- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Értem.
Mondjuk én egyesével szoktam kilőni egy egy alkalmazást nem egyben az összeset.
Így akkor felesleges lakat alá tennem. Főleg ami amúgy is védett.
Ha jól értem!?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
daninet
veterán
válasz pepetech #5648 üzenetére
a bankom appja letiltotta a kikapcsolasat ugyhogy ha rosszul irtam be a mintat akkor is csak pinkodot engedett egy perc utan. amig fennvolt az app, addig semmi. pedig volt delete credentials meg minden
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
szőr Artúr
tag
L19-B182 a gyengélkedő wifi mellé újabb érdekesség: ujjlenyomattal védett a készülék. Rendszeresen előfordul, hogy a jelszót, pontosabban a PIN kódot kéri arra hivatkozva, hogy újraindítás után ez szükséges. Csakhogy szó sincs újraindításról.
Lehet, hogy factory reset jön újra? -
Ferenczi Áko
addikt
Nekem meg továbbra is fennáll a problémám a Swiftkey-el.. Nem rak ki ikont sehová az főképernyőn és a személyre szabásnál kifagy.. A Swiftkey beta-nál semmi gond.. Factory reset megvolt már. Mindegy, együtt tudok vele élni mert nem sűrűen lépek be az alkalmazásba, csak gondoltam leírom..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
pepetech
őstag
válasz Ferenczi Áko #5657 üzenetére
Nem lehet hogy rog üzemmódba vagy? Az csak hd . Ha visszarakod fullhd-ba elöjöhet. De ha lefele pöckölöd az újad a főképernyőn és a keresőbe rákeresel akkor megmutatja hogy van e vagy sem.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
szőr Artúr
tag
válasz Ferenczi Áko #5657 üzenetére
Kellene, hogy legyen ikonja?
Nálam sincs.
Az ajánlott szavak mellett van a menü, ott lehet elérni az egyéb funkciókat. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz pepetech #5658 üzenetére
A keresős részben sem adja ki.. mint ha nem is lenne telepítve.. De csak ezzel az egy programmal.. még a béta része is jól muzsikál, nem értem, na mindegy..
Mi az a rog üzemmód?[ Szerkesztve ]
-
szőr Artúr
tag
válasz Ferenczi Áko #5660 üzenetére
Rog egyfajta energiatakarékosság.
-
MK VII
veterán
válasz Ferenczi Áko #5660 üzenetére
Leveszi a kijelző felbontását sima hd-re. Ezzel energiát takaríthatsz meg.
Próbáld ki, hogy ki be kapcsolod.. Nekem is volt, hogy nem tett ki ikonokat. Aztán ez a kapcsolgatás tette helyre a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz szőr Artúr #5661 üzenetére
Megtaláltam, nem volt bekapcsolva..
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi Redmi Note 3 Pro-t használok és most alkalmam nyílik rá, hogy elhozzak a T-től egy zsír új P9-est egész jó áron. Szerintetek megéri váltani erre a telefonra? Elégedett vagyok a Redmivel is, de már régóta szemezek ezzel a P9-essel. Tudnátok írni róla pár sort? Mik az előforduló hibák, amikre számítani lehet?
Köszi előre is!
The owls are not what they seem.
-
gianone
őstag
válasz szőr Artúr #5664 üzenetére
Szerintem húzd újra a full rom-ot tiszta telepítéssel. Egyébként én a bétát használom, mióta volt a szinkronizációs hiba, és nyilván előbb javították, és teljesen stabil.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
válasz szőr Artúr #5669 üzenetére
3 gombossal tudsz, teljes ROM -mal. Ami nálad ajánlott is, mert van pár probléma a telefonoddal. Jó esetben elég lesz az újratelepítés.
-
őzláb
csendes újonc
Hali!
1, Ha a p9 dualt választom ér-e valamilyen hátrány az nfc hiányán kívül?
2, A második sim kikapcsolható-e, ha igen akkor fogyasztásban(SOT), egyebekben azonos a p9-el?(tudom bővíthetőség csak a sim mókolásával)
Köszönettel:M[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Üdv mindenkinek!
Tudnátok nekem segíteni? Új telót tervezek, jelenleg egy galaxy S5-öm van. A kiszemeltjeim huawei P9 sima vagy plus, esetleg Mate9 vagy galaxy s7 esetleg s7edge. Esetleg ha tudnátok támpontot adni üzemidő, kamera terén, megköszönném, sokat segítenétek. Szemeztem a galaxy s7 edge készülékkel is, de kipróbáltam, és szerintem nem tudnám megszokni ezt a baromságot, mint a lekerekített kijelző. Pedig vonzó az 5,5 col és a nagyobb akksi. A P9 plusban pedig nincs optikai képstabilizátor, pedig egész jó képeket lő az is, de talán az s7 még jobbat Ha pár tanáccsal szolgálnátok, könnyebben hoznék döntést. Köszi előre is -
törölt tag
válasz #86973952 #5616 üzenetére
Egyelőre a magyar Huawei nem kapott infót az itteni megjelenésről. Elképzelhető, hogy ezen a piacon nem lesz, vagy csak később.
Viszont egy fontos infót megtudtam. A garancia természetesen pán-európai, de a prémium/extra garancia csak abban az országban érvényesíthető, ahol a készüléket vásároltátok.
Jack Oneill:
Szerintem most már várd meg a Mate 9 -et, ha nem zavar, hogy kb. 230-240 körül fog debütálni. Ez egyelőre még csak egy logikus tipp.[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
válasz Jack Oneill #5674 üzenetére
Én 1 hónap használat után eladtam áron alul 140-ért az s7edgét és vettrm egy sima p9-et ami már fél éve megvan. Nem irok mást mert mind a kettő jó valamiben de szerintem P9 a jobb.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
nagyúr
Akik használnak itt Aquamail-t, azoknak működik az értesítési led? Nekem nem jelez, pedig ezek vannak beállítva: [link]
Bár mondjuk, nem tudom, mit jelentenek a "csak be és tárgy" valamint az "ébresztő értesítések engedélyezése" de tökmindegy, ha bekapcsolom, ha ki, akkor sem jelez a led, ha email-t kapok. Így bekapcsoltam, hogy a képernyő villanjon ki, de ha épp nem nézek a telóra, máris szívás, ott az érkezett email, led meg nem jelzi.
Minden más app jelez, ahogy eddig, ez meg nem. Pedig végre azt hittem, megtaláltam a neked való klienst.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
szőr Artúr
tag
Gyári videó lejátszó miért kér hozzáférést a telefonhoz?
Nem hajlandó lejátszani lokális fájlokat, míg nem kapja meg a Telefon jogot.
Nálatok mi a helyzet e téren? -
brainticket
aktív tag
azért az érdekes hogy a kék P9-et gyorstöltővel hírdetik: http://consumer.huawei.com/minisite/hu/p9blue/index.html
-
pepetech
őstag
válasz Jack Oneill #5679 üzenetére
Akkumlátor ugyan úgy bírja. Kamerában sincs nagy különbség ha ráérzel a p9-re szebb fotókat lehet csinálni. De az s7 edge automata módja jobb mondhatjuk úgy is hogy amatör biztos a samu kamerája szóval aki nem ért a fotózáshoz annak nem csalódás a samu. A p9-ből csak az OIS hiányzik de viszont olyan gyorsan kattan a kép hogy nagyon nincs is rá szükség (vagy már fél év alatt hozzászoktam)
-
pepetech
őstag
válasz szőr Artúr #5680 üzenetére
Minden alkalmazás külön engedélyt kér mindenre alapból semmilyen engedélyt nem kapnak és használat alatt dobálja az engedélyezéseket ami relatív nem baj mert engedélyezed és utána megy.
-
szőr Artúr
tag
válasz pepetech #5683 üzenetére
Nem minden alkalmazás, csak azok, amik az új androidos jogokat használják. (korábban volt is itt egy válasz nélkül maradt kérdésem, hogy olyan szoftver, ami félórával korábban még telepítés előtt listázta a szükséges jogokat, egy megszakított telepítés óta miért nem listázza?)
Viszont továbbra sem értem, hogy mire kell egy videoplayer appnak a telefonálási lehetőség. Nem opcionális, ha ezt nem kapja meg, el sem indul.
És hangsúlyozom, a Huawei beépített lejátszójáról beszélek, nem egy Playről letöltött reklámhordozóról.[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Jack Oneill #5684 üzenetére
mobilarena tesztet amugy olvastad? egy oldal szol mindig a kamera kepessegeirol, a tucatnyi youtube tesztet pedig mar meg sem emlitem.. kicsit keresgelj, egyreszt ide a forumba is rengeteg jolsikerult kep bekerult, masreszt nem uj telefon tele a net tesztekkel, kepekkel stb.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
szőr Artúr
tag
Az Android vagy Huawei specifikus, hogy a némítás csak a csengőre vonatkizik? Korábban megszoktam, hogy ha néma, akkor se ébresztés, se youtube hang, se semmi. Most meg a némítás ellenére megszólalt, méghozzá jó hangosan, a böngészőben megjelenő videó. Hajnali négykor elég hülye vicc...
-
daninet
veterán
válasz szőr Artúr #5687 üzenetére
android specifikus.
a multimedia hangero kb ICS-tol kulon van
-
törölt tag
válasz szőr Artúr #5687 üzenetére
Androidon a média tartalmak hangerejét általában nem nullázza. Az ébresztőt is azért szokták külön venni, hogy a némítás ne legyen rá hatással, olyankor is ébresszen.
-
Jack Oneill
veterán
-
pepetech
őstag
válasz Jack Oneill #5684 üzenetére
[link] P8, P9, S7edge fotók.
-
Horvi
őstag
Hali,
Találkozott már valaki olyannal, hogy ha be van dugva a headset ugye ha csörög a teló akkor a középső gombbal fel lehetne venni de nekem az istennek se akarja bárhogy nyomkodom. Sőt letenni sem lehet vele.
Viszont ugye a zenét meg lehet vele állítani meg újra elindítani és az hiba nélkül működik.
Valakinek valami ötlete mi lehet a baj? Esetleg headset probléma vagy valami szoftveres gubanc lehet?
Köszi!Hello darkness, my old friend...
-
törölt tag
Módosítottam az Összefoglalóban a garanciális részt. Tehát a lényeg:
- 2 év alap garancia továbbra is pán-európai.
- VIP (3-3-3) garancia csak abban az országban érvényesíthető, ahol a készüléket vásároltátok.[ Szerkesztve ]
-
Bence69
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a p9 kamera app-jában található vízjeleket le lehet-e cserélni egyedi saját vízjelre?
Bence
-
Krisztian156
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy paraszt kérdésem Játszik valaki a Farming Szimulátor 16-al?
-
daninet
veterán
válasz Krisztian156 #5699 üzenetére
ez itt offtopik, van androidos alkalmazások topik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest