Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
ha jó ára lesz, lehet megtörök én is...és nyitok a tabletek felé
Psn ID: sefter_hun
-
tjb007
nagyúr
Ha az előrendelési árból (ami nettó ár) indulok ki akkor semmivel sem lesz olcsóbb mint pl. egy Transformer, sőt, még drágább is lesz.
Az S7 Slim -hez képest igazi mestermunka de ha ez is úgy lesz kapható mint az Ideos X5/X5 Pro akkor kár volt letesztelni is. -
Répafőzelek
tag
Pont tegnap dicsértem a HTC-t az alu unibody miatt, erre kihoz a Huawei egy megszólalásig Legendre hasonlító tabletet...
-
amanoba
őstag
ár nélkül elég nehéz véleményezni, viszont egy biztos, nagyon tetszik a hátlap dizájn.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Tim82
félisten
válasz Répafőzelek #3 üzenetére
7", IPS és 3G modul együtt, végre. Még akár le is cserélem rá a Galaxy Tab P1000-emet.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ThorsHUN
őstag
Ejj dekar azert az akksiert:S
Ha 10 orat menne, akkor ott lenne a topon, de igy... eh -
plus44
veterán
Fém, IPS, legújabb szoft, egész jó provci... mi van ezekkel? Nagyon korrekt, ha jó ára lenne...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
JanFe
aktív tag
Nem rossz keszulek
"There is nothing permanent except change"
-
.mf
veterán
"a MediaPad személyében tehát az első Snapdragonnal szerelt honeycombos táblagépet tisztelhetjük."
Biztos? A Snapdragon család már 3 éve létezik, és az előző generációs Snapdragon procikra is rengeteg termék épül (pl. mindkét gépem, Acer S100 és az S7 Slim is), biztos vagyok benne, hogy Honeycombos készülékek is. Javaslom írd át, hogy "az első, jelen generációs Snapdragonnal szerelt".
Nem rossz gép, bár nekem alapvetően az S7S is elég, csak a magasabb felbontású, jobb betekintési szögű képernyőre irígykedek.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
kisgyurcsány
csendes tag
Az árral lehetnek problémák:
http://www.mydaily-gadget.com/news/9361-huawei-mediapad-release-date-price-germany
http://koolmobile.net/huawei-mediapad-specs-price-release-datevideo/
-
Recon666
Közösségépítő
Jónak tűnik.
-
nagyúr
Elég korrektnek tűnik a cikk alapján. Az árára azért kíváncsi leszek mert sok múlik rajta.
Més que un club!
-
ferensz
senior tag
Ha jo ara lesz neki, akkor lehet, hodlgy az asszony kap egy ilyet, es vegre nem az en P7500-amon fog naphosszat logni
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
kisgyurcsány
csendes tag
12. hozzászólás linkjeiben vannak árak:
473USD
399EUR (561USD) -
nagyúr
válasz kisgyurcsány #16 üzenetére
Csak azok ugye nem hazai árak. Amik még tuti magasabbak lesznek.
Més que un club!
-
debrejo
senior tag
Tetszetős dizájn, flottul futó szoft, a kamera szerintem tabletekbe nem létszükséglet, telefonokba még okés hogy kell egy bizonyos szintet teljesítő fotóapparát, de én azt se bánnám ha tabletekben nem lenne. Árára kiváncsi vagyok, bár amíg él a tablet hype addig a jobb tabletek sosem lesznek jó árban, legalábbis a magyarországi fizetésekhez képest. Jó teszt, jó tablet, a fém unibody meg nagyszerű húzás a hüvelyesektől.
-
ThunderBoy
tag
kinek kevés az 5-6óra használat?
Napi 2 óra utazással, a munkahelyen notebookkal, vagy asztali géppel való munka során a másodlagos tablet üzemideje ideális..
Persze aki csak a tabon dolgozik (amit erősen kétlek), annak valóban kevés lehet.
Ha meg éppen nem használja az ember, akkor lehet közben tölteni.''és ide jönne valami szenvedős, szerelmes, költői, vagy suicide idézet'' (jelen esetben gépkonfig?) :)
-
ttt1
őstag
Én elhiszem,hogy uj dolog meg szép és jó,de ennyire nem "dolgoznak" a marketingesek?Sírnak,hogy nem mennek a tabletek, nem megy az android, de hogy mindegyik androidos tablet a 120-150 e ft-os kategóriába helyezkedik el az röhej. Miért nem lehet olcsóbban adni?Akkor kevesebbet szakítanak egy egy eszközön? Nem gondolják végig ,hogy X*kevés az kisebb haszon mint Y*sok?Nem tudom mennyi az előállítási költség ,de ha megvan mondjuk 100 dollárból miért kell 400-ért adni?Nem jó a 200?
-
Vikt0r
aktív tag
USB OTG-t esetleg tàmogatja?
-
DoItYourself
addikt
A cikk első oldalán, a legalsó képen mi van mellérakva (http://mobilarena.hu/dl/cnt/2011-09/77207/mediatab_n6.jpg) ?
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
plus44
veterán
válasz ThunderBoy #19 üzenetére
Ez olyan, hogy ha neked csak 3 kereked van a kocsin, de másnak 4, akkor neked is 4 kell. Elmegy a kocsi 3-mal is, de 4-gyel gyorsabb. A konkurencia tablet-jei elmennek 6-7-8 órát is, ami azért elég jó, és itt nem az a lényeg 2 óra utazást átvészel, hanem mennyi ideig nem kell egy fali töltőhöz kapcsolódva élned.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
debrejo
senior tag
válasz ThunderBoy #19 üzenetére
Látom már vázoltak egy opciót, itt egy másik: egyetemista utazik Szombathelyről Szegedre. Az út több mint 5 óra, főleg busszal. Megnézne 2 filmet, de a második utolsó 20 percét nem tudja mert lemerül a cucc. Nem beszélve mondjuk egy Budapest-Párizs útról. Ilyen helyeken max a s.ggébe dugja a tápot
-
Geller72
veterán
Ha az S7 árát veszem alapul, ami most 336 dodo, akkor ez 400 felett lesz, az tuti.
@Napfénysüti: nem vásárolunk forintért..27%-os áfával meg főleg nem...
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Engem már rég meggyőzött a Huawei hogy jól sikerült készülékeket ellehet adni korrekt árral. Ez a cucc pedig hab a tortán. Kérdés viszont, hogy ennél a gépnél is megtudja tartani a Huawei az eddigi legkomolyabb fegyverét: az Ár/Érték arányt...
All→M8
-
kolosanyi
veterán
Sok ez az ár ezért. Jó cucc, de ennyit nem adnék érte.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Geller72
veterán
válasz Napfénysüti #33 üzenetére
Tudom, hogy nem az, de részemről felháborít, ha valamit (átszámítva forintra) annyi euróért akarnak az arcomba tolni, ahány dollárért lehet a neten megvenni free shipping-el.
-
Neurotoxin
őstag
IPS panel végre!! Beszarsz.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Graphics
Jómunkásember
Ez egy szuper készülék, nem véletlen
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
zsoltyyy
senior tag
Nem tűnik rossznak. Most már csak az árát kéne megtudni, de remélem, hogy nem lesz túlárazva.
-
ducsidu
senior tag
Király cucc,de itt is az ár/érték arány lesz a döntő
-
őstag
Kulcstartót hol lehet venni?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
nagyúr
fektetett orientációban tartva
Ez azért brutálisan ronda. Helyzet, pozíció, akármi, de orientáció... Arról nem is beszélve, hogy helyesen fordítva irány(vonala)t jelent.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Solten
őstag
Mondjuk a wifi-s legyen kb £250 es vinni fogjak mint a cukrot (szep alom)...
Saor Alba
-
=Mentor=
őstag
Ennyiért szerintem drága... 50 ezret adnék érte max., mert azért van pár gyenge pontja.
[ Szerkesztve ]
-
JR.CSé
senior tag
Úgyfest elég drága lesz.De attól még egy nagyon jó kis gép
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
matyi012345
őstag
válasz HuaweiU8500 #44 üzenetére
hogy? akkor most ebbe nincs wifi?
-
Skynet258
veterán
válasz matyi012345 #46 üzenetére
De. Olyan nincs, hogy "only wifi"... Lassan a retyókban is van wifi, nem gondolod, hogy ebből kimarad.
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
válasz HuaweiU8500 #44 üzenetére
Nem is lesz? Szamomra a 3G felesleges ficsor, az Android teloval tethering szukseg eseten...
Saor Alba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kupon kunyeráló
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest