- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #19209 üzenetére
Nekem ha PRO módban hagyom, akkor úgy indul.
Viszont ami kicsit zavar, hogy ha nem PRO módban lett hagyva, akkor induláskor mindig engedélyezve van a nagy rekesznyílás, amit ki kell kapcsolni„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
mirci18
addikt
Nekem változó hogy hozza fel.
Egyértelműen jobb az eredmény pro módban viszont onnan meg a sorozat fotó lehetőségét hiányolom.
Az instant fotókkal az a bajom hogy számomra semmilyen hangulatot nem árasztanak.
Szeretem ha a szinek nem normál szinek hanem egyediek. Plusz imádom az árnyékolást időnként a vinyettálást esetleg egyedi megvilágítást.
Amit szerkesztés nélkül nem tehetsz meg.
Szerintem még mindíg egyszerűbb és kevesebb dolgunk van telefonon szerkesztésben mint a gépen.Én amiatt is szeretem mert otthon nincs számítógépem így csak a telefon marad.
Tegnap megrendeltem kintről az átalakítót amivel asztali pc módba tehetem a telefont.
Tv-re rákötve meglátjuk milyen lehetőségeim lesznek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
xKRIPAPAx
csendes tag
Nekem úgy indul a kamera, ahogy előzőleg hagytam, akkor is, ha kisöpröm a korábbi alkalmazásokból.
" Leadership is something you earn, something you're chosen for. You can't come in yelling, 'I'm your leader!' If it happens, it's because the other guys respect you. " - Ben Roethlisberger -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest