Hirdetés

Hirdetés

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

  • Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát

    ph A dolog már eléggé időszerű volt, mindenesetre a három színben készülő, TKL-es megoldás nem dúskál a hobbistáktól ellesett okosságokban.

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz A Peti #5787 üzenetére

    Nem lehet hogy inkább azért írja mert huawei-nek látja? Ha megnézed, nem mindig 2 magosnak írja. Van amikor 4 magos, de valahol fentebb írtam, hogy egyszer kiírta hogy 8 magos, közvetlenül telepítés után. ( kiléptem a menüből utána már magot sem írt). Én inkább arra gondolok, hogy aktuális terhelést néz és azt nézi hány mag megy. Lehet hogy terhelni kellene és kiírja hogy 8 mag. Még nem volt kedvem ezt megnézni. Szerintem nem itt lesz a gond a játék letöltéssel. De ha pc-n keresztül telepíted akkor simán kikerülhető ez is.

    Vagy konkrétan kiírta a letöltésnél hogy csak 2 mag és ezért nem telepíti? Mert ha igen akkor ez valós probléma és orvosolni kell. ( már ez is tervben van, gondoltam utánanézek, de már elment a kedvem kicsit most a dologtól, sok mást is meg kell tanulnom ezekről a motyókról így nem tudom mikor állok neki)

Új hozzászólás Aktív témák