-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz bontabela73 #19403 üzenetére
Ami érdekes, hogy a "sima" frissítésnél ismét nem adott fel semmit, a my huawei alatt volt.
-
bontabela73
aktív tag
Nekem is a My Huawei appon keresztül jött a javítás. Az EMUI 12 frissítés március végén indult el, nekem március 25-én este jött meg, ugyancsak a My Huawei appon keresztül. Most lesz éppen 1 hónapja.
A Huawei azt közölte először, hogy a régebbi telefonok 2022 első félévében kapják meg a végleges EMUI 12-t, később azt lehetett olvasni, hogy április végéig kitolják. Tavaly az EMUI 11 esetében tartották az ütemtervet, remélhetőleg az EMUI 12 esetében is így lesz.
Az akkuval minden rendben, kellett egy pár töltés, hogy visszaálljon a frissítés előtti állapot.
[ Szerkesztve ]
Da pacem, Domine!
-
Peace
nagyúr
Felment ez a csodás 12-es droid. A kérdésem az lenne, hogy valahogy vissza lehet varázsolni a régi módszert az értesítések megjelenítésére? Most megkapta ezt a remek fícsört, hogy ha jobbra-fentről húzom le az ujjamat, akkor a wi-fi és egyéb beállítások jön elő és bal-fentről kell lehúzni, hogy az értesítéseket mutassa. Én a droid 11-es módit szeretném visszaállítani, hogy bárhonnan is húzom le az ujjamat, akkor is mutatja az értesítéseket. Lehet ilyet?
-
bontabela73
aktív tag
Az EMUI a 12-es verzió, az Android maradt a 10-es.
Az értesítési panel/vezérlőpult szétválasztáson nem lehet állítani. A HiSuite-n keresztül vissza lehet állítani a 11.0.0.190 (EMUI) 11) verziót.
Kezdem megszokni ezt a szétválasztást, korábban megtörtént, hogy a vezérlőpulton szerettem vona be- vagy kikapcsolni valamilyen funkciót és helyette valahogy "félresöpörtem" egy értesítést. Így most elkerülhetőek at ilyen "balesetek".
Persze, kinek mi tetszik.
[ Szerkesztve ]
Da pacem, Domine!
-
macy
addikt
Én Nova launchert használok, csináltam egy ikont a vezérlőpultnak, így ha azt nyomom meg akkor vezérlőpult jön, ha lehúzom a képernyőt, akkor meg az értesítés. Én sem értem miért kellett lemásolni a MIUI-t.
-
Peace
nagyúr
válasz bontabela73 #19413 üzenetére
Wow, ezt nem is tudtam, hogy akkor 10-es az op.rendszer.
-
Nikaré
őstag
Igazából mi mindent frissít, változtat a 12 ?
A redőny/értesítési sávon kívűl? -
Macika66
őstag
válasz bontabela73 #19413 üzenetére
A Xiaomik az iPhone-októl "szerezték" az ötletet.
2 nap kellett megszokni, mostmár tetszik! -
Zoz
őstag
válasz Macika66 #19420 üzenetére
Szóval ezt a f...ságot is b...i almások találták ki? Az utóbbi évtizedekben mindent ők tesznek tönkre, és hiába hülyeség amit kitalálnak, a többiek csak lemásolják
Szokhatom akárhány napig, nem fog meghosszabbodni az ujjam, hogy elérjen a bal sarokba. Még ha fordítva csinálták volna, hogy a ritkábban használt vezérlőpult van baloldalt, és az értesítések jobboldalt... -
kp78
addikt
Ha véletlen Te is olyan ósdi vagy, mint én , h navigációs billentyűket használsz gesztus vezérlés helyett, akkor állítsd be jobb szélre a lefelé mutató nyilat, az lehúzza neked az értesítéseket.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Pinyo16689
senior tag
Von olyan Vodás, aki megkapta EMUI12öt?
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
D4v3
őstag
válasz Pinyo16689 #19426 üzenetére
Jelen, már legalább 4-5 napja.
-
bghistvan
senior tag
12-őn hogy muzsikál a kamera, videó?
Ugyanolyan, vagy jobb/rosszabb, ha igen akkor miben? -
Lacccca87
addikt
https://24.hu/tech/2022/04/24/google-play-hivasrogzito-alkalmazasok-megszunes/
-
Macika66
őstag
Éjszaka még ránéztem, semmi nem volt, ma 10 órakor meg egyszerűen csak feldobta a frissítést.
Frissült szépen, mostantól figyelem, mi változott +/-.
A kétoldali redőny eltérése nekem a Xiaominál is tetszett (amúgy az almától van "szerezve"), örülök, hogy itt is bejött.. -
Sztyepadzso
őstag
Épp kérdeztem a kollegát, mert a céges telefon szifon SE(néha derékszügbe hajlítanám), és őneki privátban is SE van. Azt mondja, h a 13ban jött be, ott jobb felső sarokbó kell lehúzni, mert alulról felcibálva nem jön fel a nemtudommilyennevű panel. Lehet, h a kisebb átló miatt nincs sz SEben bevezetve.
-
pcnet
addikt
válasz Sztyepadzso #19435 üzenetére
Áhá! A noccsos szifonokon gesztusvezérlés van, a felfelé húzás a kezdőképernyő, gondolom ezért száműzték a control panelt a felső részre. Így már világos.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
kp78
addikt
válasz Andor34 #19437 üzenetére
11 alatt nem volt még megosztva a vezérlőpult és az értesítések. Felül egy sor vezérlőpult volt, alatta értesítések. Ezt mutatta a lefelé nyílra.
12 alatt már csak értesítések jönnek be így. Az óra magasságában jobbra söpörve lehet átlépni a vezérlőpultra.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
direwolf
őstag
Talán nem is az a probléma ezzel az osztott értesítési mizériával, hogy van, hanem hogy nem bízták a felhasználóra a döntés lehetőségét. Sajnos mostanában minden "fejlesztés" erre a sorsra jut. Lsd.: win11 taskbart nem lehet oldalra tenni. Ms-nél nem hallottak még a 21:9 monitorokról???
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a kamera/videó funkciók terén nektek úgy általánosságban milyen opciók használatának segítségével készültek el a legjobb képek videók?
Pl képkészítésnél teljesen automata beállításoknál a 4:3 vagy a teljes képernyős aránnyal készített képek?
Hdr on, vagy automata? (tudom, mozgó témánál nem ajánlatos használni)
Az AI-t használata segít, vagy ront tapasztalaitok alapján?
Sima vagy Leica élénk mód?A kép " további" beállítások menüjében a nagy felbontást érdemes használni?
Úgy vettem észre, a széles látószögű kamera is jól teljesít
Videók tekintetében pedig szintén a 4:3vagy teljes képernyős mód?
Sima vagy élénk?Stabilizálás szempontjából 1080/60 vagy 4k/30?
Nyilván tesztelgetem folyamatosan, de tényleg érdekel, kinek milyen beállításokkal sikerült a maximumot kihozni a készülékből, hátha lesz egy kis összehasonlítási alapom, esetleg egy két tipp amik javamra válhatnának.
Köszi
-
direwolf
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de váltott valaki sima Samsung S22-re? Akkuidő különbség érdekelne azonos, valós felhasználási szokás mellett."I've seen things you people wouldn't believe"
-
Nikaré
őstag
Nekem épp most dobta a 12 -es frissítést. Még nem engedem rá.
Majd csak akkor, ha Macika ír egy összefoglaló tapasztalatot! -
Sumptuous
senior tag
válasz direwolf #19440 üzenetére
Teljesen off: Próbáltad a StartAllBack-et? Tudom ajánlani minden windows 11 usernek. Nekem pl. a folyamatos tálca gombok összevonásával volt a gondom.. Ezzel vissza lehet kapcsolni a régi, nem összevont gombokat is. Illetve lehet vele alacsonyabbá tenni az egész tálcát. Meg még ezernyi más dolgot tud..
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz Sumptuous #19445 üzenetére
Köszi, van még pár ilyen prog. Sőt, registry módosítással is lehet próbálkozni. Csak azért írtam a példát, hogy egy régen jól bevált, sokaknak hasznos dolgot elvettek a userektől. És mint opció sem elérhető a régi. Mint ahogy a kettéosztott értesítési terület az EMUI12-ben.
OFF: MS magyarázata, hogy az új funkciók nem működnének megfelelően az oldalra rakott taskbaron. (van olyan, hogy hülyének néznek smiley?)
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
hockeyapu
aktív tag
Pont ezért gáncsolták el a Huawei-t, hogy a szifon dominálhasson, mert már kezdte lenyomni a 'telfon' a 'szutykot' !!!!
Köszönjétek a haverotoknak , a 'tramplinak' !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
ZPKing
tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni P30Pro ügyben.
Kb egy hete elkezdett a telefon egy hülyeséget.
bejövő hívás felvétele után 5-10 percig nem hall a másik oldal, utána hallanak.
Állítólag csak sistergés van. Emui 11 174 végűvel.
Tegnap felcsszte az agyam és gondoltam megnézem Hisuite programmal mi a helyzet gépre dugva.
Egyből feldobta az Emui 12-t. fel is telepítettem hiba nélkül.
reggel pár bejövő hívásnál hallottak elsőre, majd újra elő jött hogy 5-10-ig nem hallottak.
majd olyan is elő jött hogy ha én hívtam és miután felvették a hívásom pár másodpercig se én se a hívott nem hall.
Telekomos egy darab simmel használom
Telefon 2019 augusztusi 6/128-as.Valakinek ötlet?
Egy full factory reset vagy hard reset segíthet?
vagy van egyszerűbb megoldás?Köszi
-
Ernesst
aktív tag
válasz ZPKing #19448 üzenetére
A helyedben előbb kipróbálnám a SIM-et másik készülékben. A másik, hogy helyhez kötött-e a jelenség, ugyanott (pl. otthon, vagy munkahely adott irodája) lép-e fel a hiba? Mert ezzel kizárható lenne a szolgáltatásbeli probléma. Esetleg egyeztess is a szolgáltatóval. Addig nem resetelném a telefont, ha nem muszáj.
-
majdnemkocka
tag
Na, a Spigen már megint megmentette egy telefonomat... Legutóbb a Mate 10 Pro-mat ejtettem be a Budavári Sikló pályájára, de a Rugged Armour toknak hála éppen csak egy minimális karc lett az egyik sarkán; most meg a P30 Pro-m esett arccal a Keleti betonjára fejmagasságból (180 cm), de a Glas'r feláldozta magát:
Viszont úgy látom, ez az üveg momentán hiánycikk itthon, mit ajánlotok helyette? Egy Spigen Neo Hybrid tokom van.
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest