- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
válasz Ferenczi Áko #6045 üzenetére
Az rendben hogy opcióban van de meg is csinálja? Mert nekem ugyan azok a rácsok vannak mint a "rácsok opciónál!
-
őzláb
csendes újonc
válasz Trevize1987 #6057 üzenetére
Ezért kell a regényt eredetiben elolvasni s nem a kritikusok elemzését, mert az attól függ ki milyen szemüveggel olvassa!
mk7
Köszönöm az elnéző megértéseteket![ Szerkesztve ]
-
-
Thunder86
tag
Sziasztok! Olvastam többször is, hogy a kijelzőidő akár 5 órára is felszökhet két töltési ciklus között. Régebben én is több mint 4 órákra emlékszem (júniusi a telefon 1simes p9) azonban mostanába olyan 3,5 óránál nem tud többet. Viszont majd két napig bírja egy töltéssel.. Arra tudok gondolni, hogy lehetséges összefüggés a két dolog között.. Mivel már nem nyomkodom annyit így tovább bírja de ezáltal a képernyő idő kevesebb lesz... Másnak vannak ilyen irányú tapasztalatai? Nem hinném, hogy ennyi idő után már ilyen mértékben romlana az akksi élettartam..
No Sacrifice, No Victory!
-
törölt tag
válasz Thunder86 #6063 üzenetére
Ez alapján nem igazán tudunk segíteni.
Pontosan mennyi idő alatt, pontosan milyen képernyő idő, fogyasztó alkalmazásokről, elemekről is kellene egy kép. Pontosabb adatok kellenének, és hogy lássuk a fogyasztókat is.
Egy teljes fogyasztási stat kellene. Meg az sem mindegy, ha állandóan fent lóg valamelyik vezetek nélküli kapcsolaton, sokat keres hálózatot, gyenge a jel...stb.
[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz Thunder86 #6063 üzenetére
Teljesen más értéket fogsz kapni akkor ha csak bekapcsolgatod pár másodpercre a kijelzőt, vagy ha folyamatosan használod huzamosabb ideig. Eddigi tapasztataim szerint akár még bele is fér a 3,5 óra használati idő két nap rendelkezésre állás alatt.
Sokat számít emellett, hogy milyen appokat használsz, mik futnak a háttérben, milyen hálózaton vagy, mert igy tényleg nem tudunk tippet adni.
-
Thunder86
tag
válasz #86973952 #6064 üzenetére
screenshot.
Jelenleg ez az állás 1nap egy óra telt el töltés óta. Nagy fogyasztású alkalmazások a fb, messenger, whatsapp, chrome. Egyik használata se kimagasló átlagosnak mondanám.Wifi és 4g folyamatosan megy. Napközben munkaidő alatt végig wifin..
[ Szerkesztve ]
No Sacrifice, No Victory!
-
titán
Sziasztok!
Varakozom egy jo akciora es csak azt szeretnem kerdezni, hogy P9 vagy Honor 8 szerintetek?
-
törölt tag
válasz Thunder86 #6066 üzenetére
Ezen nem látszik, hogy az alkalmazások, elemek mennyit fogyasztanak. Meg például az android rendszer mennyit eszik. Meg ahogy feljebb írtam a hálózatkeresés, -váltás is eléggé le tudja terhelni a telefont. Az meg nem konstans, mert lehet a környéken hálózat felújítás is.
Vagy nem túl friss, esetleg vágott kártya is okozhat hálózat ingadozást, ezzel plusz merülést.
Esetleg mentés után egy FR sem fog ártani.
Szerk.:
Illetve ha van fent valamilyen task killer az is inkább árt, mint használ. Mert amit kilő a memóriából, azt sok esetben újra vissza fogja tenni a rendszer. Így sorozatosan egymással harcolnak, aminek az eredménye szintén plusz fogyasztás.[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Nézegettem az Aliexpressen Usb-C OTG kábeleket.. Valaki rendelt már onnan, és megosztaná a tapasztalatait? Vagy teljesen mindegy melyiket veszem..? Nagyjából 1-3 dollár között vannak..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Balzak83
senior tag
válasz Ferenczi Áko #6070 üzenetére
Én szívtam már meg olcsó kábellel, többel is, nem ajánlott. Nagyon visszafogta a töltőt. Szerintem csakis márkást válassz, vagy itthon menj el valamelyik szakszervizbe, és onnan.
@Lauda: Nálam is játszott mindkettő, győzött a fém ház és a jobb kijelző a 4Gb ellen.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Thunder86 #6066 üzenetére
Az, hogy két napig elmegy egy töltéssel és 3,5 óra kijelző időd van, ebből az jön le, hogy nem használod a telefont...
Folyamatosan játssz meg netezz meg ilyenek.. Figyeld meg, hogy felmegy az 5 órára szépen.
Akkor lenne gáz, ha naponta töltenéd és úgy tudna csak 3,5 óra kijelző időt..Más!
Elég szép teljesítmény a Huawei-től. Remélem tényleg lesz már elég pénzük, hogy sajkát szervizhátteret alakítsanak ki itthon Magyarországon is.
Köszi Ákos. Épp észrevettem face-n, hogy tetszikelted.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Ferenczi Áko #6073 üzenetére
Esetleg próbálj rá erre. Szerintem jónak kell lennie.
-
MK VII
veterán
válasz #86973952 #6075 üzenetére
Valami beragad neki és szopja az akkut ezek szerint..
Bár az én véleményem az, hogy két teljes nap alatt 3,5 óra nem rossz... Mármint, ha használaton kívül valami a háttérben meríti az nem azt jelenti, hogy rossz lenne az akku, gyengül vagy ilyesmi.. Szóval hardveresen biztos, hogy semmi gond a telefonjával.
Illetve itt van még az is amit Te is írtál, hogy olyan helyen tartózkodik ahol gyengébb a GSM jel.. Szóval akkor már mindjárt tök reális a 3,5 óra. -
Balzak83
senior tag
Sorry, az OTG-t már nem olvastam. Arra jó a hipermarketes 300Ft-os is, nekem évek óta hibátlan.
-
rafis83
tag
Én ezt rendeltem, működik rendesen az adatmásolás.
-
Shyciii
veterán
válasz #86973952 #6075 üzenetére
Nekem 1 nap alatt 5 és fél óra kijelzőidő van kemény használattal. 2 nap alatt 3 és fél kijelzőidő jött ki nekem egyszer. Szerintem 2 nap alatt ennyi nem rossz idő. Más telefon 1 nap (reggel töltő le, és este töltő fel) alatt ér el 3 és felet: pl LG Nexus 5X.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Shyciii #6079 üzenetére
Jah hát az 5x baromi gyenge akksiban. Az SoC sem az igazi, fogyasztásban sem. Bár az utóbbi frissítéseknél némileg javult, de még mindig kevéske.
Aktív használatban van nálam is nettel, levelezéssel, egyebekkel. A fényerőt nem szoktam lehúzni. Mobilnettel, mert sokat mászkálok napközben. Kb. 4 mail -t szoktam szinkronizálni, abból csak 2 forgalmasabb. Néhány kép a szemlék, munka miatt, illetve időnként szkenner helyett. Aztán esténként mennek a napi felhő szinkronok Wifi -ről, utána megy töltőre. Néha 40-50 perc játék online. Azt főleg tabon szoktam.
5 óra körül alakul nálam is.
Viszont alapban nekem nem nagyon fogyaszt. Nincs FB, Messenger, csevegő. Éjszakára nincs bekapcsolva a net, és legkésőbb este 8 -ig feltöltöm mindegyik telefonom.
Viber -t munkára, illetve hívásokat másik telefonon bonyolítok.
Másszóval szerintem a 3.5 órás kijelző időt valamelyik háttér szinkron vagy egyéb fenti dolog húzza. Szerintem. Azt nem mondom, hogy sz*r, mert nem az 2 teljes napos használattal.
Csak ha neki kevés, akkor valamelyik programot (/programokat) korlátozni kell.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
No..
Ismét csatlakozom hozzátok egy vadi új P9-cel.
Visszaérkezett a szervizből a telefonom.. Most sikerült nekik elsőre makulátlan, hibátlan készüléket küldeniük. Mindenhol fólia van rajta. Még a töltő csatlakozó körül is a gyári fólia.
Kamera hibátlan, hangszóró jó.. Szóval örülök.. És most elég gyorsak is voltak. -
MK VII
veterán
-
japy
őstag
#6051 Ezt megnézné nekem valaki, hogy nála is így működik?
-
Trevize1987
aktív tag
Thermal throttling esetén (igen, még mindig RR3, mással nem is játszok mostanában) nagyon idegesítő, hogy a képernyő fényerejét is leszabályozza. Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Egy kis akadást még eltudok viselni, nehezebb lesz a verseny, de a fényerő ugrálás már durvább. Nem is láttam még ilyet telefonnál.
-
darál0w
Jómunkásember
szevaaaasz kutya
én ha most választanék ( amikor vettem nem volt még honor 8, csak 7 ), akkor is a p9-re esne a választás...
nem hatna meg a 4gb..a többi vagy azonos, vagy jobb a p9...
üveget meg ha lehet, akkor inkább kerülöm...elég volt az opx-nél
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
sohi83
tag
Ti tapasztalatok már olyat, hogy ha Spotify-al zenét hallgattok, és közben messenger t használtok, akkor meg-megszakad a zenelejátszó?
Elég idegesítő...
Plusz még egy: valahol ki lehet kapcsolni, hogy a telefon indítása és pin megadása után ne kérjen még jelszót is? -
MK VII
veterán
Nem használok spotybiszbaszt... Erre nem tudok érdemi választ.
Kódos témára pedig annyit, hogy, ha van ujjlenyomat beállítva akkor kérni fog... Ha nem állítasz be védelmet akor nincs.
Szerk.: Most néztem, nem akartam kitörölni az ujjlenyomatokat, csak kikapcsoltam, de így is kért.
Akoor x... Valószínűleg mindenféle azonosítót törölki kell..[ Szerkesztve ]
-
japy
őstag
-
MK VII
veterán
Nekem is hamar megcsinálták szóval elégedett vagyok.
(#6097) mjani1172
Igen. Biztosításom van a telefonra. 23 ezer forintba kerül a javítás/új készülék, ha valami történik vele.(#6099) Lauda
Üdv itt..
Ismerős arc.
Látom a Lite felé csábulsz.. Végül is, ha elégnek érzed azt a készüléket az igényeidhez akkor feleslegesen költenél többet.
Most volt amúgy múlt héten MediaMarkt-ban akcióba, valami 55990, ha jól emlékszem. Elég jó áron volt.. De talán ma is a BF-en több áruházban is megnézheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest