- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ne cseréld a volume-t mert ez csak próbára van! Ez még egyáltalán nem végleges. ezt csak pár ember legyen szíves próbálja ki, audio, gsm beszélgetés, voip, vagy msá hálózati beszélgetés stb. van-e valami hiba, nem szól valahol, stb. Nagyon sok mindent át kell nézzek benne mert elég bonyolult, csak az alapokat ki kellene próbálni, hogy ha működik jók-e így a hangerők.
-
mexel
veterán
válasz ekrisztian #5102 üzenetére
Nem másnál is. Ez már tervben van, jópár dologgal együtt. Nem mostanában leszek kész az biztos. Most is inkább húzok bulizni meg inni valamit
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz ekrisztian #5104 üzenetére
Az uj hangfájllal? Régivel jó volt? ( de jó hogy ilyet is tudtok tesztelni, megőszülnék mire mindent kipróbálnék)
[ Szerkesztve ]
-
Hrabci
tag
válasz ekrisztian #5108 üzenetére
Fülessel brutál zene, fm rádió és youtube, illetve tökéletes beszédhang van. Hangszórókon keresztül is rendben vannak fentiek (partner beszédhang is), ott maga a hangszóró szab gátat az audiofil élményeknek. Az ébresztési hangerő is ok, illetve műkszik. Nekem bejövős ez a hangfájl... a minekkel eddig sem volt bajom, ebben is ok
[ Szerkesztve ]
-
dale74
tag
Egy újabb ROM a láthatáron? InFocus_Coolpad8297w Multilenguaje (4pda.ru) By Maucat
Hallott már valaki róla?[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
ezen már túl vagyok...régebben belinkeltem ki is próbáltam, még nem az igazi....vannak döccenések benne...
bár azt a kinaiak csinálták.. vagy mittudomén
van már annyi hogy belekavarodok én is...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Turbobacsi
senior tag
muszály volt ROM-ot cserélnem: AOSP v4 laek 17 --> EMUI Multilang 4.4.2
A proximity szenzor az őrületbe kergetett, nem működött jól, nem lehetett bekalibrálni.
Ez most jó. Még mindent nem tudtam letesztelni, de eddig minden frankón működik."A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
janaman01
addikt
Andras : amit linkeltem gyari 22 es twrp s -t letszteltem, nagyon gyors nagyon fajintos, csak jobban igénybeveszi a procit mint a cpb s nem ajánlomazt a romot főzi a procit, most letsztelem a Official_022_Wonderful-t ha jó felrakom valahová neked és inkább azt használd...!!!!!!!
-
janaman01
addikt
mexel...a romodat nemhogy kiraknád needromra is.....
-
janaman01
addikt
válasz andras888 #5118 üzenetére
hát igazából most rakom hogy leteszteljem, tele van kinai motyóval, a gyáriakon kivül is...hangzásjavitó stb, úgy látom ebben is van valami kinia cucc mint az emuikban a kangvip csak ez full kinai...
emuiból a mexel féle odexeset ajánlom...KV nélküli..
-
janaman01
addikt
jut eszembe az emuiban hol lehet átállitani hogy melyik simen menjen a 3g? ha egyáltalán lehet......
[ Szerkesztve ]
-
dale74
tag
válasz andras888 #5118 üzenetére
A wonderful egész jó, ha ki van gyomlálva.
A kínai rendszerbütykölőben van többek között:
- egy régebbi mipop (a mostani emui-s jobb, de ezzel is el lehet lenni)
- viper4android
- setcpu root
- valami T9app
- engineermodemeg pár full kínai menüpont, amit inkább nem bántottam.
Bejövő hívásnál villogtatja a vakut, amit nem tudom hol lehet kikapcsolni.
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Hát én feldobtam ezt az Infocus féle ruszki romot.Első tapasztalatok.
Minden értesítés eddig megjött,kéken világít töltés közben,nekem nem tünik döcögösnek.
Nincs NVRAM error.Tetszik is a felület,kamera tesztelés alatt.Egy árva kínai app nincs benne, rootolt.
Van benne Play, a többit hozzá kell tölteni.Elsőre 31 000 körül szórt Antutuba.
Ha akksi időbe is hozza amit kell, egyenlőre marad.[ Szerkesztve ]
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
mexel
veterán
válasz ekrisztian #5108 üzenetére
Szia! Mi nem megy? Bluetooth-on nem megy a zene? Ez a rom-on nem megy, vagy az új hagfájllal?
Próbálta már valaki az új hangfájl hangerejét? Elég ennyi hangosítás? -
slezakimi
senior tag
Nekem bejön.Egy próbát sztem megér, és ráadásul elég hangos.
Nem mellesleg a Laek féle AOSP V3 kernel volt fenn, ahhoz képest az a kártya amin a net megy 2 pálcikával erősebb térerőt mutat.
Szép a felület,ám még csak pár órája van fenn, de egész jónak tünik.""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Balazs66
csendes tag
Nekem a Mexel féle verzió fut, ami tökéletesen működik.
Igaz privátban már megköszöntem, de nyilvánosan is hála, dícséret, kitartó munkájáért!Van azonban egy funkció, ami a 2.3-ban nekem jobban tetszett.
Az üzenetek (email) jelzése. A 2.3-ban a promóciós üzenetekről nam kaptam értesítést, csak a fontos leveleket jelezte.
Valami alapján megkülönböztette a fontos ill. a promóciós üzeneteket. Amikor pedig kinyitottam a levelezőmet, külön kezelte a promó leveleket, és nem is jelenítette meg, csak ha kinyitottam.
Ez nekem nagyon bejött. Lehet azt mondani, hogy tiltsam le a reklám mail-eket, de nem akarom, mert időnként jól jön néhány info.Sajnálom, hogy a 3-asban ez nem így működik....
-
-
janaman01
addikt
válasz slezakimi #5133 üzenetére
Nem mondanám ha nem az lenne rajta és nem melegedne gravity nem rakja középre az órát, viszont a jelszint mellől ki lehet iktatni a 3G G jelzéseket....óra , akku marad fehér , a többit szinezheted.. Viszont tutira jobban melegszik mint a többi romnàl...de kinek a pap kinek a papné egyébként nem rossz
Bill állandóan világit ha aktiv a képernyő...[ Szerkesztve ]
-
KisTé
tag
Valaki tud segíteni ?
F1-esen 4.4.2 / 3.4.67
USB hibakeresés kikapcsolva akárcsak 7320-on, rádugom a gépre csak tölt fel se jön a charging/MTP stb. menü a WIN7-en meg kiírja hogy USB device not recognized
Mi a megoldás, hogyan láthatnám a teló és microsd-n az adatokat ??? -
janaman01
addikt
Ja értem, ....nos az összefoglalóban fönt megtalálod mexel romját az emui romot mondjuk a kv nélkülit dobd fel rá ha van twrp d akkor sima ügy a v2 leak már "elavult " ha valamit nem értesz ,irj ,segitünk
[ Szerkesztve ]
-
KisTé
tag
válasz janaman01 #5145 üzenetére
Elavult ??? Szerintem elképesztően szuper, minden hibátlan rajta, játékok is hibátlanul gyorsak, miben lehet jobb egy rom ennél ? Valószínűleg csak akkor tennék fel másikat ha valami nem stimmelne de ezzel minden pazar eddig. 7320assal voltak csak gondjaim azon akadt minden és gondolkodott, ezzel eddig jele sincs semminek.
-
janaman01
addikt
Pl fényképezőben....az aosp ben alapból rosszabb minőségű képeket készít a iamera , a v2 ben meg pláne. .de ha ajáték miatt kell akkor van egy aosp gamer edition...3D antutu 9000 fölött na az bika...még a gyárit is alázza. Valahol fentebb annak is megvan a linkje...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest