- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Abszolút pozitív csalódás ez az előzetes.
Simán hozza a mostani animációs cuccok szintjét, a téma meg mégtovább emeli (számomra).
Persze lehet minden vicces jelenetet eldurrantottak a trailerbe, és az egészet majd fapofával ülöm végig, de egyelőre várós[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hogabesz
aktív tag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Olyan sok vicces jelenet azért nem volt benne (bár a hógolyós résznél hangosan felröhögtem az irodában), ennek ellenére én is nagyon várom.
-
30z.Samu
félisten
Szerintem jó lesz és a magyar szinkron is tetszetős. Kíváncsi voltam Jack Black-re Bowser kapcsán, de igazából semmi extra.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
A Toados rész is vicces volt szerintem...és ezzel már van is benne annyi vicces rész mint a komplett szuperkutyás akármicsodában
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
atisr
tag
Eddig okés, nem volt egy illumination-os altesti poén sem a trailer-ben, még van remény
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sliderxy
senior tag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Épp elég ami bele van erőltetve a mai rajzfilmekbe, animációs filmekbe.
-
Sirandrish
legenda
A fent említett szuperkutyás moziban is van egy leszbikus gazdi.
Engem mondjuk totál nem érdekel (és nem is zavar) semmilyen téren, de akkor sem értem hogy minek kell ennyire belenyomni most MINDENBE. Eddig is elvoltunk ezek nélkül a láthatatlannak épp nem vezethező utalások nélkül is, és ezután is el lennénk szerintem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sliderxy
senior tag
válasz Sirandrish #8 üzenetére
Igen, láttam. A lightyearben meg addig mennek, hogy nyomnak egy csókot is, aztán meg a gyerek megkérdezi, hogy az most akkor bácsi volt? No komment...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sliderxy
senior tag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Arra a filmre is igaz, hogy a kérdéses jelenet totál semmit nem ad hozzá a történethez, ezért látszik, hogy csak a mai kornak kényszeresen megfelelni akarás miatt került bele.
Komolyan...egy űrhajósról szól a mese. Megy a csete-paté, van benne cuki robotmacska, meg mindenféle ami felkelti egy gyerek figyelmét, erre bumm egyszer csak egy ilyen jelenet.
És akkor a legszomorúbb az, hogy ha le mered írni erről a véleményed, képesek megkeresni egyesek pü-ben. Szánalmas. -
Sirandrish
legenda
Nekem nincs véleményem a dologról, én csak értetlenül állok az egész jelenség előtt.
Bár szerintem nem vagyok ezzel egyedül.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sliderxy
senior tag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Mindenkinek van véleménye, ne legyünk álszentek. Ez is egyfajta megfelelési kényszer a társadalmunk felé.
-
zsolesz967
aktív tag
Hát ez szuper...Szerintem Mariohoz Chri Pratt hangja nem illik.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
Bennyboy
őstag
Nekem adja nagyon a trailer. Moziban azért nem fogom megnézni de itthon biztos.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Sirandrish
legenda
Mint mondottam engem nem zavar. Nekem se több, se kevesebb. Én csak nem értem hogy egyik pillanatról a másikra, miért kell ennyire erősen nyomni bele a nép arcába...ennyi.
-
Scholes9
nagyúr
Jöhet, várjuk az asszonnyal
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
GodGamer5
addikt
Óriási kihagyott ziccer, hogy nem Charles Martinet lett a szinkronhang. Nem is értem, hogyan lehetséges ez... Pedig a film jónak tűnik amúgy.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
atisr
tag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Bízom abban, hogy a Nintendo ilyen szempontból is tradicionális cég, és nem engedne a saját karakterein indokolatlan változtatást még akkor sem ha már lassan elvárás.
Luigit láttuk a trailer-ben és szerencsére ő is meggyőző[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
Egész meggyőző ez a trailer számomra.
Anno volt belőle valami régi mozifilm is, akár egy olyan is jöhetne a témában a mai filmiparos munkákkal. -
Sliderxy
senior tag
válasz HELLAFLUSH #22 üzenetére
Azt a filmet inkább törölném a memóriámból.
-
Eddig látottakból nekem tetszik .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
BoneDragon
veterán
Chris Prat hangja nem illik hozzá, de majd a magyar szinkron megmutatja milyen "csodákra" képes.
És lesz olyan aki beül majd arra! LOL -
hogabesz
aktív tag
válasz BoneDragon #27 üzenetére
Van magyar előzetes, nem lett annyira jó, valóban. De a 9 éves fiammal nyilván nem fogok feliratos mesét nézni, “LOL” ide vagy oda…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest