- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz szőr Artúr #5547 üzenetére
A Gps ennyit tud, gyengébb mint a samsungokban
-
-
nagyúr
válasz szőr Artúr #5553 üzenetére
Nekem is mindent megjegyez, de ha nem akarom, beírom és mikor felajánlja, akkor hosszan nyomva rajta törlöm a listából.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
brainticket
aktív tag
válasz soldier2 #5550 üzenetére
svájcban láttam, viszonylag hosszú szállítási idővel:
https://www.digitec.ch/de/s1/product/huawei-p9-520-32gb-12mp-red-mobiltelefon-5935281 -
2thletme2day
őstag
Hali!
Találkozott már valaki olyannal, hogy lezárt képernyőnél zenehallgatás közben ha számot szeretnék váltani úgy, hogy nem oldom fel a képernyőt hanem csak felébresztem akkor az esetek 90%-ában csak 3-4. rábökésre hajlandó továbblépni a szám? Mitől lehet ez? Feloldott képernyőnél minden érintést egyből érzékel.
-
b3Ro
senior tag
válasz 2thletme2day #5560 üzenetére
Ezzel mimden nap talalkozom. Eddig ugy voltam vele, h balfasz vagyok v a boszme ujjam a Lucas, de ezek szerint nem....
-
őzláb
csendes újonc
Kedves olvtársak!
Érdekelne mennyire törékeny a kijelző(nyilván ez egzakt módon nem mérhető) mert a fórum átfutása után az az érzés tör elő bennem hogy a leejtés no nem kijelzőre, hanem sarokra ,élre is pókhálósodást eredményez?Nyilván az intenzív IGAZI fóliakeresés is erre, meg a karcosodásra utal. A sokat( szerintem érdemtelenül) szidott samu szappanosdoboz műanyagházak Note2,s4mini nálam elég hatékonyan "rugalmasan" elnyelték az ütődés energiáját(nem reklámnak szántam)
Kerülgetem a p9,p9p-t,de fílek az alaménom kerettű -
mckay
aktív tag
válasz migabi24 #5456 üzenetére
Köszi!
És neked is darál0w!De ha nem lehet tölteni hagyományos 220 adapterrel / pc usb porttal, akkor miért van ilyen USB átalakító a boltban?
Huawei P9 Charging Adapter TOOPOOT USB-C Type-C To Micro USB Data Charging Adapter For Huawei P9 G9Igen, most még talán hátrány, ha nem vagyok kompatibilis minden rokon kábelével, amerre csak járok.
De ha van egy ilyen átalakítóm???
Van valakinek tapasztalata? -
mckay
aktív tag
válasz szőr Artúr #5454 üzenetére
Uhh, átugrottam a kommentedet, bocs.
Pedig ott a válasz a kérdésemre.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Bossi
őstag
Mai nappal csatlakozom a csapathoz sok android felsőkategóriás készülék után, illetve most legutóbbi iPhone 7 után... Kíváncsi vagyok mennyire válik be a készülék.
-
szőr Artúr
tag
válasz redbiro #5565 üzenetére
Személyeskedés helyett gondolkodj el azon, hogy a csukott ablakba kirakva miért lát minimum három műholdat valamint azon, hogy a Samsung A5 miért látott annyit, hogy wifi és egyéb szarok nélkül is pontosan meg tudta mutatni, hol vagyok. Igen, lakásban, betonban. Azon csak a térképpel néztem, nem volt vele gond, erre a korábbiak miatt letöltöttem egy gps státuszt mutató programot, azért tudom, hány műholdat lát.
És hogy wifi+mobil+gps együttes használatával miért muttatta, hogy a szomszédos utcában vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz redbiro #5565 üzenetére
Ahogy mondod hardveres a gond, de nem hiba miatt hanem mert spóroltak rajta, ha tetszik ha nem a gps nem a telefon erőssége, egy laikus nem biztos, hogy észreveszi, mert az igo elvisz ahova kell, de ha egy gps teszt alkalmazást raksz rá és egy samsung is van mellette majd meglátod miről beszélünk, egy S4 mellett is elvérzik ami nem mai darab
-
Bossi
őstag
válasz ateszapa748 #5569 üzenetére
Szia nem rossz az i7 nyugodtan próbáld ki.
Ami nekem most elsőre nem tetszik az, hogy dupla kopp nagyításnál a Chrome akad nálam a PH oldalán.... -
soldier2
őstag
válasz brainticket #5556 üzenetére
Köszönöm. Ezek szerint még nncs piacon (gondolom azért ilyen hosszú a szállítási idő, lehet csak karácsonyra jön ki).
Őzláb: nálam durvábban senki nem tesztelte ezt a tulajdonságát Kezemből kiesve, lábamon pattant volna, de csak elrúgtam, a lépcsőházban 4-5 lépcsőfokot zuhant, élével tompította az esést a lépcső élén (ennek van nyoma) majd a két lépcső között zuhant egy emeletnyit, igaz, hogy kartondobozra érkezett, de onnan betonon pattogott tovább, és az egy pici benyomódáson az oldalán kívül nincs más baja (pár apró karc az oldalán). Szóval bírja a strapát, de meg nem ismételném. Beledugós tokban 3 hónap után is karcmentes a kijelző (ez mondjuk nem szint, a Sonym 1 év után is az volt)
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
törölt tag
válasz the_pimp #5572 üzenetére
Nálam fizetős IGO minden telefonon pöpec. Az meg csak GPS alapú. Google Maps egy trágyadomb, mindig is az volt.
Napi rendszerességgel használok navigációt, elég sokat vezetek. Sosem nézegetem mennyi műholdat lát, teszi a dolgát.
7 -es szériából nem használtam Samsung -ot, de S6 -on (IS) anno össze-vissza kavart a pesti belvárosban a Google. Amikor mondjuk 2 órán belül vagy 6x megálltam már nem tudta merre van arccal.
Meg Solymár felé rendszeresen átdobott az elkerülő útról 200 méterrel odébb. Auchan felé Üröm irányában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ateszapa748 #5574 üzenetére
Én mászkálok külföldre is, így az offline navik szimpatikusabbak lettek. Aztán később pörögtek fel az események, mint az EU roaming, offline verzió a Google térképből, fizus IGO a Play -en. Útobbi lett a vége.
Bár hiányzik az utcakép, de Google térkép nem is igazán volt pontos. Pl. időnként másik oldalra tette a számozást. IGO -nál is van azért gond, mert nincs utcakép, van olyan utca, amit nem ismer, nem azonosít be Google keresőből, cég névből...stb.
MK VII:
-------
Mindezt csak azért írom, mert sosem foglalkozom azzal, hogy hány műholdat lát. Minden térkép szoftvernek meg vannak a hiányosságai, és sajnos a Google térkép nem mindig pontos.
[ Szerkesztve ]
-
the_pimp
senior tag
válasz #86973952 #5573 üzenetére
A Google maps csak egy példa volt, néztem gps test appokkal is, ott se százas.
Engem nem zavar hogy hány műholdat lát, de mivel munka szinten vezetek Európában, ezért szükséges hogy gyorsan pontosan találjon pozíciót, mivel nem szoktam non stop bekapcsolva hagyni a gps t. Roaming van, de én is offline navit használok, és wazet szükség szerint.
Egy szó mint száz, ez jobb mint oneplus 2 volt, se s5 közelében sincs, de használható bőven. -
törölt tag
-
szőr Artúr
tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz #86973952 #5578 üzenetére
szlovénia, ausztria...tele alagutakkal....offline sygic, egyszer sem dobta el...
indulásnál másodpercek alatt feláll...eddig nem volt vele gondom, bár azt nem néztem mennyi műholdat lát éppen...csinálja amit kell, az a lényeg
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
törölt tag
válasz szőr Artúr #5583 üzenetére
Fent is erről volt szó. Egy pesti belvárosban házak között, tagolt utcákban elég fontos a pontosság.
Az, hogy haladtunk a témában és másról is volt szó a GPS kapcsán ne legyen probléma.
[ Szerkesztve ]
-
the_pimp
senior tag
válasz szőr Artúr #5583 üzenetére
Ez egyértelmű, mivel az s5 az majdnem kétszer annyi műholdat látott mint a p9.
És ahogy feljebb is írták, lakáson belül, wifi nélkül is pontosan be pozícionált, de ez már tényleg felesleges információ[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Ultra Power Saving módhoz van valami gyorskapcsoló, widget, hogy nem kelljen a beállításokba mászni miatta?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pepetech
őstag
válasz the_pimp #5586 üzenetére
Én nem akarok egyik oldalra sem beállni de a tapasztalatomat leírom. Amióta létezik a here navigáció csak azt használom note4, huawei p8, s7 edge, huawei p9 a sorrend az utóbbi 4 telefonomnál a note 4-el nem volt bajom a huawei telefonok is kók viszont az s7 edge olyan szinten meghalt mondjuk pesten az ugyan olyan configgal hogy az röhely havonta játok haza németországból és már leginkább csak a sebesség korlátok miatt használok navit de huaweivel még bajom nem volt. Kiváncsiságból leírhatnád a gps teszter progi nevét megnézném hogy nekem mennyit lát.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene dual simes kollégáktól, aki frissített 182-es romra:
Amióta frissítettem, a Shazam zene felismerése kritikán aluli. Zenéket nem ismer fel, illetve félreismeri a hallotakat. Próbáltam újrahúzni a Shazamot, de ugyanaz maradt. Más zenefelismerő is elég szarul működik. Ha valaki dual simen 182-es romot használ, kipróbálhatná hogyan műxik nála. Illetve ha van valami gyógyszer rá, kiváncsi lennék. A másik kérdés, hogyan tudok visszaállni 166-os romra, ha úgy alakul.Köszönöm!
-
Williams
aktív tag
válasz szőr Artúr #5593 üzenetére
Wifi nálam nem tűnik rosszabbnak. Legalábbis eddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest