- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hewfgtr
csendes tag
Üdv, buta kérdésem lenne.
Itthon vásárolt kártyafüggetlen készülék bármilyen külföldi SIM-kártyát tud olvasni? -
törölt tag
válasz Hewfgtr #12956 üzenetére
Pl. kínai ROM -ok is vinni szokták az itthoni SIM -eket, viszont a Telenort csak 2G -n tudják kezelni. A többi menni fog 4G -n is (T, Voda), mert állítható a használati kapcsolat. Telenor viszont olyan lesz 2G felett, mintha valaki rányomná a száját a mikrofonra. Csak a beszéd zaját "kezeli" oda-vissza. Csak a példa kedvéért.
Ez sem SIM kezelési probléma, hanem a Telenor custok hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Akinek 6.0 voda érkezik, légyszi mentse ki köszi.
-
426os
őstag
válasz Debilon #12949 üzenetére
Ok, de így hogy kapok értesítéseket? Igaz éjjel pont nincs rájuk szükség, de nem csak éjjel vagyok itthon.
(#12948) asound: Nálam is tiltva van minden, de wifin akkor is merül. Napokig játszottam vele, a végén már kb semmiről nem kaptam értesítést, nem működött a helymeghatározás, gyakorlatilag mindent tiltottam és akkor is merült Azóta egyedül a Messenger értesítéseit nem sikerült helyreállítani, de megvagyok nélkülük.
Majd ha jön update nekifutok mégegyszer..
-
Hewfgtr
csendes tag
Van esély rá, hogy P8 Lite-ra is jön majd az android nougat?
-
HPZ537
tag
Helló. Találtam ezt a leírást.
Ezen belül a PM Plus-t szeretném feltelepíteni, de a megadott linken belül a file nem érhető el. Valaki be tudná linkleni a PM Plus-t? Köszönöm előre is!
-
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra azt csinálja a telefon, hogy nem hajlandó routerhez csatlakozni.
(kapcsolódás elutasítva, kapcsolódás sikertelen)
2 routerrel is próbáltam,eddig mindkettőn gond nélkül ment, most semmi. Illetve wifi hotspotként sem funkcionál. Gyári visszaállítás megvolt, de nem változtatott semmit.
Hasonló tapasztalat valakinél?
Előre is köszi,
Üdv -
sportsman
csendes tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet megjavítani azt, hogy a telefon alsó 3 gombja nem működik? A lebegő gombot használom helyette, egy 4 hónapos készülékröl van szó. Garit nem tudom használni mert külföldön vagyok.
Előre is köszi a válaszokat, Üdv
-
MonRo
tag
-
Gstyler
senior tag
A 6.0-ás frissítés óta a GPS nem szeret megfelelően működni.
pl. az időjárás widget a fő képernyőn a tegnapi várost mutatja, a WAZE sem talál jelet.
Viszont érdekes, hogy ezzel szemben a google simán elnavigál.Az alkalmazások menüben adtam engedélyeket a tartózkodási hely hozzáféréséhez, de így sem akarja.
Hozzáteszem, hogy az időjáráshoz eddig nem kellett gps-t sem használnom, hogy lokalizálni tudjon.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Adott már le valaki garanciális javításra készüléket posta ponton?
Mik a tapasztalatok?Üdv
-
laacika
tag
Sziasztok.
Azt irják a tesztes oldalak a p8 lite ra hogy Hd kijelző,bocsi de ezt nem érem,720p vel hogy Hd?
A p7 előd 1080 al az a Hd nem?
Legyenszives valaki világositson fel.köszönöm.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
törölt tag
válasz #86973952 #12975 üzenetére
Közben meghalt az oldal és nem tudtam már szerkeszteni...
P8 Lite -tal kezdődött a Lite széria. Korábban volt P7 mini, amit nálunk G6 4G néven árultak (ezért volt 2 fajta G6). Aztán G7 -tel stílust váltott és megérkezett a Lite széria, annak az első gyermeke a P8 Lite.
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
Ráengedtem egy gpsfix-et, így egy újraindítás után a waze életre kelt.
A gyári óra+időjárás widget viszont nem frissül, ha rákattintok -> kijön egész képernyőre -> amikor lehúzom akkor kezdené el frissíteni -> de ezt írja: "a helymeghatározó szolgáltatás le van tiltva".
Pedig be van kapcsolva és engedélyt is kap a tartózkodási helyhez a progi.
[ Szerkesztve ]
-
laacika
tag
Viszont a p7 hez képest a p9 lite 8 magos,egy jó adaggal csak erősebb lehet mint a 4 magos p7,de hogy mennyive.
Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
petty88
csendes tag
Szia!
Az én telefonommal is ugyanez volt, mivel a szoftverfrissítés nem oldotta meg a dolgot, így maradt a szervíz. Csütörtöki napon lett postapontra leadva, következő hét csütörtökön kaptam az sms-t, hgy mehetek érte a csomagautómatához, szóval elég flottul ment. Alaplapot cseréltek, azóta minden jól működik.
Huawei oldaláról letöltött 6.0 volt felrakva a telekomos készülékre és nem szóltak miatta egy szót sem, szóval aki emiatt aggódik az ne tegye.
-
zso73
veterán
Ilyen telefonon gondolkodik a család. Szóba jöhet még a Samsung J3, és J5. Szerintetek melyiket ?
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Gstyler
senior tag
A gyári fotós programmal kapcsolatban is lenne egy kérdésem a frissítés után.
Az 5.1.1-ben ahol érintettem oda fókuszált és exponált is.
Jelenleg alap módban, bárhol érintem középre fókuszál és exponál egyből.
Ha viszont átváltok profi módra akkor oda fókuszál ahol érintek, de viszont nem exponál,
sőt a profi menüben nincs is az "érintésre fotóz" menüpont.Szóval a kérdésem, hogy miként tudnám beállítani az, ami eddig működött, hogy ahol érintem oda fókuszálva exponál.
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Szeretném lecserélni a Samsung S4-met erre, szerintetek megéri? Snapdragon 600-as proci van benne, de viszont nincs benne FM rádió, amit nagyon hiányolok. Erről a gépről sok jót mondanak, teljesítményben kb ott van, mint az S4, vagy jobb?
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
zolipapa74
csendes tag
Sziasztok!
A Huawei oldaláról töltöttem le a Andriod 6.0 új verziót, felmásoltam a dload mappába és onnan frissítettem is.
Kérdés az dload mappából utána törölhető az update fálj? 2,6 gb ha nem fontos fent maradnia törölném.
Mert a frissítési módszerek oldalon ez van írva - A dload mappát nem kell törölni a telepítés után.Köszi a választ előre is!!
-
törölt tag
válasz zolipapa74 #12996 üzenetére
Törölheted.
-
ANDROID???
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Iphone 12 128gb független
- Eladó Samsung Galaxy S22 5G 128GB
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Huawei Mate 50 pro, TELJES Google-val, 1 év garanciával, 100%-os aksival, dobozával, gyári töltővel
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest