- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Khm, teszek a kretén, butító, reflexeket fejlesztő, iskolailövöldözésihlető, tömeggyilkos agresszivitásra nevelő vagy azt levezető játékokat s€ggny@lva kiszolgáló fullextra alaplapokra! Energiatakarékos Asus Express Gate-et nekem ide, de azonnal! Miért nincs ilyen az alapabb alaplapokban? Miért csak a gazdagék (mint én) élhetnek környezettudatosabban?
-
mikk2000
őstag
Ha rendelkezel elég tudással ebben a témakörben (és miért ne, valamiben mindenki lehet jobb a másiknál) akkor részletesen, érthetően is előadhatod a mondandódat, és indokolhatod.
Ha megnézed a 3-as egyébként nem neked írtam, hanem közöltem egy gondolatmenetet. Persze, lehet arra is várni hogy a cikkíró indokolja meg helyetted. -
V.Stryker
nagyúr
Szerinted ez a lap mennyire húzza le a P35-ös lapokat? (Árban,további bios kiadások, stb.)
Most akarok lapot venni, P35C-DS3R lenne az áldozat, olyan másfél-két évre venném,de az X38-as bejövetele kicsit elbizonytalanított.
Kicsit meg is rémültem,hogy 2007.07.02-án írták a P35 beharangozó cikket....eltelt 4 hónap és már itt a következő generáció.
-
mikk2000
őstag
A "szabványos memória-olvasási művelet" alatt az értettem amit szó szerint jelent, tehát hogy a memóriavezérlő által szabványosan végezhető művelet. Nem hinném hogy ezt nehéz lenne felfogni.
Ez a kiegészítő infó nyilván nem a memória hasznos adatterületéből foglal, tehát igenis elképzelhető hogy nem tudja kiolvasni az erre nem felkészített memóriavezérlő. A magyarázatpróbálkozásod (ami elég ügyetlen és egyáltalán nem indokolja a fensőbbséges hangnemedet) nem elég ahhoz hogy meggyőzzön arról hogy biztosan bármelyik memóriavezérlő eléri azt az információt. Lehetséges, az általad előadottak nem győznek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Asus és a Gigabyte egy-egy X38 chipsetes alaplapját nem kevésbé illusztris ellenfelekkel mértük össze.
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest