-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor907
tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a P8-am utódja egy gyönyörű szép kék P9, úgyhogy társulok hozzátok
C150B183 van rajta.
létezik, hogy ez a hivatalos legfrisseb verzió?
üdv,
core
-
vhunor
őstag
A 3 hónapos kijelző törésre vonatkozó garanciában csak a kijelzőt vagy az egész telefont cserélik? Kicsúszott a kezemből a szállodai éjjeli szekrény felett 10 centivel, de persze pont úgy, hogy az uvegezett asztallap sarkára, és 3 helyen is beütötte, plusz a hátlapon lett egy horpadas mert a tök nem jött meg utazás előtt...
-
-
Cunaja
Topikgazda
Javaslom a blogomban elolvasni a Root hozzáférés 4-es és 5-ös pontját! [Itt]
Bekerült a dupla érintéses ébresztés, és a navigációs sáv eltüntetése. Csak B378-as, root hozzáféréssel rendelkező romon tesztelve.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
erikke17
őstag
válasz Cunaja #10261 üzenetére
Sziasztok, frissítettem B360rol B361re szerviz menün keresztül, majd innen OTA B378ra.
HiVoicet elég sokat használom de valamiért nem megy ezt írja:[kép]
Valami ötlet rá? Töröltem alkalmazás adatait, ki be kapcsoltam a funkciót telefont újra indítottam.
Előre is köszönöm.
Hossz bocsi Cunaja hogy neked címkéztem de tőled is el fogadok infót
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Newlachka
őstag
Ha valaki lenne c150-ről aki átmenne c432-re előtte a cust-ot mentse már ki!
-
Pinyo16689
senior tag
Hogyan lehet azt beállítani, hogy az e-mailok egyből megjöjjenek, ne csak szinkronizáláskor? Wp-ről váltottam, ott ez ment simán. Nem értem...
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Newlachka
őstag
válasz Pinyo16689 #10265 üzenetére
ne kapcsold ki a szinkronizálást
-
erikke17
őstag
-
pepetech
őstag
válasz Pinyo16689 #10272 üzenetére
Nekem alapból szinkronizál a gmail
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Pinyo16689
senior tag
válasz pepetech #10275 üzenetére
Én outlookot használok, lehet, hogy az a baj? De elvileg nem lehetne, mert wp-n a gmail is működött.
Még egy kérdésem lenne. A Mate 9-en van avast vírusírtó. Azt a 7.0 hozza? Mert a P9-en nincs. Vagy az 5.0 EMUI?[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Newlachka
őstag
válasz Pinyo16689 #10276 üzenetére
van a p9-en és az is avast. csak a telefonkezelőben van...
-
pepetech
őstag
válasz Pinyo16689 #10276 üzenetére
Szerintem a nougat hozza a telefonkezelőbe van benne.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
tajjron
újonc
Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, hogy mit lehet kezdeni a hangvezérléssel, hogyha nem működik. Pontosan az a problémám, hogy mikor hangutasítással ébresztem fel a telefont (Okay emi), akkor négyszer, ötször működik, a "where are you" és a "call ...." parancs, de utána, mikor próbálok valamilyen parancsot adni a készüléknek, akkor nincs ott az az efekt, ami utalna arra, hogy halja amit mondok. És ez lenne a kérdésem, hogy ez miért nem működik, a készülékkel van a baj, vagy elrontok valamit? A választ előre köszönöm
-
erikke17
őstag
válasz Cunaja #10274 üzenetére
Mindkettő volt de sajnos semmi.
Valahogy esetleg újra telepíteni régebbi verzióra?
De FR egyszerűbb lesz ennyi update után ráfér
FR beállításokból vagy honnan?
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
vhunor
őstag
-
Cunaja
Topikgazda
válasz laszlolczka #10291 üzenetére
Látod?
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
hislah
aktív tag
Látom... Mindenki B378-on van?
-
laci1892
őstag
Üdv srácok! Egy olyan kérdésem lenne hogy a minap a kijelző bal alsó sarkában megjelent egy pixelhiba.
Csak fehér kijelzőn venni észre, ( fehér pixelhiba). A telefon még garanciális. Amennyiben ezt beviszem a huaweihez ( szervízbe ) ott foglalkoznak ezzel? Telenorba konkrétan csaj közölte 3 pixel hiba alatt ők szerint nem foglalkoznak vele... O.o.... -
pitweiler
csendes tag
Sziasztok!
A Nova launcherbe bele lehet valahogy tenni a huawei hwt.témákat?Hétvégén nagy nehezen sikerült felrakni a B378-at.
Köszönöm Cunaja segítségét,türelmét.Nagy sokára jöttem rá hogy mi is lehetett a hiba hogy nem akart felmenni a 7-es. -
MM
őstag
válasz Pinyo16689 #10272 üzenetére
Microsoftos fiókhoz a saját kliensben Exchange módot állíts be "Vállalti"-ként, akkor biztosan választhatsz frissítést új elemek érkezésekor, és tudsz névjegyeket is létrehozni ehhez a fiókhoz a telefonon.
Ha nem ezt választod, hanem pop3/smtp fióknak állítod be, akkor csak meghatározott időközönként tud frissíteni. Amit ajánlok, hogy a Gmail fiók(ok)hoz pedig a Gmail klienst állítsd be.Ezen kívül nálam 6.0 alatt az sem működött rendesen, ha Gmail klienssel állítottam be Exchange-ként Microsoftos fiókot (hotmail.com / outlook.com), mert akkor meg új névjegyet nem engedett létrehozni ehhez a fiókhoz, csak a többihez tudtam szinkronizálni...
Fenti hibák egyébként még 6.0 alatt fordultak elő, előtte Nexus 5X-el 7.0/7.1 alatt mindenre jó volt egyszerre a Gmail kliens hiba nélkül. De 7.0 óta nem próbáltam.
Itt a gyári email kliens abból a szempontból is "gagyi", ha egy emailben több képet kapsz, csak egyesével tudod megnyitni, nem elég egyet, és utána lapozni közöttük - ezt ma már kb az összes többi kliens lekezeli, még a WP is 8.1 alatt...Összefoglalva, nálam az alábbiak szerint működik most a levelezés, mindegyiknél bejövő levélnél/küldésnél frissít:
GMAIL kliens:
- elsődleges Gmail fiók (ide csak email, appok és naptár szinkronizálva, névjegyek nem)
- másodlagos gmail fiók (csak email)
P9 saját email kliens "Vállalati"-ként (ez fontos!):
- saját microsoftos fiók Exchange módban (ide email, névjegyek, naptár szinkronizálva) - WP-ről jöttem
- céges office365 fiók szintén exchange módban (email, naptár)Új névjegyet (amit telefonon hozok létre) pedig bármelyik fiókhoz tudok így társítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest