- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reznovr
csendes újonc
Valakinek van tapasztalata nagyobb teherbírású tokokkal? Spigen rugged armor? Ryngke Fusion x?
-
bezo076
tag
Srácok! Nektek működik rendesen a hívásvárakoztatás? Készüléken aktiválva... Vodánál aktiválva... de nem működik!Hívtam a Vodát is de nem értik, hogy mi lehet akkor a probléma!A nem fogadott hívásról az sms-t sem kapom meg! A másik simmel(Digi).. tökéletesen működik minden!
-
yodee_
őstag
válasz bezo076 #5404 üzenetére
A két kártya közötti átirányítás nincs bekapcsolva? Mert olyankor ugye ha az egyik foglalat a másikra irányítja, és mivel dual standby ezért nem jelezhet várakoztatás. Gondolom én.... Javítsatok ha tévedek
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
törölt tag
Sziasztok!
Csatlakoztam én is a P30 Pro táborába.
Segítség kellene. Hogyan tudom külön választani a csengetés és értesítés/messenger hangerejét. Zavaró, hogy egy csúszkán van mindkettő. Esetleg van valami opció, amit nem találok?
Köszönöm segítségetek! -
gusthy
veterán
Na megjött a gépezet :) Ez a Crystal Blue elég meghökkentő
-
Stevo80a
csendes tag
Udv mindenkinek!
Ki mit ajanl?
P30 pro vagy Mate 20 pro?
Nem tudom megeri-e megvenni +-ban azert a zoomos kameraert.... -
adomok
tag
válasz Stevo80a #5419 üzenetére
Ha a 2 jeltötet nézzük és a fotós képesség fontos, akkor a P30 pro-t mondanám. Én majdnem a Mate-t vettem, de vártam a vásárlással és amikor a P30 pro megjelent, nem volt kérdés, hogy ezt választom. Ha a fotózás másodlagos szempont, akkor teljesen mindegy, a küllem szubjektív és szerintem mindkét készülék jó választás, nem fogsz csalódni. Nekem talán még sosem volt ennyire problémamentes készülékem, egyetlen hibába sem futottam bele és a topicban is ritkán találkozunk panasszal.
-
Imre9211
tag
válasz Stevo80a #5417 üzenetére
Egyértelmű. P30 Pro. Nekem is az van, és az összes többi telefon elbújhat mellette. Szégyenében.
Ha P30 Pro-d van nincs szükséged másra. PC-re, tévére, konzolra, semmire.
Ki se kell mozdulnod otthonról hogy szórakozz mert a világot a tenyeredben tartod. Még akár sim-kártya nélkül is hiszen a kecses vonalvezetés, az ergonomikus dizájn, a lekerekített edzett üveg, a ragyogó hátlap, és a quad kamera örök szerelem.A minap kezembe fogtam az új Samsung note-ot és felhólyagosodott a tenyerem attól a retektől. Nem mérhető az sem ezen égi tüneményhez, melynek eljövetelét már a sumér agyagtáblákban megjövendölték évezredekkel ezelőtt.
Úgy vagyon írva, mielőtt az istenek visszatérnek, küldenek egy eszközt hogy megbizonyosodjanak felőle méltóak vagyunk e rá.
Elnevezték hát P30 Pro-nak, a parancsnoki űrflotta térhajtóműve után. A Mate 20 még csak próbálkozás, de nem mérhető ezen kiforrott idegen technológiához.Használd hát bölcsen, és terjeszd az igét.
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Imre9211
tag
válasz #36244992 #5426 üzenetére
Nem vagy rá méltó. De ha megnézed, a bosszúállók végjáték végén Amerika kapitány is hadonászott a kőműveskalapáccsal.
Szóval ne add fel, és talán egyszer a beállításokban méltó leszel amaz földöntúli hangerő kegyre.
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Zugi
aktív tag
válasz Stevo80a #5419 üzenetére
Mindig egyesek ráugranak az ilyen véleményt kérdezőkre, hogy miért a saját fórumán kérdez az adott telefonról itt bárki is olyat, hogy ezt válassza -e, megéri -e? Pedig tényleg van benne ráció, és magamról is tudom, mert pár hete én is így jártam. Megerősítő vélemények is jók, hogy itt ki mit szeret e telóban és miért ezt vette, nem pedig a többi másikat.
Mint friss P30 pro tulaj nekem is nagyon tetszik ez a mobil. Esetemben 3db teló került képbe, ami közül választani akartam: a Samsung S10+, Mate 20Pro és ez a P30 Pro. Nem cserélgetem havonta a telefonom, most is 3 év után váltottam, de akkor a csúcstelók igényeimhez mért legjobbikát szeretném adott pillanatban elérni.
Samsungom volt előtte, amivel meg voltam elégedve, így szívem szerint folytattam volna azon a vonalon, mégis nálam a Huawei-éihez képest gyengébb akksiján vérzett el, mert az esetemben a top1 telefonválasztási szempont. Szűkült hát a kör, a Mate 20Pro és e közöttire.Ami a Mate20 Pro mellett szólt az olcsóbb ára, mégis ugyan ilyen tudása. Olvastam, hogy annak kiváló arcfelismerőjét már nem kapta meg a P30 pro, ott egy kis visszalépés történt.
A P30 pro mellett pedig a kicsivel frisebb kiadás ez a mégbrutálabb fotós teljesítmény, zoom képesség, és szebb dizájn szólt.
Mielőtt ezeken erősebben morfondíroztam volna, egy sokkal racionálisabb dolog döntött. Mégpedig, hogy amiből választhattam, a Telenor listájából, ott már nem volt Mate 20 Pro, csak a P30pro :)Gyakorlati tapasztalatom nem volt a Mate 20 Pro-val, csak most megtapogattam hétvégén egy Media Marktban. A véleményem az, hogy azzal is megelégedtem volna, mégis így utólag most már örömmel konstatáltam, hogy jól jártam a P30pro-val, ez a kivitel azért mégis csak jobban tetszik, és örülök, hogy így alakult :)
[ Szerkesztve ]
-
Imre9211
tag
válasz sfdrakex #5432 üzenetére
Vicodint.
Nehezen emésztem hogy az embereknek még mindig kérdés milyen telefont vegyenek. Ha Proli lennék akkor is fél évig inkább üres zsemlén élnék de ezt megvenném megint. Hogy legyen kettő.Egy negatívuma van. Tölteni kell. Múltkor otthonhagytam véletlenül a töltőjét és masszív passzív-agresszív üzemmódba kapcsoltam melóhelyen.
Kis híján kirúgtak mert meg akartam verni a sushi-futárt mert nem adta oda az övét. Mondom rendelek megin majd hazaviszem bmeg kapsz jattot mindent csak addig hagyd itt. Mire visszaérsz 100on lesz úgyis.
Szemetek az emberek..Amúgy itt nincs spoiler gomb?
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz vodrosjozsi #5434 üzenetére
Na, ennyi, feltettem egy kérdést és kihalt mindenki mintahogy várható volt.
Köszönöm az elismerést.
A topic zárható[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Imre9211
tag
válasz mentic18 #5436 üzenetére
Nem "kékhajú" . Van neve az úriembernek. Gogeta. Ugyan a haja valóban kék, de ez azért van mert egy isteni Ki-Super Saiyan módja így néz ki.
Ha valaki akkor az Aryon álnéven futó kolléga, és szintén P30 Pro - tulaj tudja, és megérti miért jellemztem így a készüléket, és tisztában van annak Isteni eredetével.@vödrösjózsi
Volt. Bár mostanában egyre kevésbé mivel a szerelmem egy típusszám(P30 Pro) Ha lehetne eljegyezném, gyűrű helyett meg kapna egy aranyozott tokot(bár ez utóbbi lehet eljegyzés nélkül is bejátszik mert minek az a papír)
Az együttlét pedig aktív őszinte és mindennapos. Melyik házaspár mondatja ezt el a szexuális életéről? Hm?
Karira meglepem az én kis drágámat egy VR szemcsivelAsus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Zugi
aktív tag
Szerintem teljesen reális volt a kérdése. Nem kell itt részleteibe menni, azt mindenki meg tudja tenni maga is. A fő dilemmája az volt a kérdezőnek, hogy P30 pro vagy Mate 20 pro között vacillál és megéri -e megvennie egy zoom-os kamera miatt annyival többért a P30 pro-t? E téren várta a véleményünket, hogy mi itt miért a P30 pro mellett kötöttünk ki és miért nem a Mate20 pro mellett.
Nemrég én is ugyanebben a dilemmában voltam és ehhez jó lett volna itteniek véleményét megismerni. Sőt mivel ez egy újabb teló, így akadhat itt aki előtte Mate 20 pro-t is használt és jobban látja a kettő különbségét. -
Dwatti
addikt
válasz sfdrakex #5443 üzenetére
Szia ! Nálunk a családban van mind a kettő és próbáltam is, nekem most a p30 pro van
Mikor megvettem elsőre kissé csalódás volt a kamera tudás a beharangozotthoz képest... Úgy éreztem a Mate 20 pro jobb képeket csinál.
Mate 20 p külsőben is jobban teszik.
Közben a P30 P többször frissült és már a képek is hozták az elvártakat.
Én véleményem és fotós tudásom alapján a gyorsan lövök egy képek között nincs nagyon észrevehető különbség,
Ha már kicsit állítgatsz a beállításokon akkor már van.
Üzemidőben a P30 P kb 15 órával többet hozott nálam ,ugyan olyan felhasználás mellett.
A P30 P szoftvere is jobb és gyorsabb.(szoftveres támogatás is tovább lesz)
Ha számít az ár és csak 20- 40 ezer a különbség a két készülék között akkor mindenképpen P30 pro.
50-100 ezerrel azért nem ér többet a mate 20-nál.
Mate 20 P is jó készülék jó fotós tudással de gyengébb üzemidővel.
De várhatóan már kevesebb szoftveres támogatással.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #5447 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs