Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz sityupityu #8438 üzenetére

    "A jelzések hangerejét lehet valahol külön állítani?"
    Nem, és nem csak itt. Ez az a funkció, amit nem értek, hogy mind a mai napig miért hiányzik az Android-ból. Annyira alap kéne, hogy legyen. Ennek ellenére eddig csak "főzött" ROM-okban találkoztam vele, ill. ahol nem volt, ott root után Xposed-al meg lehetett oldani. És akkor a gyártók csodálkoznak, hogy az ember miért akar root-olni ... áhh... :W

    Más:
    Ma szopatott egy picit a telefon. Voltam egyet bringázni, és gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal és élesben tesztelem végre a GPS-t. A teszt alapvetően sikeres volt, mert nagyon szépen pontosan követte le az útvonalat, amerre tekertem, de a térképet - már a program elindításakor sem - tudta betölteni az Endomondo. Amikor végeztem, az eredmény alatt / mellett sem tudtam megnézni térképen, hogy merre mentem. Gondoltam a Maps-et nem tudja elérni vagy indítani a háttérben az Endomondo. Volt itt minden. Cache törlés, reboot, Battery management piszkálása, semmi nem segített. Végül egy kis guglizás után találtam rá a megoldásra, ami gyakorlatilag ott volt a szemem előtt, csak én rossz irányban indultam el.
    Az Endomondo ugyanis az egyik képernyőn a térkép helyén egy kellemes kis "Google Play services are updating" üzenettel fogadott. Ami marhaság, mert semmilyen update nem volt folyamatban. Ellenkezőleg! Frissíteni kellett a Google Play services-t. Ehhez az kellett, hogy leállítsam, majd data és cache törlés után (értelem szerűen csak a Google Play services-re!!) reboot. Az újraindítást követően jött is az üzenet, hogy a Google Play services-t bizony frissítenem kell. Megtettem, és láss csodát, működött az Endomondo. :)

Új hozzászólás Aktív témák