- [Re:] Platformot tervez az NVIDIA a szerverpiacra
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányos topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Befutott a Microsoft Surface Laptopok 4. nemzedéke
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
Hozzászólok Aktív témák
-
Allien
veterán
Gopro, tehát NEM olcsó. Olcsóbb lehet, mint a dji, de ugye drágább, mint az átlag. Én inkább a kínai másolatokat várom. Bár, maradna inkább a kameráknál, drónt valszeg így is gyártatja majd.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Pentax K-5 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
-
.mf
veterán
-
.mf
veterán
"Allien el egyutt en is az olcso kinai masolatokat varom.
"
Nem akarlak nagyon lelombozni, de ez már azok az olcsó kínai darabok, amire a 100k vonatkozott, egy nevesebb a duplájától indul
Mondjuk remélem a közeljövőben végre valaki szerkeszt egy komplett SoC vezérlőt, ahol egyben van a proci (és végre 32-bites, nem csak 16, mint a többségnél), IMUk, és GPS is (a külön GPS-modul önmagában 20-50 EUR), esetleg még telemetria, és FPV-hez ISP és OSD. Az kicsit lejjebb vihetné az árakat... de sajnos nem nagyon.
Na jó, vannak még a kisebb FPV-s játékdrónok, de az okostelefonos-wifis vezérlésükkel vagy játék-távirányítójukkal és a fedélzeti alig SD felbontású, borzalmas minőségű kamerával (és általában felvételi lehetőség nélkül) azok nagyon gagyik.Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
30-40k-ból... vegyél valamilyen helikpoter-szimulátor pc-játékot
A "fullos videó" kitételedhez már egy olcsóbb, de jó képet készítő kamera + az adó-vevő, plusz monitor vagy videószemüveg sem jön ki ennyiből -- és hol van még egy olyan drón, ami mindezt fel is bírja emelni, plusz egy korrekt távirányító?
Annyiért csak a játék-drónok vannak, amiknek többsége vérgagyi. Ezek talán a valamivel jobbak közülük: [link] [link]Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Kevés vagyok én informátornak.
Félinformátor, dezinformátor esetleg
Nincs tapasztalatom az adott darabokkal, csak rákerestem az egyik legnépszerűbb olcsóbb gépeket és kiteket is áruló boltban, és átnéztem a felhasználói visszajelzéseket az adott árkategóriában, ennyi.Van egy ezekhez hasonló méretű / kicsit kisebb drónom, amit másfél éve vettem, hogy azon tanuljak; majd elkezdtem egy sajátot tervezni légifotózás céllal (saját tervezésű váz; motorok, propellerek, esc, akkuk méretezése, stb), de amiket szerettem volna (pl. GPS, FPV, pan & tilt, stabis camera gimbal, és akkora gép, ami egy könnyebb cserélhető obis fényképezőgépet vagy csúcskompaktot elbírt volna), a végösszeg még a legolcsóbb minőségi alkatrészekkel és saját tervezéssel, összerakással is elég magas lett
s akkor még az se biztos, hogy megfelelően működik, elég stabil felvételekhez, stb...
Időm pedig munka mellett egyre kevesebb lett, úgyhogy az a projekt azóta is úgy áll...Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Hozzászólok Aktív témák
ph A Karma fantázianevű modell felvezető kisfilmje kifejezetten meggyőzőre sikerült.
- [Re:] Platformot tervez az NVIDIA a szerverpiacra
- FIFA 21
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- TCL LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] Gamer pc (1060 6gb)
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
- [Re:] Cooler master centurion 530 írj egy árat és vidd !
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Chameleon Smart Home Zrt.
Város: Budapest