- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Az androidos szolgáltatói telefonok többségén OS frissítések nagyságrendekkel ritkábbak és általában mindig lemaradásban van egy független telefonhoz képest. Tehát amíg egy függetlenen már rég javították a hibákat, vagy pl. kapott komplett új OS-t, addig könnyen lehet, hogy a szolgálatóinál még a gyári, vásárláskori szoftver van a telefonon. A független telefont könnyebb eladni.
Cserébe a szolgáltatói telefonok olcsóbbak... és szinte mindig van kamatmentes részletfizetés is. Ezt kell mérlegelned illetve gari esetén elég bevinni a legközelebbi szolgáltatóhoz és ők intéznek mindent.Az iPhone-os világban pl. nincs különbség, mert az apple nem engedi, hogy a szolgáltatók belenyúljanak a ROM-ba, vagy azt, hogy bármilyen módon befolyásolják a szoftverfrissítéseket. Minden iPhone egyenlő eséllyel működik ezen a területen.
A Windows-os telefonoknál van az Insider program és ez független attól, hogy szolgáltatói telefonod van vagy sem. A lényeg, hogy egy gyári alkalmazás telepítésével idő előtt megkaphatod a legfrissebb szoftvert a telefonodra. Elvileg ez egy önként vállalt szoftver tesztelői szerep. Korábban ez nem volt közismert, de a W10 annyira rossz volt, hogy záporoztak a frissítések az elmúlt fél évben... és a legtöbb ember enélkül nem is tudta volna rendesen használni a telefonját.
Összefoglalva: androidos telefon esetén, aki megengedheti magának, ott erősen a javasolt a független készülék vásárlása... mert az a néhány 10 eFt-os többlet később sok bosszúságtól kímélhet meg minket.
A legenda szerint a Mo-on pl. a Vodafone a többi szolgáltatóhoz képest is jelentős késéssel adagolja a frissítéseket a droidos telefonokra. Tehát szolgáltató és telefontípus függő is, hogy mekkora hátrányban vagy. A lényet tehát, hogy függetlent veszel vagy szolgáltatóit. Nincs jelentősége annak, hogy a függetlenbe később milyen milyen előfizetéses kártyát raksz, milyen tarifacsomaggal stb....[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
wandorka
tag
Mivel én is váltás előtt állok én is ebbe ástam bele magam, valahol párazáz hozzászólással előtt leírtam #2038, hogy azt is nézd milyen előfizura van szükséged. Nekem az jött ki, hogy bármennyire is jól néz ki, hogy mennyire olcsón elhozhatod a telót minimum a telefon független árát még kifizeted a szolgáltatódnak a 2 év hűség alatt. Szerintem független telefont érdemes venni a fent említett szoftfrissítés is emellett szól. Az meg a másik, hogy függetlenben van dualsimes (viszont így nincs nfc) de van singlesimes is a puremobilenál 144.900,- én most erre gyűjtök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest