- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz ANDROID??? #12051 üzenetére
Kizárt! Nem igaz, hogy a facebook appon keresztül nem tudja leszedni a profil képeket a telefonkönyv?
-
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #12045 üzenetére
Pont írtad, hogy két hét múlva 6 (és nem 4) hónapos lesz a telóm, és meg vagyok vele elégedve, ezért nem veszek másikat, mert minek, de attól még leírhatom a véleményemet, hogy kb. mit vennék most. Egyébként először százszor jobban körbejárnám, mit válasszak, amúgy se szeretette meg magát velem a Lenovo, guglifonként más volt Moto G, de ettől még az ára most is jó, de Nexus 5X szimpibb, sőt 3 GB-os P9 Lite is jó volna, egy kint megaakcióban. Azért emlegetem mindig Moto G-t, mert sportolok, és még mindig azt viszem magammal, mert cseppálló, és ez nagyon hiányzik. Az meg, hogy ki honnan veszi a telefonját, a saját döntése. Én kihasználom az előnyét, hogy uniós tagok vagyunk, és a lehető legkevesebb terméken csengetem ki a 27 %-os ÁFA-t. UK-ból a Brexit miatti gyenge fontárfolyamon kifejezetten jól lehet vásárolni. Nem sarki GSM-ből veszem, hanem mondjuk Amazonról. és akkor tuti az jön, ami a dobozon van. Ott van Paypal is, nem csak refundra jó, hanem a kelet-európai ügyfeleknek fizeti a visszaküldés költségét is stb-stb. Ha valaki makog nyelveket, semmivel nem nagyobb kockázat külföldről rendelni, mint itthonról. Sőt, tapasztalataim szerint általánosságban a reklamációknál sokkal szívélyesebbek.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #12054 üzenetére
Elég teoretikus a beszélgetés, mert ugye nem is akarok venni, de mondjuk engem érdekel a téma. Így nem is töltöm az időmet hírlevelek olvasgatásával, kuponok nézegetésével. Viszont mivel szinte kizárólag kintről vásárolok (egyébként futócuccos akció és kuponmegosztós FB-csoportom van is, mert az napi dolog), állandóan kapok kedvezményeket, és nem 5-10 %. És akkor ott vannak a speckó ünnepnapok is, mint most 12-én Amazon Prime Day vagy Black Friday stb. Szóval listaár sem mérvadó.De nem akarom túlragozni, mert nem keresek. És az is megeshet, hogy mire veszek. Valamelyik hűség épp lejár a családban, pl. a sajátom márciusban. És akinek majd kell teló, az kap.
Summázva nekem az a véleményem, hogy ezt a telót már csak vagy szolgáltatónál valami nagy csomagkedvezményre érdemes megvásárolni, ha amúgy is maradna az ember, vagy nagyon jó áron, akcióban függetlenként, és az nem 60 környékén van nálam.
Ja, és előbb kihagytam.Nem utalsz sehova, vagy PayPal vagy esetleg bankkártyás fizetés- Amellett, hogy nem vagyok hülye se, eurózónába utalni sokezres költség.
Alvin_ti4200
Aha, igen, kb. ez a helyzet. A gyár android nekem is vonzó.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
szerolf
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni a Huawei P8 Lite készülékkel kapcsolatban. Olyan alkalmazás típusról lenne szó, amivel különböző sport teljesítményeket lehet mérni (pl. Endomondo, Runtastic, Nike+ stb.), az a gondom, hogy a telefon nem méri a távolságot, vagyis a megtett kilométereket, pedig engedélyezve van a GPS használat. Engedélyezve van a helyhozzáférés is az alkalmazásnak, a kiindulópontot meg is jeleníti, de utána nem mér távolságot, csak az időt. Letöröltem, majd újra telepítettem, több fajta ilyen típusú alkalmazást is kipróbáltam és mindegyiknél ez a hiba jelentkezik. Lehetséges, hogy valamit nem jól állítok be a készüléken? A navigáció, útvonaltervezés a google maps alkalmazással tökéletesen működik, ott nincs gondja a távolság méréssel. Tud valaki nekem segíteni ebben? Előre is köszönöm!
Ne használj csupa vastag betűket!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok!
Ha xda-ról letöltöm az b574 update zippet abból elég csak az update.app-ot feltennem ugye? A meta-inf-el nem kell foglalkoznom? -
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #12058 üzenetére
Egyébként megvan a diszkrét bája, hogy nekem mondom, mikor az összes hozzászólásomban megemlítettem vagy a saját telómat, vagy a P8 Lite árát, illetve az arról alkotott véleményemet, ti viszont sokkal többet OFF-oltatok, szóval szerintem inkább magadnak írjad.
zojjektum
Én azt csináltam, az volt a leírásban, amit olvastam. De én nem vagyok szaki.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
VMatteo
őstag
GYorskérdés!
Hol található ebben a telefonban nedvesség indikátor?Tisztelet a Gépésznek!
-
Rula
tag
Valószínűleg hülye kérdés, de miért van két IMEI-je a telefonnak?
-
ordog86
csendes tag
Emui 4 android 6.0 hol a csudában tudom megváltoztatni, hogy kiírja hívásnál a számom? Sehol nem tálalom kb egy órája keresem...
-
Kovesz82
tag
Konkrétan mi az a zseb mód a hívásjelzésnél?
És mi az a kesztyű mód a képernyőnél?tudom, ne unatkozzak ennyire és rajtam kívül a kutyát se érdekli...
[ Szerkesztve ]
-
Kovesz82
tag
válasz #86973952 #12075 üzenetére
Ezeket tudom, erre rájöttem, de konkrétan mit csinál a zseb mód? Honnan tudja hogy a “zsebemben” van?
A kesztyű mód miben különbözik a kesztyű nélküli módban? Ha bekapcsolom valami ultra szuper hitech felületté alakul át atomvillanások közepette a képernyő? Értem ezt, miért nincs ilyen pl az LGnél?Vagy műholddal követ a HUAWEI és tudja mit mikor hol meddig csinálok a telefonnal... 😁
[ Szerkesztve ]
-
Kovesz82
tag
válasz #86973952 #12077 üzenetére
Ergo több szufla kell, ha be van kapcsolva a kesztyű mód? Nagyobb érzékenység, több szufla
Folyamatosan figyel a HUAWEI mikor rakom a Zsebembe... Ez igen, mekkora egy spion cég 😁
Tudtam hogy átb@szás, kesztyű mód nélkül is működik kesztyűvel... Fogadok valami spion kapcsoló. 😁
[ Szerkesztve ]
-
-
Kovesz82
tag
Hol tudom megnézni hogy mennyi hívás idő volt összesen a telefonnal?
-
gianone
őstag
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok!
Telenoros gyári szoftvert hol találok? A Huawei oldalán nincs fent...Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Zsocy155
őstag
válasz Pinyo16689 #12088 üzenetére
Ha a 6.0-t keresed, akkor ne strapáld magad. A Telenor közölt, hogy nem tervezik kiadni.
[link][ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Ha lecseréltem a gyári kamera alkalmazást egy másikra amit be is állítottam alapértelmezettként, a zárképernyőn lévő kamera ikon vajon miért a gyárit indítja még mindig?
Let the Zone take me if I am.
-
gianone
őstag
-
Kovesz82
tag
Valaki tudja pontosan, hol lehet írni a huaweinek kérdést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest