hogy teszteltétek. Most remek áron hozzá is lehet jutnia 706 hoz is és a 806 hoz is. Hamarosan jön az új széria a Boltokba.( 807, 707)[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Korkoro77
újonc
Sziasztok. Kb 3 hete használom nekem tökéletesen bejött eddig. Igaz a tesztben szereplő ideális képbeállítást is kipróbáltam de nem igazán jött be az. Szeretem a teltebb szineket Amúgy valaki használ earc kompatibilis soundbart hozzá?
-
törölt tag
Nincs ezzel a tévével semmi baj. Ahogy látom a lengyeleknek jutott a csicska munka, hogy összerakják a kínai Legodarabokat.
-
Degeczi
nagyúr
Nem én írtam rossz tapasztalatról. Egészen pár héttel ezelőttig egy Philips monitort használtam, az idióta érintős kezelésen kívül más probléma nem volt vele - sőt, az sem kizárt, h pont a cikkben említett típusra csábuljak el, mert nagyon időszerű lenne lecserélni a 12 éves, csak HD ready plazmát.
Ettől még viszont tény, h nincs köze az egykor nagy márkához.
-
félisten
A fejlesztésben még reszt vesznek, bár nem egyértelmű a dolog, de van fejlesztőközpontjuk még és mérnöki gárdáik Eu ban is és természetesen Kínában is.
Amúgy ott voltam a beomlásuknál, náluk dolgoztam. Hatalmas hibákat követtek el minden szinten. Az utolsó pár év hollandus döntéseivel és fejlesztéseinél csak jobbat hozhatott egy ilyen tőkeerős és ambiciózus - még ha kínai is- váltás.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
mcwolf79
veterán
Én tegnap óta vagyok egy ilyen masina tulajdonosa (a 65”-os fajtából ) . Egyelőre ámulok és bámulok , hogy az IPS-es LG SJ810V TV után milyen a minőségbeli ugrás . Nálam főleg game fut rajta , es azt kell mondjam ezt látni kell . Akkor látja igazán az ember a fejlődést , mikor a Suzuki -ból átül az ember a Mercibe. Az Ori második részénél az államat kerestem olyan gyönyörű a játék . Az LG-n sem volt épp csúnya , de az OLED -en az amúgy se csúnya játék képes volt szintet ugrani .
Kicsit féltem az Android TV-től , mert a gyerek TV-je is egy régebbi Philips (igaz nem okosTV) , és annál már a média lejátszás is nyögvenyelős . De kellemesen csalódtam . A menüt még finomhangolni kell , de flottul megy minden . Az LG-n az HBO mióta Max lett elég lassan töltött be , itt betölt pillanatok alatt . Minden teszi a dolgát ahogy kell .
Úgyhogy nálam nagyon betalált a Philips OLED . Csodálatos a képe , teszi a dolgát ahogy kell . És nem utolsó sorban (hála az Alzának) egy bő 100-assal olcsóbb volt mint az LG hasonszőrű TV-je.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Berényi tomm
csendes tag
Nekem philips 4k oled van 4 éve müködik hibatlanul még 4 évet jo lenne ha kibirna mert 4k oled után nem fogok 4k oledet venni hiába megy a marketink hogy 10% nagyobb a fényerő ... pont nem érdekel
83 colos 8k oled tv-nek mire lemegy az ár az nem most lesz van egy olyan érzésem -
félisten
válasz Berényi tomm #38 üzenetére
Én egy 77" vagy az fölöttit szeretnék majd elfogadható árban, arra várok pár évet. Addig jó lesz a 65 " .
-
zsozsa74
őstag
Két hete egy 65 colossal élvezem a géminget és a filmezést. Szuper jó tévé. És alzánál épp valami kuponnal 80 ronggyal olcsóbb is volt. (460k), szóval nem lehetett otthagyni!
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
greyslay
aktív tag
Valakinek esetleg van tapasztalata hogy szekrénysor esetében amikor kis hely marad a tv és a szekrény között az ambilight "funkció" mennyire veszik el ez esetben?
"embertelen ember munka"
-
ATi GAMES
tag
Pont jól jött ez a teszt. Úgy is szemezünk az asszonnyal egy Oled után...
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
hdtomi
senior tag
Monitorként mennyire szabad használni?
Beégés jelenthet még problémát, vagy ezt már megoldották?
Persze első sorban filmezésere vennem, de mostani TV-m is rá van követ a PC-re.
Ezt az OLED-et nézegetem, vagy egy felső kategóriás LED-et hasonló árban (Philips).Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
zsozsa74
őstag
Van. Az ajánlott egyébként a 25 cm, ami már nem sok. Na én is pont ennyit tudtam hagyni a 65 colos monstrumnak. De ennyivel is nagyon király tud lenni. Oldalt a 25 cm, alul-felül kicsit több tán 30 cm van. Na most ennél kevesebb hellyel nem tudom, hogy milyen lehet, de ennyi szerintem elég hozzá, növeli az immerziót!
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
Monitorként: ha nem kapcsolod ki a beégés elleni védelmi opciókat (továbbá az igénybevétellel arányos gyakorisággal futtatod a pixelfrissítőt) és monitor módban elég a 100-120 nit fényerő, akkor hosszú távon is elkerülhető a beégés (az OLED754-ben több mint 10000 üzemóra van, amelyből jó része PC használat).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
titanium_100
tag
Egy ilyen tvben gondolkodom, és az a kerdesem, hogy mivel igencsak sok mindent támogat..... felesleges 60-100 ezerért médialejátszót venni hozzá ugye? Nem dobnám ki rá a penzt feleslegesen. Egy atmos, de legtöbbször sima 5.1 rendszert használnék mellette eARC képes erősítővel. Netflix és letömtött filmeket néznék rajta.
-
zsozsa74
őstag
válasz titanium_100 #48 üzenetére
Számomra teljesen felesleges. A beépített faék egyszerű médialejátszó mindent is visz, de ha valami luxusabbat akarsz, akkor töltögethetsz a Google Play áruházból. Én a VLC-t szeretem, de most kiderült, hogy a Dolby Vision anyagokat csak sima hdr-esként játssza, a beépített meg simán visz mindent feliratostul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85Q70T 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE65S95BATXXN) 165CM 4K OLED SMART ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen