- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
Mondtam, hogy gondok vannak a kijelzőkkel.
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
petya220
senior tag
válasz ANDROID??? #13454 üzenetére
Onnan, hogy ez nem az első ilyen készülék sajnos
Mondtam, hogy sokaknak rossz a kijelzőjük.
Sárgulnak, foltosodnak, és ilyen zöld cuccok jönnek elő. Valakinek becsíkosodott
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, miert van az, hogy random kikapcsol a radio vagy mp3 lejatszo?
Mintha mobil nettel egyutt csinalna...
Ugy tunik, ha nincs mobilnet, akkor mennek.
De tok random kikapcsol az fm radio is...
Legujabb android, resetelve is volt...Otletek?
Illetve mit lehet venni e helyett a hulladek helyett, ami jobb es arban nem 100k?Koszi
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
petati94
tag
Sziasztok! A P9 Lite (DS) kapcsán írtam a Huaweinek. A problémám az volt, hogy a készülék nem talál updatet. Csak a B380 van rajta.
Erre azt tanácsolta az ugyintéző, hogy menjen szervízbe a telefon, mert kell rá lennie újabb frissítesnek.
Gondoltam megosztom veletek.https://petranyidev.hu/
-
OldMike
őstag
válasz petati94 #13458 üzenetére
Elég furcsa hozzáállás a Huaweitől, hogy akár több ezer felhasználó azért vigye szervizbe a telefonját, hogy rátegyék a legújabb (akár csak biztonsági) frissítést. Szerintem ez csak az ügyintéző t"ök(él)etlensége" lehet.
Nekem ezen az áron nem kell frissítés, inkább megvagyok a mostanival.42LM660S
-
evko
aktív tag
Nah.. nekem csak b381...
Hol a legujabb?
Rateszem ejjel--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
Nalam szar a radio...
Tovabbra is.
De youtube, mp3 is ugyan ugy leall, random.
Mintha pause-t nyomnek...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
313313
addikt
Nem használsz közben valamilyen csevegő programot?
Nekem akkor halkítja a zenét a lejátszó, ha van hangereje a csengőhangnak és jönnek az üzenetek...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Én is P9 Lite tulaj vagyok immár több, mint egy éve! Rendszeresen követem ezt a topic-ot, read-only módban! Pár hsz-el korábban, de már nyáron is olvastam, hogy bekapcsolt Bluetooth mellett a WiFi sebesség jelentősen csökken. Ez így van, én is tapasztalom, mind P8 Lite, mind P9 Lite telefonomon. Van egy alkalmazás, amivel ezt egyébként ti magatok is vizuálisan tesztelni tudjátok:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.avm.android.wlanappEbben van egy WiFi áteresztőképesség vizsgálat funkció, ami grafikonon ábrázolva mutatja, hogy mennyi a fizikai sebesség a router és a telefon között. NEM az internet sebességét méri, attól független! Érdemes úgy kezdeni a mérést, hogy bekapcsolt Bluetooth-al, majd futás közben kikapcsoljátok.
Látható, hogy miután kikapcsoltam a Bluetooth-ot, ~20Mbit/s-ről ~45Mbit/s-re ugrott a sebesség.
Szerintem egyértelműen hardveres probléma. Mindkettő a 2,4GHz-es sávot használja. A sebesség csökkenés akkor is megvan, he csak szimplán bekapcsolom a Bluetooth-t.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz csasaKKP #13467 üzenetére
Ja, igen, ezzel egyébként a router stabilitása is tesztelhető, egy gyengébb router könnyen megmakkantható pár telefonon egyszerre elindított méréssel.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
petati94
tag
Sziasztok! Mivel nem akartam a telefonom csak a frissítések miatt garanciába küldeni, így felraktam a következő frissítest és automatikusan jött is a többi. Most kaptam a B392-t.
https://petranyidev.hu/
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Mennyit erhet 1 ilyen telo gold szinben, fuggetlenul kerek 1 ev gyari garaniaval?
Koszonom!
Mi az az ekezet dragasag??
-
-
Liller7
tag
válasz csasaKKP #13467 üzenetére
Most már értem mi miatt lassú a wifin a net,lassan tölt be oldalakat,képeket stb....mobilnettel semmi baj....mert ugye okosórát is használok,ahhoz meg kell bluetooth.Van valami megoldás rá?Azon kívül,hogy kapcsoljam ki a bluetooth.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Galaxy A54+Galaxy Watch 5
-
ORCA58
addikt
Hát van bőr a Huawei vezetőség pofáján. Simán beismerik, ha kell frissítés vegyél drágább telefont.[A Cikk]
Idézet a cikkből:"A Huawei azt mondja, hogy a hivatalos szoftverfrissítés megjelenése előtt pár száz felhasználóval teszteli az új funkciókat, de ilyen tesztek általában a csúcskategóriás telefonok esetében fordulnak elő, nem mindegyik modellnél alkalmazzák. A Huawei nyilatkozatából mindenesetre kiderül, hogy aki hosszabb távon akar újabb Androidot látni a készülékén, annak drágább modellt érdemes választani."
Remélem sokan megteszik, de a Huaweit messze elkerülik. Talán rájönnek mekkora szemetek. Nem véletlen, hogy több gyártó közelít hozzájuk. Pl. a Xiaomi, akik frissítenek rendszeresen. A biztonsági csomagjaik hónapokkal frissebbek, mint a miénknél.
-
tekka
újonc
válasz ORCA58 #13485 üzenetére
Ebből a szövegből egyáltalán nem ez derül ki.
Komoly probléma van a Huawei-frissítések kiadásával és a frissítési metódussal is, de ez a szöveg a bétatesztre vonatkozik. Egyébként volt pl. P8 Lite-ra is anno. Szóval az újságíró következtetésének semmi köze a nyilatkozathoz.
Egyébként a főverziós politika egyértelmű a Huaweinél. Egyen kijön, és még egyet kap. Ez persze szül hülye helyzeteket. Ha épp az új android előtt adnak ki telókat, vagy ne adj isten utána az előzővel, majd télen-tavasszal megkapja az újat, akkor egyévesen nem kapja meg a következőt. Pl. Nova 1.Ez van. A biztonsági frissítéseknek gyorsabban, és főleg nem random kellene érkeznie. A beragadásokról nem beszélve.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Ez egyértelműen nem a teszt környezetre vonatkozik:
"A Huawei nyilatkozatából mindenesetre kiderül, hogy aki hosszabb távon akar újabb Androidot látni a készülékén, annak drágább modellt érdemes választani."Matthewus
Ezt hol olvastad? Az FF is csak B395-nél tart[ Szerkesztve ]
-
tekka
újonc
válasz ORCA58 #13488 üzenetére
Épp erről beszélek. Ezt az újságíró írja, az előtte idézett nyilatkozatban erről szó sem esik. Nem tud értelmezően olvasni.
Egyébként is a flagsipek is csak egy plusz főverziót kapnak, szóval hülyeség is. Biztonsági frissítést meg a majd 3 éves P8 Lite is.[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz petati94 #13469 üzenetére
Szia!
Csak telefonhasználó vagyok, egyebekhez meglehetősen amatőr. Frissítés is csak OTA módon történt eddig, de most már eléggé tele van a hócipőm, hogy még a minimális biztonsági frissítést sem kapjuk meg. Lenne néhány - valóban amatőr - kérdésem az FF használatával kapcsolatosan:
1) Garanciavesztést okoz-e az így alkalmazott frissítés?
2) Gyári alapra kerül-e a készülék, törlődnek az adatok és az alkalmazások?
3) Lényegében hogyan történik ez az FF-es frissítés?Köszönöm
42LM660S
-
Peterking
tag
válasz OldMike #13491 üzenetére
Sajnos garivesztéssel jár. Nem törli az adatokat minden megmarad. Azért ajánlani szokták a reszetet. Kis keresgéléssel találsz jó leírást hozzá. Én par napja frissítettem az enyém. Pár dolog jobb lett. Pl kamera megnyitási idő jobb gyorsabb ujlenyomat olvasó. Bubus66 oldalán ajánlott nézelődni.
[ Szerkesztve ]
-
tekka
újonc
válasz ORCA58 #13494 üzenetére
Ez a P9-re csak nagyon hellyel-közzel igaz, sőt. De nem ez ám a lényeg, hanem hogy a Huawei semmi olyat nem írt, amiről beszélsz. Megpróbálom újra... A közlemény nyilvánvalóan a bétatesztről szól, amiből az újságíró egy tőle független következtetést vont le, amit te készpénznek vettél. Olvasd el újra az idézőjeles részt, és szólj, ha egyetlen betű is utal erre...
-
Totya_77
csendes tag
Sziasztok,
adott, egy 2016 őszén, a "kéknél" vásárolt P9 Lite. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem:
- twrp-t sehogyse nem lehet rátenni, ergó rootolni se lehet (bootloader nyitva, vns-l21c900b160). tudtok rá vmi okot, vagy megoldást?
- érhet a készülék 35-36 ezret? (tokban volt, esetleg egy üvegfólia ráfér)köszi a válaszokat
-
B.Pystike
csendes tag
Megjött OTA-n a B393 frissítés.
Éppen települ a telefonomra."Néhány ember maradandó sérüléseket szenvedne,ha leesne az egójáról az IQ-jára!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest